Obama: repetitie pentru Antihrist?

7-01-2009 Sublinieri

Articolul urmator este preluat din numarul pilot al revistei “Presa ortodoxa” si ne sugereaza, argumentat, cine ar fi posibil sa reprezinte acum (pregatit si “fabricat” de puterile satanizate ale acestei lumi) intr-un fel, poate chiar simetricul negativ al Inaintemergatorului Mantuitorului Iisus Hristos, pe care tocmai l-am praznuit, adica pe unul dintre ultimii inaintemergatori ai “conducatorului intregii lumi”, ai lui Antihrist. In orice caz, presedintele ales al Statelor Unite ale Americii se bucura de toate premisele – inclusiv sau, mai ales, in ceea ce priveste perceptia (fascinatia) populara – pentru a reprezenta un prototip care se afla extrem de aproape de imaginea Antihristului, asa cum ne este infatisata in Revelatia scripturistica si in scrierile profetice ale Sfintilor Parinti. Sa urmarim cu trezvie, dar in duhul credintei si al nadejdii, semnele vremurilor, pentru ca ele se deruleaza chiar sub ochii nostri! Sa stam bine, sa stam cu frica, sa luam aminte!

obama-reuters-halo.jpg

„Cred, oricât ar suna de SF, că Barack Obama este primul preşedinte planetar din istoria omenirii. Dacă cândva va exista un preşedinte al Terrei aşa cum se imagina în povestirile SF ale anilor 50-60, atunci istoricii îl vor considera pe B. Obama ca primul antemergător, primul precursor al preşedintelui planetar […] Am avea şi noi nevoie de un Obama… poate că el există, dar nu iese la suprafaţă, pentru că e greu în atmosfera aceasta de politică josnică ce se face la noi… Poate că ne trebuie şi nouă, cu adevărat, o criză! Poate că trebuie să ajungem cu adevărat în fundul gropii ca să putem să oferim şi noi o soluţie şi României şi poate chiar lumii, o soluţie adevărată, autentică, cum cred că este Barack Obama”.

Acestea sunt afirmaţiile lui Cristian Tudor Popescu, cunoscut şi reputat editorialist al cotidianului Gândul. [a se vedea si editorialul: Presedintele planetei Pamant, aparut ulterior editorialului audio citat in debutul articolului de fata, n.n.] Celebru pentru luciditatea sa neiertătoare şi pentru modul neînduplecat în care vădea populismul şi demagogia, minciuna liderilor politici naţionali dar şi internaţionali, de această dată C.T.P. uimeşte prin convingerea cu care crede în… Barack Obama. Spunem crede deoarece rândurile de mai sus arată nu faptul banal de a fi de acord cu un om politic sau de a-l prefera altuia, ci faptul că autorul lor îşi investeşte în acest lider politic, cu aceeaşi forţă cu care pe alţii îi demolează, ceva lăuntric din însăşi persoana sa. Acest „ceva” este o aşteptare tainică, ascunsă, a celor care urăsc sincer această lume aşa cum arată ea acum, mizeria din ea, josnicia din jur, însă, în acelaşi timp, se îndârjesc să nu creadă Singurului Mântuitor, Nazarineanului Aceluia. Şi, atunci, rezultatul acestei îndărătnicii de a nu crede Dumnezeului-Om este că sentimentul inadaptabilităţii în această lume se transformă într-o ură imensă, distrugătoare, faţă de tot ce înseamnă „lumea veche”. O răsturnare perfectă, o parodiere a sentimentului creştin de a „nu fi din această lume”, este sentimentul demonic nihilist de a voi să distrugi lumea, creaţia lui Dumnezeu, pentru a întemeia propria împărăţie.

Lideri politici ai lumii au aplaudat apariţia noului preşedinte american în aceiaşi termeni exaltaţi. Iată, de pildă, ce spune şeful Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso: „Trebuie să transformăm criza în care ne aflăm într-o nouă oportunitate. Avem nevoie de un nou plan pentru o lume nouă. Sincer, sper ca avându-l ca preşedinte pe Barack Obama, SUA îşi va uni forţele cu Europa pentru a crea o lume nouă. Pentru binele societăţii, pentru binele lumii”. În acelaşi spirit, Gordon Brown, primul ministru laburist (adică socialist) al Marii Britanii, face un apel către Barack Obama cerându-i acestuia să colaboreze cu Europa, pentru renaşterea unei „noi ordini mondiale din cenuşa crizei economice”. Tot din spaţiul european, directorul Consiliului European pentru Afaceri Externe, Mark Leonard, afirmă: Obama poate fi considerat noul Mesia, însă alegerea sa va fi o palma peste obrazul europenilor care preferă sa-l acuze pe Bush în loc să-şi asume responsabilitatea pentru problemele globale”.

