“Noua Ordine Mondiala a facut din Ortodoxie inamicul numarul 1”

9-04-2009 Sublinieri

hand.jpg

Stire de pe siteul Agentiei Interfax Religion:

08 April 2009, 12:58

Antichristian world elite is intent on getting power over people by turning them into cyborgs

filimonov.jpgElita globala anticrestina intentioneaza sa controleze oamenii, transformandu-i in “cyborgi”

Elita mondiala cauta sa forteze lumea sa intre intr-un “lagar de concentrare electronic” si singura piedica in calea lor este viziunea crestina a lumii, a declarat Valery Filimonov, biocibernetician, expert in managementul sistemelor si membru al Academiei de Arte si Stiinte Petrovsky.

“E un secret ştiut ca forta principala din spatele comunitatii globale de internet reuneste mai degraba membri anticrestini si cosmopolitani ai elitei mondiale decit oameni de stiinta” a declarat Filimonov agentiei Interfax-Religion.

Tot el a aratat ca acestia edifica o societate in care fiecare persoana va fi sub supravegherea unui Big Brother ce protejeaza interesele stapanitorilor actuali ai lumii, regilor profitului si camatarilor ce actioneaza la scara globala. E clar ca recesiunea curenta face parte din schema elitei mondiale de a inrobi omenirea” arata Filimonov.

El mai crede ca “nu numai ca este edificat un sistem care sa permita supravegherea permanenta dar se construieste si o structura care sa exercite putere absoluta asupra oamenilor”. El a dat ca exemplu Opinia 20 a Grupului European de Etica a Stiintei si Noilor Tehnologii care arata ca e nevoie de “o transformare a rasei umane” prin “multiplicarea unor tehnologii body-friendly” (compatibile cu organismul uman) care ar “preceda introducerea cyborgilor”. Se propune modificarea indivizilor prin “dispozitive electronice, cipuri subcutanate (adica implantate) si smart taguri”, spune Filimonov.

El crede ca toate acestea sunt introduse cu scopul “de a suprima libertatea data de Dumnezeu omului si de a schimba complet comportamentul uman”.

“Oamenii vor trai conform unor reguli stricte determinate de modele de comportament sistemice, adica vor fi atasamente controlabile ale unor sisteme operate automat. Este evident ca oamenii nu vor putea sa traiasca dupa credinta lor religioasa intr-o asemenea retea globala si nu e un secret ca cei care coordoneaza Noua Ordine Mondiala au facut din Ortodoxie inamicul lor numarul unu”, a mai spus Filimonov”.

master-world.JPG

Cititi si:


Categorii

Biserica la ceas de cumpana, Noua ordine mondiala/ Masonerie, Portile Iadului

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

81 Commentarii la ““Noua Ordine Mondiala a facut din Ortodoxie inamicul numarul 1”

VEZI COMENTARII MAI VECHI << Pagina 2 / 3 >> VEZI COMENTARII MAI NOI

  1. @ Florin

    Mesajul din ianuarie al parintelui Iustin are 2 parti principale, care nu se contrazic:
    1. una se refera la mucenicie
    2. o a doua se refera la crearea comunitatilor rurale

    Dar a doua conditie nu poate fi realizata decat prin cea dintai, caci prin mucenicia unora Dumnezeu ar mai putea amana evenimentele terifiante ale sfarsitului, astfel incat sa se poata intemeia viata dupa Randuiala, macar pentru o vreme.
    Asa a fost dintotdeauna. Noi insine nu am mai fi avut ortodoxia, daca stramosii nostri nu s-ar fi jertfit.

    Acum ramane de vazut ce o sa se mai intample in continuare, in ce o sa constea marturisirea fiecaruia dintre cei ce s-au botezat crestin ortodox.

  2. @ Admin.

    Tortionarul Turcanu ii ameninta in inchisori pe crestini ca ,,o sa le citeasca si gandurile”.

