Suferinte care pot fi alinate

11-04-2008 Sublinieri

Patru copii au nevoie de noi (de la Andreea-Elena)

Daniel, Catalin, Cristian si Elena sunt frati. Sunt copiii familiei Damian din satul Epureni, comuna Ungureni, judetul Botosani. Daniel are 7 ani. Merge la scoala si viseaza la premiul I cu coronita. Are numai “foarte bine” in catalog. Cata, Cristi si Elena au aproape doi ani. Sunt tripleti.
Situatia familiei Damian este insa una foarte grea. Laura, mama, nu poate munci pentru ca nu are cu cine sa ii lase pe cei mici. Tatal si-a pierdut locul de munca anul trecut si a plecat in Italia, in incercarea de a-si putea intretine familia. Acolo a lucrat la negru, pe un santier, unde castiga 35 de euro pe zi, adica 700 de euro pe luna. Putinii bani care ii ramaneau dupa ce isi achita chiria si celelalte cheltuieli, ii trimitea in tara. Acum vrea sa se intoarca pentru ca nu-si mai poate gasi de munca. Ce se va intampla insa cu cele patru suflete nevinovate care il asteapta acasa? Camelia, o vecina a familiei Damian, mi-a scris cerandu-mi ajutor. Eu va scriu, la randul meu, voua. Haideti sa facem ceva pentru acesti copii! N-au nevoie de averi, de sute de mii de euro. Doar de o hainuta, o jucarie, mancare, vitamine, carti sau caiete. E mult? Eu zic ca nu. Sa le bucuram sufletul de Sfintele Pasti! Le puteti trimite, putin din putinul vostru, pe adresa: Damian Laura Florentina, sat Epureni, comuna Ungureni, judetul Botosani,cod postal 717415 Daca puteti face donatii in bani, folositi conturile deschise la BCR Sucursala Botosani, pe numele Damian Laura Florentina cont in lei : RO72RNCB0041057148080001 cont in euro : RO45RNCB0041057148080002

Andra Visan – 25 de ani – are leucemie (de la Claudiu Tarziu)

O drama care te inmarmureste: o tinara de 25 de ani – bolnava de leucemie. Are o sansa sa traiasca, daca o ajutam. Vedeti aici amanunte. Am primit apelul pe e-mail. Sint tot mai multe strigate disperate in spatiul virtual, atit de multe incit risca sa ne toceasca simturile (sau bunul-simt) si sa nu mai reactionam. Ar trebui sa fim mai treji macar acum, in post… (C. T.)


Categorii

Fratii mai mici ai lui Hristos

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “Suferinte care pot fi alinate

  1. nu pot sa le trimit bani direct pe adresa data de vds.?Damian Laura Florentina, sat Epureni, comuna Ungureni, judetul Botosani,cod postal 717415
    de ce sa mai merg la banca?

  2. @geta: Le puteti trimite bani si prin posta.

  3. Draga Geta,
    Poti trimite bani doar daca mergi la o banca si folosesti datele de pe site.
    Multumim,
    Dana Mircea

  4. E mai greu prin posta. Nu cred ca nu este o banca mai aproape. Nu neaparat Banca Transilvania. Oricare, dar folosind datele de pe site.

  5. Contul de lei este gresit la Damian Laura Florentina. Lipseste litera “B”. Contul corect este RO72RNC “B” 0041057148080001, bineinteles fara spatii si ghilimele.

    Doamne ajuta,

  6. Multumim, am corectat!
    Doamne, ajuta!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate

Carti recomandate