Obama, noul Mesia, cel care poate crea o lume nouă, a cărui victorie electorală, după spusele preşedintelui afghan Hamid Karzai (unealta americanilor în ţara ocupată militar de ei), este începutul unei „noi ere”. Cine este însă Barack Obama? Candidatul de culoare al Partidului Democrat, adică al socialiştilor americani, nu se poate lăuda cu mari realizări politice până în acest moment. Însă a reuşit să pară a fi „omul momentului”.

În plină criză a sistemului bancar american, discursul său nu a fost unul violent, iraţional, revanşard. Campania sa electorală nu a folosit într-un mod strident lovituri sub centură, atacuri murdare. Dimpotrivă: discursul său, pentru cine a urmărit, a fost unul moderat, însă mobilizator. Tonul a fost unul aproape blând. Prestaţiile de la confruntările TV arătau un om stăpân pe sine, de un calm „imperial”, cum îl descriau unii comentatori. Afirmaţiile sale au fost „raţionale”, însă pline de sentiment, menite să trezească fascinaţie şi să atingă corzile sensibile ale poporului american. Sigur, nu ale întregului popor american, ci al acelui popor proiectat şi imaginat de industria cinematografică de la Hollywood.

Şi, dacă tot am menţionat de Hollywood, merită să menţionăm şi faptul că Obama a fost susţinut practic de toată mass-media care conta din SUA. Toate marile cotidiene s-au transformat în agenţi electorali ai lui Barack Obama, încât este, mai degrabă, de mirare că totuşi nu a câştigat zdrobitor alegerile. De asemenea, toată industria cinematografică l-a susţinut pe candidatul democrat. Susţinerea s-a făcut simţită, Obama beneficiind de un clip electoral de 30 minute, creaţie artistică de mare talent, care a îmbinat tehnicile Hollywood cu cele ale documentarelor tip Discovery.

obama_wideweb__470x2770.jpg

Sloganurile-clişee repetate de-a lungul campaniei electoare dar şi în discursul său de învingător au fost „schimbarea” şi „unitatea”. Apelul la unitate se face ca „să nu ne mai simţim ca un conglomerat de indivizi“, ci ca o unitate, ca „unul”, fie că suntem de naţionalităţi diferite, de religii diferite sau de orientări sexuale diferite (!).

În cadrul aceluiaşi prim-discurs de preşedinte învingător, prestaţia lui Obama a fost pur şi simpu o prestaţie de vedetă mediatică, iar publicul, un stadion întreg, se comporta ca la un concert electrizant. S-a repetat la acest miting, în mod incantatoriu, în masă, formula „Yes, we can!”, adică, în traducere, „da, putem!”, o formulă de putere, specifică psihologiilor egocentriste, care are acelaşi rol al unei incantaţii prin care se cer puteri magice, de schimbare şi de realizare a unei „împărăţii” a omului…

Nu e de mirare, deci, că s-a creat aproape o isterie în jurul lui Obama. Nimeni nu se mai gândeşte că el este doar o marionetă în mâinile celor care conduc cu adevărat SUA, aşa-numitul „complex militaro-bancaro-industrial”. Nimeni nu se gândeşte că Obama nu a spus nimic nou, nimic extraordinar, nici nu avea ce, de altfel, şi că totul a fost o tehnică mediatică, îmbinată cu tehnici psihologice de „vrăjire”, suprapuse peste o carismă personală.

Nimeni nu s-a mirat şi nici nu a considerat ciudat că partenerul său, viitorul vicepreşedinte al americii, Joseph Biden, aproape că a devoalat, făţiş, intenţiile reale ale celor ce sunt în spatele candidatului democrat: „Fiţi atenţi, vom avea o criză internaţională, o criză provocată pentru a testa caracterul tipului ăstuia… Nu vor trece şase luni până ce lumea îl va testa pe Barack Obama, aşa cum l-a testat pe John Kennedy. Vă garantez că aşa se va întâmpla.

Revenind însă la declaraţiile lui C.T.P., citate mai sus, suntem nevoiţi să îi recunoaştem acestuia capacitatea profetică, însă într-un sens negativ, de a vedea tendinţele mondiale ce se desfăşoară sub ochii noştri. Alegerea preşedintelui american Barack Obama are o semnificaţie certă şi, credem noi, cel care a reuşit să sintetizeze cel mai bine această semnificaţie este C.T.P.

Într-adevăr, alegerea lui Barack Obama constituie apogeul şi în acelaşi timp începutul unui val imens de speranţe, de aşteptări. Într-adevăr, aşa cum arată toate aceste declaraţii precum şi reacţiile jurnaliştilor reputaţi, alegerea lui Obama aduce o noutate absolută: pentru prima oară se vorbeşte de preşedinţia planetară. Pentru prima oară, speranţele întregii omenirii se îndreaptă către un lider providenţial, un lider mesianic. Un lider capabil să convingă lumea întreagă să creadă în el. De aceea, suntem lăsaţi să intuim că ultimele alegeri prezidenţiale din SUA au fost doar o repetiţie, sunt doar un „pattern”, un model de desfăşurare ale unor viitoare alegeri planetare.