    Dincolo de semnificatia telepatica a amenintarii, oare ea nu are si un sens concret, real, cum ar fi citirea negru pe alb a convingerilor fiecaruia dintre cei ce scriu pe acest site?
    Nu am nici o indoiala ca el este strict monitorizat.

    Adresez o intrebare ,,strategica” tuturor: OARE ESTE BINE SA CONTINUAM SA NE DESCHIDEM SUFLETELE ONLINE?
    Cand pun intrebarea aceasta nu propun alternativa intalnirii concrete – de altfel aproape imposibila, ci ma intreb daca nu cumva toate aceste opinii personale ar putea fi folosite candva impotriva noastra, in sensul ca ni s-ar cunoaste slabiciunile si preferintele.

    Fratilor administratori, ce parere aveti?

  3. “Adresez o intrebare ,,strategica” tuturor: OARE ESTE BINE SA CONTINUAM SA NE DESCHIDEM SUFLETELE ONLINE?”

    – intrebare ‘strategica’ din ce pct.de vedere?! Al tau, al celor care ne ‘citesc’?!
    Care-i baiul?! Numai dupa tel.mobil -caruia nu-i scot cartela- cine vrea/poate…ma va monitoriza ce vorbesc la serviciu, pe strada si/sau acasa; nu mai vorbesc de metode ‘moderne’ de ascultare si monitorizare de la distanta fara a da navala in casa ta; ei si?! Profilul psihologic mi-l poate face, poate ‘ghici’ slabiciunile mele, poate afla despre scaderile/pacatele mele, nelinistile mele, temerile mele dar…doar din pct.de vedere duhovnicesc! Lumesc…fobiile (daca exista), temerea (cea mare si cea mai justificata in a o cunoaste) de a parasi lumea asta, mila, sfasierea ca voi lasa totul in urma cauta sa o stie ei…cei din umbra! Prin asta vor sa vada cat de afiliat esti credintei tale, de cate esti in stare sa lasi in urma fara sa privesti inapoi pentru a te pastra pentru Dumnezeu iar nu pentru ei. Bine! Nu le (mai)este teama fiindca sunt deja la putere si se cred invincibili! Invincibil, neschimbabil, atotputernic este numai Dumnezeu – pe care nu-L pun la socoteala (lor: stramba, perversa, ticaloasa). Aici e CHEIA!

  4. Si lui Ioan Ianolide si altora le-au dat drumul dupa ce erau sfarsiti, epave…dar nu sub presiunea Occidentului ci, pentru ca erau la putere si ‘in putere’!
    Ca au gresit socoteala de-acasa nepotrivindu-se cu cea din targ o arata scrierile Pr.CAlciu Dumitreasa, a lui Ioan Ianolide, Pr.Iustin Parvu, Pr.Arsenie Papacioc si a altora care, ne-au lasat marturie vie a ceea ce s-a intamplat si se va mai intampla!

  5. @ Magda

    Intrebarea se dorea strategica pentru noi toti, pentru lupta comuna, in sensul acoperamantului haric despre care vorbea parintele Iustin, si pe care il formeaza credinciosii impreuna, tot asa cum, in inchisori, se preda stafeta zilnica a rugaciunii. Intr-o celula, de exemplu, fiecare relua rugaciunea de unde o lasa cel de dinainte. Asa si noi formam o unitate de gand, sau cel putin asa mi-as dori eu, de aceea am adresat intrebarea tuturor.
    Daca, de exemplu, se stiu anumite lucruri despre noi, despre intentiile noastre, s-ar putea sa ne fie zadarnicite prematur planurile de a-i ajuta pe altii sau pe noi.
    Sa nu fim naivi, SUNTEM MONITORIZATI, nu e obsesie aici, ci purul adevar.
    Eu nu cred ca ar trebui sa cadem in capcana fatalista a ideii ca oricum ne asculta.
    Nu stiu, propun si eu niste mijloace de precautie, care niciodata nu strica.
    Inca o data, tuturor, CE PARERE AVETI?

