Indemn la rugaciune

25-02-2009 Sublinieri

 candle-in-the-dark.jpg

Va îngădui Dumnezeu ca Sfântul Sinod să nu ia nici o atitudine spre stoparea campaniei de introducere a actelor cu cip în România?

Va îngădui Dumnezeu ca poporul dreptcredincios român să ajungă să fie obligat a primi actele de identitate cu cip?

Va  îngădui Dumnezeu să facem acest prim pas pe calea pecetluirii robiei la care ne-a adus neglijarea şi lepădarea poruncilor Evangheliei?

Rugăciunile ninivitenilor, ale regelui Iezechia şi ale lui Manase rămân ca exemplu de urmat şi mărturie veşnică a marii milostiviri a Domnului Care nu vrea moartea păcătosului ci să se întoarcă şi să fie viu, Care cu bucurie părintească aşteaptă întoarcerea şi pocăinţa fiului Său .

Ierarhii nu trebuie lăsaţi singuri, ne sfătuieşte un mare duhovnic al românilor în aceste clipe de mare cumpănă în viaţa poporului român.

Trebuie multă rugăciune. Mergeţi şi rugaţi-vă la racla Sfântului Dimitrie care este acolo pe dealul patriarhiei; Sfântul Dimitrie are multă îndrăzneală la Dumnezeu şi poate mijloci pentru noi, întărindu-i cu rugăciunile sale pe arhiereii Sfântului nostru Sinod ca să apere cu râvnă dumnezeiască atât de necăjitul nostru popor.”

Nu vă gândiţi că alţii o vor face în locul nostru, măcar atât să putem face şi noi pentru ca să ne miluiască Domnul.

Sugerăm si rugăciunea următoare a părintelui Calciu:

Rugăciune pentru Arhierei şi Biserică

Preot Gheorghe Calciu Dumitreasa 

“Ne rugăm Ţie, Doamne Dumnezeul nostru, Treime sfântă, Tată, Fiu şi Duh Sfânt, pentru toţi arhiereii Bisericii Ortodoxe Române, pentru blândeţea inimii, pentru paza de duşmanii lor şi ai credinţei, pentru o cât mai dreaptă gândire arhierească; să Te iubească pe Tine, Doamne, pe Maica Preacurată, Biserica, Episcopia, pe preoţi şi pe credincioşi; să fie ierarhi asemenea Sfântului Nicolae, asemenea sfântului Spiridon. Păzeşte odată cu ei toate bisericile şi mănăstirile româneşti din ţară şi din străinătate; Biserica Ortodoxă Română cu ierarhi, preoţi, diaconi, ierodiaconi, ieromonahi, monahi şi monahii, credincioşi, biserici, schituri şi mănăstiri, pentru înălţarea duhovnicească şi pază de orice rătăciri.

      Unifică întreaga Ortodoxie în faţa atacurilor satanei!

      Că Tu eşti Dumnezeul nostru care păzeşti Biserica Ta şi poporul Tău cel binecredincios şi Ţie slavă Îţi înălţăm, Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin”*

 *Buletinul Parohiei Sfanta Cruce, Alexandria, mai 2006, nr. 5

pray.gif


Categorii

Biserica la ceas de cumpana

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

40 Commentarii la “Indemn la rugaciune

VEZI COMENTARII MAI VECHI << Pagina 2 / 2 >>

  1. @ Ionut:

    Daca sunteti ortodox, veti sti ca Scriputurile nu se inteleg dupa litera si nu se talcuiesc dupa ratiunea fiecaruia. Talcuirea apartine Sfintilor Parinti ai Bisericii, Versetele cu pricina au fost foarte manipulate de-a lungul vremii de cei care au dorit sa inchine Biserica stapanirilor lumesti, dar asta s-a intamplat printr-o imensa frauda teologica si duhovniceasca. Veti gasi lamuririle necesare la urmatoarele linkuri:

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/2008/04/07/trebuie-sa-ascultam-de-dumnezeu-mai-mult-decat-de-oameni/
    http://www.cuvantul-ortodox.ro/2007/01/22/ce-dam-lui-dumnezeu-si-ce-dam-cezarului/
    http://www.cuvantul-ortodox.ro/2008/03/29/parintele-nicolae-steinhardt-despre-pacatul-prostiei-si-al-fricii/
    http://www.cuvantul-ortodox.ro/2008/07/02/caror-stapaniri-ne-supunem/
    http://www.cuvantul-ortodox.ro/2007/11/26/cea-mai-grea-lovitura-cea-de-la-frati/

  2. De acord cu Daniela…!

    DISCUTIILE si DEMERSURILE si EFORTURILE noastre ale celor care nu suntem de acord cu “noile documente de identitate electronice” trebuie FOCALIZATE si CONCENTRATE si “REAPRINSE” nu numai asupra pasapoartelor electronice, ci asupra TUTUROR documentelor de identitate electronice!