Cum vei convinge însă o lume întreagă de necesitatea organizării de alegeri mondiale? Răspunsul se află în partea a doua a citatului de la început: Poate că ne trebuie şi nouă, cu adevărat, o criză!” Aceasta era şi soluţia nihilistului revoluţionar, sadic şi violent, din opera literară Demonii, scrisă de F.M. Dostoievski, pe numele său Piotr Verhovenski: o criză puternică ce aruncă lumea în haos şi aruncă omenirea amăgită în braţele „salvatorului”, ale „liderului providenţial”…

Ioan Bucur

obama1.jpg

Legaturi:

***

http://i3.ytimg.com/vi/NqwOFuHGnW4/default.jpg


Categorii

Noua ordine mondiala/ Masonerie, Opinii, Portile Iadului, Vremurile in care traim

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

42 Commentarii la “Obama: repetitie pentru Antihrist?

<< Pagina 1 / 2 >> VEZI COMENTARII MAI NOI

  1. V-ati intrebat pentru ce este nevoie 75 de milioane de dolari ca sa fie investit in functie un presedinte?

    Ceremonia de învestitură a lui Obama va costa circa 75 de milioane de dolari:
    Uita-ti ce scrie MEDIAFAX:

    http://www.mediafax.ro/externe/ceremonia-de-investitura-a-lui-obama-va-costa-circa-75-de-milioane-de-dolari.html?3614;3693647

  2. @Laurentiu

    Mi-ai citit gandurile frate. Cea mai ieftina camera de hotel in Washington DC in ziua cu pricina costa in jur de $15,000/noapte. Uh! Si se spune ca a fost ales de “clasa muncitoare” or “blue class”!
    Oare ma intreb cati din cei ramasi someri si fara ajutor in asi plati cheltuielile de intretinere in aceasta iarna, vor plati acesta suma?
    Dream on America!

  3. Multumita bunului Dumnezeu , am avertizat aceasta inca de pe vremea cand Hillary Clinton era pe cai mari si mega presa o prezenta favorita . Ma bazam atunci pe sustinerea ce o avea Obama din partea lui … George Soros . Iar cu timpul au venit necontenit semnale de confirmare , urmarind lista consilierilor si a sustinatorilor sai .
    Nu ca ar conta cine ocupa fotoliul presidential SUA , ei fiind simple marionete de rang inalt , STAPANII reali ai SUA nepermitandu-si ca oricine sa ocupe cea mai importanta functie ( teoretic ) in stat . Dar ei reprezinta niste simboluri , niste semnale care indica directia spre care se indreapta politica americana . Si era limpede viitoarea directie a acestui mega stat , iar Obama reprezenta perfect imaginea ei . Prin discursul sau si prin consilierii sai , curelele de transmisie intre marioneta si adevaratii PAPUSARI .

    Sa vedem cine i-au fost consilierii si sustinatorii ( in ordine alfabetica )

    http://saccsiv.weblog.ro/2008-11-05/575192/Am-avut-dreptate-%3A-Barack-Obama-presedinte.html

    Prieteni , pentru mine este limpede . Sub spectrul pericolului terorist , al necesitatii “ sigurantei “ si ca solutie politica a rezolvarii crizei in care a intrat planeta din cauza “ nesabuitelor “ banci , odata cu venirea omului negru se va profita din plin de formidabilele puteri ale legilor emise dupa 11.09.2001 prin care ELITELE doresc implementarea unui teribil Big Brother de STANGA , a statului puternic si “ protector “ , condus in fapt tot de ei

    http://saccsiv.weblog.ro/2008-11-07/577460/Se-creioneaza-inceputul-dezastrului-%3A-Rahm-Emanuel-viitorul-sef-al-staffului-lui-Barack-Obama.html

    Am primit de la David Plouffe , Campaign Manager Obama for America , urmatorul e-mail pe care il redau integral, urmat de un comentariu :

    http://saccsiv.wordpress.com/2008/12/03/echipa-lui-barack-obama-pe-probleme-de-securitate-confirmarea-instaurarii-big-brother/

  4. Po(z)na facuta lui Obama pe mine -una- ma face sa rad: vad un personaj negru cu urechi clapauge, cu nasul in vant intr-un aer ce se vrea martial iar in spate (voit sau nu…) asemeni sfintilor cu aureola, asa are si el in cercul din spatele capului ‘aureola lumeasca’ de stapanire… uitand – amaratul de el – cat de mason ar fi ca, peste el este un Dumnezeu adevarat care nu se poate compara cu arhitecul universului la care se inchina ei (Lucifer).

    CTP-ul nu ma mira ca profeteste – fara sa vrea – dar, si manipuleaza totodata! Se supune si el duhului de care este stapanit si caruia i se inchina, fiindca ascultandu-l deseori, atunci cand a fost vorba despre Biserica a vorbit mult, prost si fara rost! Si ca el, sunt multi romani! Numai ca acesta – fiind din mass-media – are ‘un cuvant de spus’ la care va pleca urechea cei de-o teapa cu el in gandire.