  6. @ Magda

    Eu nu am nici o problema sa imi spun sincer parerea aici, pe site, insa ma intreb: OARE E BINE?
    Oare nu cumva fortele care acum stau la intuneric si iau decizii impotriva noastra, asa cum a spus si parintele Iustin in ultimul comunicat, referitor la necesitatea referdendumului, culeg informatii despre noi, pentru a ne zdrobi ulterior?
    Eu nu cred ca asta e vreo spaima nocturna de-a mea, eu cred ca ar trebui sa ne gandim cu totii mai atent la aspectul acesta!!!
    Pai noi nu luptam impotriva introducerii cipurilor, a caror semnificatie este – alaturi de cea mai importanta: corelarea numelui nostru cu numarul numelui FIAREI – tocmai aceea ca ele le servesc pe tava informatii vrajmasilor nostri?
    Pai noi acum nu dam ,,declaratii” de felul celor cerute de Securitate, numai ca de data asta in mod naiv si gratuit???

  7. Vor incerca sa ne zadarniceasca planurile ‘din fasa’ pentru ca, legiuitorii sunt la mana lor, mana in mana cu ei, e-adevarat dar…ti-am spus: nu-L pun la socoteala pe Dumnezeu care e mai tare decat cel ce este in lume si stapanitor peste ea (anumita parte a ei…); eu cred – CU TARIE – ca, va interveni ceva neprevazut care le va zadarnici planurile nereusind sa le duca pana la capat; gandeste-te un pic: nu s-au implinit unele profetii – putin inainte de venirea Antihristului, Ciprul va fi cufundat, Constantinopolul la fel…n-au aparut Ilie Tesviteanul, Enoh si Sf.Ioan Evanghelistul; nici macar n-a redevenit Constantinopolul sediul crestinatatii…inca! Gog si Magog nu si-a facut aparitia! China sta ‘cuminte’ deocamdata!
    Templul lui Solomon n-a fost refacut chiar daca evreii ii dau bataie cu reconstruirea lui…si cate si mai cate!

    Legea – pentru ei – este puntea pentru a ne inrobi! Pe masura ce vom fi din ce in ce mai multi (fie la gramada – in comunitati sau separat) mucenicia de care spune Pr.Iustin Parvu o va simti fiecare! Important este sa accepti ideea si sa te pregatesti (sufleteste).

    Precautia pe care o invoci – de a nu ne mai spune intentiile, temerile, de a ne dezvalui aici inseamna ca recunosti – implicit – ca – deja – au castigat prin frica, teroare…asta este de dorit?! Mira-m-as! Eu nu cedez din pct.asta de vedere! Tu?!

  8. Si noi suntem siguri ca suntem monitorizati, Anna, dar nu vad de ce ne-am teme prea tare de asta, in acest moment. Nu vad ce mijloace de precautie ar trebui sa ne luam, fiindca nu punem la cale niciun plan serios si concret care ar trebui sa fie pastrat secret. Se schimba idei, opinii prin singurul mijloc posibil intre oameni care nu se cunosc. Daca unii doresc sa se autocenzureze mai mult, de teama sa nu se afle anumite ganduri ale lor, o pot face. (Oricum, incepand de duminica seara sau luni, adica in Saptamana Patimilor comentariile vor fi din nou suspendate si… daca dupa Pasti, asa cum se prevede, fortele noastre se vor imputina, s-ar putea sa nu se redeschida prea curand. Asa ca.. fara sa vrem, ii vom ajuta 🙂 )

    Unitate de gand si stafeta predata… ar fi prea frumos sa fie real si pentru noi…

    Nu stiu cand, in ce masura si in ce fel planurile acelea cu retragerea ar putea capata contur. Noi credem ca orice plan al nostru ne va fi dat peste cap oricum de desfasurarea neprevazuta si necontrolata a evenimentelor. S-ar putea sa vina curand alte intamplari care sa ne treaca prin ciur, inainte sa se mai puna problema vreunei retrageri (despre care continuam sa credem ca nu e numaidecat la indemana tuturor si nu asa cum o viseaza multi). De asta zicem ca mai degraba sa ne pregatim cumva in caz ca vom trece prin suferinte grele si chiar moarte (fara sa fie vorba de prigoana, deocamdata). Desigur, ne putem insela.