    In opinia mea…Pasapoartele SUNT MAI PUTIN IMPORTANTE (mai corect supus…sunt “cele mai putin importante dintre documenteele electronice) decat Permisul de conducere electronic si decat Cartea Electronica de identitate! De ce??
    Pentru ca de Pasapoartele electronice un crestin si cetatean se foloseste RAR, pe cand de PERMISUL DE CONDUCERE electronic, se foloseste / se va folosi destul de “DES”!.
    Ca sa nu mai vorbim de CARTEA ELECTRONICA DE IDENTITATE pe care in viitorul tare apropiat va trebui sa o purtam aproape mereu asupra noastra, si cand mergem la Biserica si cand mergem la serviciu, si cand meregem la cumparaturi etc…!

    Deci mi se pare ca SE PIERDE DIN VEDERE, tocmai “TOPUL IMPORTANTEI” si “SCARA VALORICA” si “Ordinea PRIORITATII” acestor documente electronice care contin, in viata noastra a romanilor!

    As vrea ca in viitor crestinii si cetatenii care constesta si refuza aceste documente SA ACORDE mai multa atentie PERMISELOR si CARTILOR DE IDENTITATE si “impotriva” lor sa lupte MAI MULT DECAT impotriva pasapoartelor…si sa REDESCHIDA discutii concentrate EXCLUSIV asupra permiselor de conducere electronice si mai ales asupra CARTII ELECTRONICE care …se “apropie cu pasi repezi”!
    De aceea subscriu si achiesez intrutotul la ideea DANIELEI!!

    Dumnezeu sa ne ajute sa IMPIEDICAM implementarea “cartii electronice de identitate”, caci aceasta este in fapt, si de fapt, si in realitate, “CEL MAI IMPORTANT DOCUMENT ELECTRONIC” cu cip de identitate pe care il vom purta mereu asupra noastra si care in viitor va avea NUMARAUL FATIDIC APOCALIPTIC inscriptionat pe el si introdus in structura lui… (asa cum este acum la permisele auto) si pe care document, “NOUA Ordine Mondiala” il impune si-l doreste implementat la toti oamenii, fiidca el este cea mai importanta “VERIGA” si ETAPA in primirea/impunerea ADEVARATULUI cip, pierzartor de suflet care ii face pe atatia crestini SA-SI PIARDA numele din “CARTEA VIETII” prin primirea lui…!

    Domnul sa aiba MILA de noi toti!

    AMIN!

  3. oau, ce repede pot primi raspuns. Slava Domnului !!!

    da, sunt ortodox si vreau sa raman asa . Multumesc mult pentru trimiterile dvs.

    nu fac alte comentarii deoarece sunt de prisos .

    Doamne ajuta !
    Ionut

  4. Si frica e un pacat, dar si aruncarea cu capul inainte fara intelepciune. Pana sa se iasa in strada trebuie sa se faca o strategie clara, sa existe o organizare serioasa, buna, care sa plece de la duhovnici si ierarhi (aceia care sustin), pentru ca altfel orice miscare va fi explotata de dusmanii nostri pentru a o compromite, prin infilitrari si inscenari, prin degenerarea in ceva anarhic. Cred ca sunt multi care abia asteapta asta, nu-si doresc nimic mai mult decat niste pasi gresiti de care sa profite si sa faca totul praf. Deja au fost lansate si persista inca suspiciuni ca totul s-a pornit in mod premeditat pe o pista gresita, prin acele mitinguri foarte pestrite si acele asocieri bizare si nu numai. Trebuie multa precautie, nu numai curaj, care pentru unii e destul de usor. Mai greu este cu rugaciunea…

  5. s a dat sentinta
    e clar

  6. Aseara, uitandu-ma pe B1 la emisiunea avand ca tema Pasapoartele biometrice, mi-a atras atentia un aspect: Maica Ecaterina spunea deja ca se lucreaza la emiterea noilor buletine ca pana in 2011 toata lumea sa “beneficieze” de ele …de aici deduc ca nu va ramane decat sa ne cheme la poza si la ampretare (de orice fel) si gata!
    Adica de aici as intelege ca actualele buletine nu vor mai fi valabile chiar daca au termen de valabilitate mai incolo de 2011.
    Va rog sa ma corectati daca gresesc!
    Doamne ajuta!

  7. Sa le dea Domnul intelepciune tuturor celor care au putere de decizie in privinta acestui lucru! Si sa ne fereasca Dumnezeu de manipulare, lucrare diavoleasca, decizii gresite!

  8. sa ne bucuram de hotararea sinodului ca si de faptul ca acest ins Stoica isi face acte bio…el modernu’:)).ps.eram sigur.

  9. ” Cine iubeste pe tata, mama , frati, surori…, etc (citez din memorie) mai mult decatv pe Mine, nu este vrednic de Mine ! (Imi permit sa precizez ca aici se incadreaza si acei care-si iubesc functiile mai mult decat pe Hristos !)
    Cine vrea sa vina dupa Mine sa se lepede de sine, sa-si ia CRUCEA sa(necazurile, prigonirile, obstacolele) si sa-Mi urmeze mie !”
    …si sa vedem atunci cati mai raman,in mod practic ai lui Hristos ??? Deja selectia a inceput ! Atentie la setari…!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate

Carti recomandate