    Ce sa-i faci? Avem multe iude ‘reprezentative’ printre noi iar pentru cei neincercati, nedumeriti…usor este sa-i manevrezi spre stanga!

  5. Obama s-a născut pe 4 august 1961. Părinţii lui, Ann Dunham şi Barack Hussein Obama senior s-au întâlnit în 1960 atunci când frecventau Universitatea din Hawaii . S-au căsătorit chipurile “legitim” pe 2 februarie 1961 cu 6 luni înaintea naşterii viitorului preşedinte. Barack Hussein Obama senior avea o soţie perfect legitimă în Kenia, pe nume Kezia cu care avea deja un copil. Cu aceaşi nevastă Kezia va avea încă trei copii după aventura din America. Ann Dunham şi Barack Hussein Obama senior s-au separat la un an după naşterea lui Barack, iar în 1964 au divorţat. Ann Dunham apoi s-a căsătorit cu un alt musulman, de această dată indonezian cu care a avut o fetiţă după care a divorţat din nou. Tatăl preşedintelui american a fost musulman nepracticant, iar mama lui a fost crescută într-un mediu neoprotestant şi s-a declarat de-a lungul vieţii fie atee fie agnostică.
    Nu trebuie uiatat faptul că sfinţii care se referă la venirea lui antichrist cum au fost Nil Ahonitul, Andrei cel Nebun întru Hristos, Efrem Sirul şi cuviosul Lavrentie al Cernigovului spun că antichristul se va naşte :
    1. din curvie,
    2. din părinţi necreştini
    şi că va fi foarte popular şi se va arăta foarte smerit.
    Nu vreau să insinuez nimic, dar biografia actualului preşedinte corespunde tuturor acestor detalii.
    Informatii despre originile lui Obama găsiţi la:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Kezia_Obama#Kezia_Obama

  6. Am primit pe email un link catre un filmulet tradus privind semnul fiarei.
    Este vorba de cercetari privind tehnologiile care au fost dezvoltate pentru urmarirea si controlul persoanei in vremurile din urma care se pare ca ne stau deja in fata.

    http://video.google.co.uk/videoplay?docid=-2029681589148358971&ei=k67kSLPwFoL82wLD7IXvAw&q=KATHERINE+ALBRECHT+-+On+The+Brink+Of+The+Mark

  7. @ovidiu-s

    Adevarat ce scrii despre ceea ce au spus Sf.Parinti dar, Antihristul va fi evreu, din semintia lui Dan, varsta ‘propovaduirii’ (asemeni lui Hristos – prin imitatie) va fi cand va avea 30 de ani, ori – Obama asta – are 48 de ani.

    Se spune – sunt profetii contestate – ca, Antihristul se va naste in Rusia, in orasul Moskovo-Petrograd (orasul sfarsitului); Putin a avut intentia acum cativa ani de a schimba capitala Rusiei.

  8. Si pentru motivele de care zice Magda, dar si pentru altele, Obama nu este, in mod cert, Antihrist, ci numai un inaintemergator al lui (poate ultimul?), cam asta vrea sa spuna si acest articol. Dar modul de actiune, personalitatea, ideile, discursul si stilul se aseamana, bineinteles, ele ajutandu-ne sa intelegem cam in ce maniera se va infatisa Antihristul. Acela insa, cand va iesi la iveala (ca nascut este deja si probabil ca se apropie vremea lui), va fi inmiit mai fascinant decat acesta, incat Sfintii Parintii ne povatuiau ca nici macar sa nu-l privim (prin TV, probabil), pentru ca are o forta de seductie (probabil hipnotica) extraordinara, diabolica, la aceasta contribuind nu doar “carisma” personala satanica, ci si metode vrajitoresti dintre cele mai puternice. Domnul si Maicuta Domnului sa ne apere!

  9. Din cate am citi eu Antihristul va fi evreu.
    Cred ca acesta este doar o repetitie. Iar ambitia celor care propavaduiesc globalizarea este tutelata de oranizatii oculte ori de cei care se cred liber cugetatori.
    Vai de Romania noastra cate organizatii secrete activeaza pe aceste frumoase meleaguri…
    Dar eu tot optimista raman. Sunt vremuri de incercare dar trebuie sa ne intarim in credinta noastra ortodoxa.
    Stiti de unde vine optimismul meu?
    Din faptul ca in Cartea Sfanta Dumnezeu ne-a transmis ca Antihristul va fi invins. Toata lumea asta pe care o cladesc marunteii astia se va narui intr-o clipita. Pentru ca Dumnezeu este Atotputernic. El este Vesnicia.