  9. @ Magda

    Nu e vorba de cedare aici, e vorba de PRUDENTA. Sigur ca lupta e PE VIATA SI PE MOARTE, sigur ca moartea o ,,GUSTA” fiecare, e vorba de faptul ca nu e bine ca vrajmasii sa stie totul despre mine.
    Lupta e foarte grea.
    Imi amintesc de un episod din memorialistica inchisorilor, in care era vorba despre aplicarea mecanismelor pavloviene ale fricii, si in care se relata cum un biet detinut se ducea singur si se baga cu capul in tineta, atunci cand intra in celula tortionarul.
    Suntem idealisti, dar avem limite care se pot frange cu barbarie, cu demonism.
    Asta inseamna smerenia, SA FII CONSTIENT DE PROPRIILE LIMITE.
    Nu trebuie ca cel care ma uraste, cel care se aliaza cu dusmanul lui Dumnezeu, sa-mi stie slabiciunile.
    Trebuie intrebati duhovnicii in aceasta privinta. Oricum, sfaturile pe care eu le-am primit ma indemnau la PRUDENTA.
    Oamenii care au trecut prin inchisori si prin cazne STIU DESPRE CE VORBESC.

  10. Corect admin.!
    Ca poate fi vorba de cutremur sau razboi…va incepe cernerea!
    Se spune ca, cei slabi (in credinta) vor fi luati din lume fie prin boli si/sau cataclisme..stie bunul Dumnezeu cati ostasi vor ramane in armata Lui pentru a-L reprezenta!

  11. @Anna

    Fara suparare: asa-zisa prudenta poate fi similara cu lasitatea, cu putina credinciosie…nimeni si nimic nu opreste pe careva – de pe-aici – sa se autocenzureze! Punct. (dar nu si de la capat)

  12. @ Admin.

    ,,Nu vad ce mijloace de precautie ar trebui sa ne luam, fiindca nu punem la cale niciun plan serios si concret care ar trebui sa fie pastrat secret.”

    Dar voi credeti ca eu ma refer aici la vreun plan anarhic sau revolutionar sau mai stiu eu ce?
    Ce plan mai serios si mai concret ar trebui sa aveti, ce motiv mai intemeiat de monitorizare credeti ca ati putea da vrajmasilor vostri, decat decizia ferma de a VA MANTUI PROPRIILE SUFLETE?

    Ganditi-va, ca cei care s-au impotrivit comunismului au fost torturati pentru o ,,simpla” informatie, delatorii erau introdusi in celule tocmai pentru a afla starea de spirit in urma schimbului inofensiv de idei.
    Ce va face sa credeti ca acum nu au nevoie de informatii? Faptul ca le pot afla ,,oricum”? Asta nu o puem sti, mai exact, nu putem sti ce cunosc ei. Putem, in schimb, sti CU CERTITUDINE ca ceea ce se discuta aici le este cunoscut. Vi se pare putin lucru?

