Pr. Gheorghe Calciu despre masonerie

8-08-2007 Sublinieri

parintele-calciu.jpg

“Masoneria este o organizatie demonica. Se inchina lui Lucifer”

Miscarea ecumenica este o actiune pe care au initiat-o curentele care incearca nivelarea religiilor, nivelarea popoarelor, e o actiune pe care masoneria o incearca de mai multa vreme.

“Astazi va atrage ecumenismul, dar el este o forma a masoneriei care opereaza in biserica

“Nu poate sa fie pozitiva pentru noi, crestinii. (…) Dupa cum afirma cu dovezi in cartea lui James Holly, un fost mason, protestant, baptist din partea de Sud, masoneria este o creatie satanica. Si eu cred acest lucru! (…) Nu este adevarat ca masonii isi pasteaza credinta crestina. Daca veniti in Virginia, unde sunt eu, probabil ca cel mai mare templu masonic este cel de acolo, este Templul National. E o cladire uriasa, demonica, ca un templu ziggurat… Numai intretinerea Templului pentru un an de zile costa 5 milioane de dolari. Acolo veti vedea ca sunt implicate toate religiile, nu numai crestinismul. Cel mai de jos este crestinismul, la baza Templului este crestinismul… Si apoi incep celelalte… Deasupra tuturor este initierea iudaica (…) ceea ce inseamna ca peste toate sta aceasta credinta. Nu este crestina, sa stiti! Chiar daca ei afirma ca sunt crestini! Ei spun ca orice membru al masoneriei trebuie sa creada in ceva. Dar dumnezeul lor este “Marele Mester”, “Marele Arhitect”. El nu este un Dumnezeu Creator, ci este Mesterul care din materia existenta creeaza lumea...”

s_steps.jpg


Categorii

Marturisirea Bisericii, Noua ordine mondiala/ Masonerie, Parintele Gheorghe Calciu, Portile Iadului, Profetii si marturii pentru vremurile de pe urma

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

31 Commentarii la “Pr. Gheorghe Calciu despre masonerie

VEZI COMENTARII MAI VECHI << Pagina 2 / 2 >>

  1. Pingback: INVIEREA CU PARINTELE MARTIR GHEORGHE CALCIU, in Aiud si in America, in 1982 si 2004 (VIDEO si AUDIO) – Conferinta integrala de la ZALAU (2005) despre TINERET, ORTODOXIE si ISPITELE VEACULUI NOSTRU | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate

Carti recomandate