  10. In Sfanta Scriptura (ortodoxa), in Apocalipsa scrie ca multi oameni vor spune:
    “Cine este asemenea fiarei si cine poate sa se lupte cu ea ?” (Apoc. 13, 4).
    Dar noi crestinii ortodocsi, avandu-L pe Hristos in inima noastra, sintem gata sa-L marturisim in fiecare clipa. Noi credem in Dumnezeu pana in strafundul sufletului nostru si stim ca intunericul (final) care va veni, nu ne va lua de langa Dumnezeu. De fapt prigonitorii si ANTIHRIST nu vor face altceva cu noi decat SA NE DUCA IN CER (INDIFERENT CE VOM PATI PE PAMANT). CACI DUPA CUM SPUNE SFANTUL APOSTOL PAVEL:
    “PATIMIRILE VREMURILOR DE ACUM NU SINT VREDNICE DE MARIREA CARE NI SE VA DESCOPERI”
    (ROMANI, 8, 18).

  11. fratii crestini antihristul spun sfintii ca va nega pe Dumnezeul parintilor si ca se va proclama el ca adevaratul dumnezeu si va construii cel de al treilea templu din ierusalim darmand mooschea lui omar ( Domu Stancii ) si acolo se va autoproclama ca noul dumnezeu pe care trebuie sal adore lumea . <>, pt ca amara va fii munca cea vesnica a iadului.

  12. > “Celebru pentru luciditatea sa neiertătoare”

    Domnul Cristian Tudor popescu este un evreu impus redactiei ziarului Adevarul in 1990 de catre Silviu Brucan. In iunie 1990, cand URSS nu dadea semne ca se va destrama, dl CTP a sustinut neconditionat in paginile ziarului Adevarul comportamentul minerilor in Bucuresti.
    Dupa ce iluzia perstrokai in Romania si in URSS s-a evapotrat, comunismul fiind definitiv nimicit de globalism (puciul esuat de la Moskova), Dl CTP s-a transformat progresiv in democrat, fara nici o prejudecata, promovat fiind de oculta lui Brukan, care pare sa fi preluat un rol important in lojele masonice romanesti.
    Dupa preluarea puterii de cartre portocalii, la o emisiune TV, dl CTP a facut lobi pt evreica Renate Weber, intr-un important post politic – pana la urma Renate Weber a devenit europarlamentar, unde s-a remarcat prin grija fata de discriminarea tziganilor din Italia, dupa incidentul Romulus Mailat.

    Domnul CTP scrie in cunostinta de cauza, ponturile dandui-le liderii globalistilor, coreligionarii domniei sale.

    Dl. CTP este promovat ca mare ziarist de oculta. Indignarile sale in fata televizoarelor, seamna mai mult cu gestul teatral al lui Caiafa care si-a sfasiat vesmantul in fata sinedriului, ifierand “blasfemia” Mantuitorului.
    DL CTP ESTE O CAIAFA MEDIA A ZILELOR NOASTRE, UN VETOR MEDIATIC CE PROPAGA IDEOLOGIE GLOBALISTA. JOACA FOARTE BINE TEATRU. PROBABIL CA ESTE CONSILTAT DE PROFESIONISTI DE PESTE OCEAN.

    PS: Cu mai multi ani in urma si dl. CTP s-a saturat de “Romanica” – Romanica brend CTP – sugerand romanilor sa-si caute rodstul in occident.

  13. >Lideri politici ai lumii au aplaudat apariţia noului preşedinte american
    >în aceiaşi termeni exaltaţi.

    Liderii mondiali sunt masoni, deci recita ce le transmit sefii.

  14. @Magda

    S-a spus in unele locuri ca mama lui Obama se trage din evrei(chiar daca nu a practicat iudaismul) dar am auzit ca ar fi sange evreiesc(aici nu ma refer la apartenenta religioasa si la samanta de neam).
    Sunt controverse legate de originea lui Obama.
    Chiar pe Realitatea TV spunea cineva ca are putin sange evreiesc putin sange musulman.
    http://www.gardianul.ro/Obama,-neam-de-beduin-sau-de-rabin-s124331.html

    Mama lui Obama Stanley Ann Dunhama avut mai multe aventuri iar tatal adevarat nu se stie cine ar fi:
    http://www.gardianul.ro/Campanie-mur…a-s124224.html
    http://stiri.rol.ro/content/view/160308/2/

    Sa nu uitam si faptul ca Obama a fost la zidul plangerii ca sa se reculeaga!
    Barack Obama s-a recules la Zidul Plangerii din Ierusalim:

    http://www.ziare.com/Barack_Obama_s_…im-367411.html
    http://www.mediafax.ro/externe/obama…l?3614;2808668

    Nu vi se pare cam ciudat?
    Si plus de asta nu prea arata de 48 de ani!

    Sa nu uitam ca Antihristul va veni in ascuns si va fi foarte viclean.
    Prima data el se va arata foarte prietenos cu toti. Urmand ca apoi sa-si arate coltii.
    Eu nu zic ca el este antihrist, dar are ceva ciudat aces om, si nu se stie prea multe despre el.
    A aparut asa din senin un negru care a vrut sa candideze la presedentia SUA,(parca a fost totul programat) nici americanii nu stiau prwa multe despre acest Oabam si iata ca le-a intrat foarte repede in gratii si a ajuns presedinte.

  15. Scuze..un link era gresit:

    Barack Obama s-a recules la Zidul Plangerii din Ierusalim:
    http://www.ziare.com/Barack_Obama_s_a_recules_la_Zidul_Plangerii_din_Ierusalim-367411.html

  16. @Laurentiu

    Da! Este ciudat: are – se pare – combinatie mortala in sange – musulman cu evreu! Strasnic!
    Cred ca pentru multa lume a reprezentat o surpriza alegerea lui dar… bine ‘pusa la cale’ si…in/din timp!

    Cred mai degraba ca este un promotor inversunat al Noii Ordini Mondiale si un inainte-mergator, unul care ‘matura’ cararea spre covorul rosu dinaintea celui care va stapanii intreaga lume.

    Nu stiu cum de-l vad ‘bine’ americanii, bland, milostiv..eu il simt a fi rapace si neinduplecat! I-o fi hipnotizat prin discursuri bine intocmite/ticluite si, prin tot felul de artificii ce tin de psihologia prostirii ‘in masa’.

    Si, iarasi simt ca, celorlalti presedinti de tari nu le pica bine alegerea fiindca, daca cu Bush ar fi cazut pana la urma ‘la pace’ prin compromisuri si de-o parte si de cealalta, cu asta – nu le va (mai) merge! Par in acord si bucurosi de alegere, dar…se tem! Chiar daca toti sunt vanduti si afiliati ocultei masoneriei.

    Anul asta – 2009 -este un an de prefaceri …se vor intampla multe, vom auzi cate si mai cate, vor izbunci scantei de unde nici nu te astepti, var naucii pe toata lumea.

  17. @Romeo 2110

    🙂 L-ai caracterizat foarte bine pe CTP!
    Oricum! Din ce in ce mai multi il cred…sony!
    Omul asta parca nu se relaxeaza niciodata; nu-l simti degajat, firesc…

    Intr-un timp – la Realitatea TV – cand avea emisiune, imi placea cum dezbatea anumite probleme, apoi…se simtea ca derapeaza! Acum…nu-l mai ‘citesc’ deloc!

  18. Victoria lui Obama a fost demonstratia faptului ca massmedia este o mare forta. Omul de azi care s-a dezobisnuit sa gindeasca ia de bune ce i se serveste din ora in ora la stiri.
    Acum ideea de criza e pompata incontinuu pe toate posturile si paralizeaza tot. Nimeni nu mai investe nimic. In felul asta nu se mai fac tranzactiile economice normale si firmele or sa sucombe mai intai cele mici, apoi cele mari.
    Va aparea din pacate somaj si inflatie.
    Impotriva Romaniei au aparut atacuri de la institutiile de evaluare, ne-au crescut riscul de tara si asta inseamna ca daca vom avea nevoie de bani dobanda va fi f mare. Acum o luna englezii spuneau ca la noi economia ar fi stabila daca 1euro=50000 lei vechi. Si uite ca acum leul a luat-o la vale. Isarescu a incercat sa blocheze atacul impotriva leului dar intre timp a lasat si el leul sa o ia la vale.
    Probabil multi romani nu vor putea sa-si plateasca creditele, saracii.
    Insa cit timp raminem ortodocsi oricite necazuri planificate vor fi se vor risipi ca fumul. Un parinte a dat canon de citit acatistul Sf Mina pentru situatia prin care trecem.

  19. nu va mai ganditi la domnie pamanteasca ca va inselati. nu-i asta antihrist, dar este in mod cert ciudat! noi -un grup de crestini- ne gandeam ca s-ar putea sa fie maytreia, dar nici ala nu este! Scriptura zice: “Si va fi Dan sarpe in cale”, adica antihrist va fi evreu din semintia lui Dan. va fi intronat la Ierusalim(in templul refacut- ‘cand vei vedea uraciunea pustiirii in locul cel sfant’ cum zice Scriptura) si va fi primit de iudei ca Mesia. vedeti ca iudeii deja se chinuiesc sa refaca al-3-lea templu(cautati temple mount sau third temple pe google sa vedeti ca deja au refacut Menorah si hainele preotesti!). nu stie nimeni cum va fi exact insa antihrist SE VA NUMI PE SINE DUMNEZEU. bagati bine de seama ca asta va fi piatra de temelie, ca lumea sa creada ca el este DUMNEZEU. iudeii IL VOR INTRONA REGE MESIANIC dupa proorocia Mantuitorului: “Eu am venit in numele Tatalui Meu si nu M-ati primit. Dar altul va veni in numele lui si il veti primi”. ei, cand vom vedea asa ceva atunci sa stiti ca va fi jale! nu va mai exista nicio biserica, Sfanta Liturghie si Sfanta Impartasanie vor fi interzise iar in orice ‘biserica’ de orice rit din lume, inclusiv in templele pagane va fi…’icoana’ lui antihrist. va face vrajitorii extreme incat va face “sa se pogoare foc din cer”(vezi Sfanta Scriptura – ca are duhuri de draci si face minuni mari, dar false evident) si va lupta groaznic impotriva crestinilor ortodocsi. cine va muri atunci marturisind pe Hristos, va fi mai mare decat Sfintii dintai! deci, nu va inselati, antihrist va veni ca un IZBAVITOR DUHOVNICESC, plin de PUTERE DRACEASCA CU CARE FACE MINUNI MARI, incat “sa insele si pe cei alesi, de va fi cu putinta”. va merge pe apa, va zbura prin vazduh, va face sa se pogoare foc din cer si cate si mai cate, incat oamenii innebuniti vor ucide pe oricine nu i se va inchina. cei neinduhovniciti, neortodocsii si toti ceilalti, dar mai ales IUDEII il vor proclama DUMNEZEU. cam asta va fi, asa ca nici nu va ganditi la Obama, asta este mic copil, nici unghia de la degetul lui antihrist. nu asa va fi, ci cu MINUNI DRACESTI INCAT CEI NECREDINCIOSI,PAGANII SI IUDEII VOR CREDE CA ESTE DUMNEZEU. de-aia se cheama antihrist: “si se va sui pe sine mai sus de tot ce se cheama Dumnezeu”. Scriptura asta v-am talcuit-o mai devreme, adica va zice ca el este cel ‘proorocit’ de toate religiile! Fereasca Dumnezeu si Maica Domnului sa traim vremile alea, ca numai sfintii mari vor rezista. eu pacatosul ma ingrozesc ca nu voi putea sta! lumea se joaca cu focul; cand va inceta Sfanta Liturghie atunci va veni preablestematul. “vai pamantului” zice Scriptura ca “diavolul vine la voi cuprins de manie mare”. vai oamenilor, vai noua ticalosilor ca necredinta si pacatul atrag departarea lui Dumnezeu. stiti cand va fi? cand nu vor mai exista crestini in lume, preoti care sa slujeasca Sfintele Taine si monahi sa se nevoiasca. dea Domnul sa nu ne ajunga vremurile alea!

  20. Frate Constantin, nu mai fi atat de categoric acolo unde nu stapanesti niste talcuiri, ca nu cumva sa gresesti si sa te inseli tocmai cand pe ceilalti ii crezi inselati. Citeste cu atentie toate prooorociile despre Antihrist si vei vedea ca este si imparat pamantesc si lider (pan)religios al intregii omeniri. Iar pana sa-i prigoneasca groaznic pe crestinii ortodocsi, se va arata mai intai bland si binevoitor si nu se va da pe fata, nici nu va da drept dumnezeu, ca sa poata insele “si pe cei alesi”. Incetarea Sfintei Liturghii nu va fi nici ea de la inceput. Iar crestini si preoti vor tot fi, dar (marea majoritate) apostati, inchinati antihristului, asa cum multi inca de acum slujesc duhului antihristic, unii dintre ei vanzand si Biserica, la propriu:

    “El le va face pe plac tuturor, cu condiţia ca aceştia să recunoască supremaţia puterii sale. El va crea condiţii de viaţă Bisericii, îi va îngădui să slujească, va promite că va construi biserici splendide, cu condiţia recunoaşterii lui ca „fiinţă supremă” şi ca lumea să i se închine. Va avea o ură personală faţă de Hristos. Va trăi din această ură şi se va bucura de lepădarea oamenilor de Hristos şi de Biserică. Va fi o apostazie generală şi, pe deasupra, mulţi episcopi vor trăda credinţa, iar ca justificare, vor arăta spre starea strălucită a Bisericii.

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/2008/07/02/2-iulie-sfantul-ioan-maximovici-va-fi-o-apostazie-generala-si-pe-deasupra-multi-episcopi-vor-trada-credinta/
    http://www.cuvantul-ortodox.ro/2008/10/09/a-doua-viziune-a-staretului-antonie-invataturi/
    http://www.cuvantul-ortodox.ro/2008/06/11/cand-oceanul-raului-va-inunda-intreaga-lume-atunci-va-veni-sfarsitul-lumii/
    http://www.cuvantul-ortodox.ro/2007/08/04/sf-lavrentie-de-cernigov-vor-fi-multi-surzi-si-multi-orbi/
    http://www.cuvantul-ortodox.ro/2008/11/12/din-profetiile-sfantului-nil-athonitul/
    http://www.cuvantul-ortodox.ro/2008/01/28/sfantul-efrem-sirul-despre-inselaciunea-perversa-si-insidioasa-a-antihristului-si-despre-durerile-cele-din-urma/
    http://www.cuvantul-ortodox.ro/2007/10/02/sfantul-serafim-de-virita-banii-si-inselaciunile-lumii-vor-pierde-mai-multe-suflete-decat-prigoana-ateista/#more-830
    http://www.cuvantul-ortodox.ro/2009/01/05/cuv-paisie-aghioritul-despre-semnele-timpului-antihrist-si-pecetea-666/
    http://www.cuvantul-ortodox.ro/2007/07/12/cuviosul-paisie-aghioritul-lumea-arde-pricepeti-asta/
    http://www.cuvantul-ortodox.ro/2008/05/25/cuv-seraphim-rose-este-mai-tarziu-decat-credem-va-mai-supravietui-credinta-noastra/
    http://www.cuvantul-ortodox.ro/2008/01/08/cuviosul-selafiil-cel-orb-o-sa-inceapa-mare-invalmaseala-in-biserica/
    http://www.cuvantul-ortodox.ro/2007/04/30/ips-averchie-mentorul-cuviosului-seraphim-rose-despre-marea-apostazie/

  21. Pingback: Război întru Cuvânt » Marturii extrase din cartea “Staretii despre vremurile de pe urma” despre pregatirea pecetluirii universale prin microcipuri
  22. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Drum liber spre tiranie (Noutati de presa 21 ianuarie 2009)
  23. Deschide ochii si priveste în jur. Ţi se vorbeste de libertate si democratie. si ce vezi? Vezi cum legile firesti dupã care omenirea s-a condus veacuri de-a rîndul – Legea lui Dumnezeu -, este schimbatã în numele libertãtii. În numele libertãti, o minoritate ocultã încearcã sã ne convingã cã Legea lui Dumnezeu nu este dreaptã. si ce zic ei?

    Dumnezeu a zis: “Eu sînt Cel ce sînt”, ei zic: “Fii tot ce poti fi! Tu esti dumnezeu”.

    Dumnezeu a zis: “Eu sînt Dumnezeul tãu sã nu ai alti dumnezei afarã de Mine”, ei zic: “Închinã-te la orice dumnezeu, dar descoperã pe dumnezeul din tine”.

    Dumnezeu a zis: “Sã nu ucizi”, ei zic: “Nu existã ucidere, ci doar legitimã apãrare”. Dumnezeu a zis: “Sã nu furi”, ei zic: “Nu fura, ci negociazã”.

    Dumnezeu a zis: “Sã nu curvesti”, ei zic: “Curvia este religia noastrã. Poti sã curvesti cum vrei si cu cine vrei, prin ea ajungi la dumnezeul nostru”.

    Ce înseamnã aceasta? Înseamnã sã urmãm lui Lucifer care a vrut sã se facã pe sine dumnezeu. Sã credem, adicã, cã noi putem depãsi conditia de robi, ca mai apoi sa ne rãzvrãtim împotriva lui Dumnezeu, cu gîndul de a deveni stãpîni pe noi însine. Dar acest lucru nu se poate. Putem respinge darurile lui Dumnezeu ce decurg din supunerea fatã de poruncile Lui, dar sã-i luam locul nu putem. Nici Lucifer nu a putut. Cînd a gîndit sã-si punã scaunul mai sus decît a lui Dumnezeu, a si cãzut în prãpastia iadului, devenind din înger al luminii, înger al întunericului si al groazei. Diavolul de mii de ani încearcã a-i însela pe oameni ca sã-l proclame Dumnezeu.

    De sute de ani organizatii oculte, secrete, vîndute Satanei pun la cale o rãzvrãtire împotriva lui Dumnezeu în care sã fie atrasã omenirea întreagã. Aceastã minoritate ocultã odatã cu ridicarea omului împotriva lui Dumnzeu activeazã si gena supunerii neconditionate fatã de o autoritate.

  24. Pingback: Război întru Cuvânt » Ce se intampla cu Obama, iubitorul de pace?! - de Ilie Catrinoiu
  25. Pingback: Război întru Cuvânt » PREMIERUL GORDON BROWN - “MARE PREOT” AL NOII ORDINI MONDIALE
  26. Pingback: Război întru Cuvânt » Obiectivul Patriarhului, acelasi cu al masoneriei: “Unitatea spirituala a lumii”
  27. Pingback: Război întru Cuvânt » Enciclica-soc a Papei Benedict, moment crucial pentru viitorul Noii Ordini: “ESTE URGENTA INFIINTAREA UNEI REALE AUTORITATI POLITICE MONDIALE”!
  28. Pingback: Război întru Cuvânt » IN MARS FORTAT SPRE NOUA ORDINE SOCIALA (II). Ultimul totalitarism
  29. priviti doar inceputul acestei filmari!
    e raspunsul clar ca lumina zilei la intrebarea cine se crede Obama si cine este d, de fapt
    va las sa trageti concluziile
    Dumnezeu ne arata extrem de clar semnele vremurilor

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate

Carti recomandate