  13. Si poate ca informatiile aflate de aici sau de aiurea nu ar duce neaparat la lepadare de credinta, dar ar putea duce cel putin la o cadere. Fireste, ne putem ridica, dar…cine ar vrea sa traiasca o vesnicie cu memoria acelei caderi?
    ,,Pacatul meu inaintea mea este pururea”…

  14. Of.. cred ca e si oboseala mea(admin.-ul de serviciu in acest moment) de vina, Anna, dar nu cred ca inteleg paralela pe care o faci cu situatia din inchisoare. Daca “vrajmasii” stiu ca vrem sa ne mantuim sufletele, trebuie sa fie ceva de rau, ceva de care trebuie sa ne temem si sa ne ascundem? Si marturisirea, atata cata e ea si sub anonimat macar, unde mai incape? Chiar nu inteleg, iarta-ma. Totusi, inca suntem liberi, fratilor, daca singuri ne punem calus la gura si acum, ce vom face dupa aceea?! Cred ca ai inteles putin gresit metodele de reeducare din inchisori si le aplici si mai nepotrivit acum. Dar ca principiu suntem pentru prudenta si echilibru, insa nu pentru o stare de lasitate si de panica nejustificata.

    In orice caz, daca e sa fie la un moment dat ceva, cred ca voi puteti stati linistiti, ca singurii vizati am fi noi, administratorii, pentru ca ceea ce poate deranja este numai faptul ca exista in sine acest instrument (alaturi de altele) de difuzare a informatiei anti-sistem, sa zicem si mai ales a cele duhovnicesti, actualizate la nevoile momentului. Iar pentru asta e suficient sa suprime site-ul (si pana acum era relativ usor, daca voiau) si sa ajunga la noi. Deci de prudenta noi trebuie sa dam dovada, mai ales, dar nu chiar pana acolo incat sa… tacem complet, ca prin asta n-am facut decat sa cedam santajului si terorii. Si inca in ce fel? De frica unor santaje si amenintari ipotetice, nici macar a unora concrete.

  15. salut!
    oare v-ati gandit ca ei stiu acum in mare parte cum ganditi si ca vor bloca drumul spre munte, padure si altele asemenea? putini vor fi cei care vor scapa de prigoana aceea care va fi mai rea ca aceea imotriva crestinilor din biserica primara! Dumnezeu vrea sa fim precauti si in discutii si in comportament, deoarece el in taina a fugit de Irod cand era prunc, si nu a purtat discutii pe forumuri sa zica ceva de genu: iata de ma va prigoni Irod eu voi fugi pe ascuns in Egipt…
    vedeti ca ceea ce spuneti poate si va fi folosit impotriva voastra…pastrati secrete planurile voastre de contraatac!
    pana cand va veni ceasul avem un sfat care ne intareste la marcu 13:
    32. Iar despre ziua aceea şi despre ceasul acela nimeni nu ştie, nici îngerii din cer, nici Fiul, ci numai Tatăl.
    33. Luaţi aminte, privegheaţi şi vă rugaţi, că nu ştiţi când va fi acea vreme.
    34. Este ca un om care a plecat în altă ţară şi, lăsându-şi casa, a dat puterea în mâna slugilor, dând fiecăruia lucrul lui, iar portarului i-a poruncit să vegheze.
    35. Vegheaţi, dar, că nu ştiţi când va veni stăpânul casei: sau seara, sau la miezul nopţii, sau la cântatul cocoşilor, sau dimineaţa.
    36. Ca nu cumva venind fără veste, să vă afle pe voi dormind.
    37. Iar ceea ce zic vouă, zic tuturor: Privegheaţi!

  16. “Teama de un pericol real şi imediat – localizat în timp şi spaţiu – se numeşte frică şi este un simţămînt normal. Teama stîmită de o simplă virtualitate (de multe ori zămislită de o închipuire ce a prins aripi) poartă numele de laşitate. Frica: de automobilul care vine cu viteză mare către mine e natural să mă feresc, de nebunul care se repede asupră-mi cu un cuţit fug. Mă atacă un caine turbat, mă dă maiorul Jack Simon cu capul de pereţi: tresare în mine teama. Abjecţiunea creatoare de catastrofe începe o dată cu formula: Să nu se spună că… Să nu se cheme că… Dar dacă cumva, ia mai bine să mă duc eu să-l denunţ…

    Laşitate e şi panica terorizatului. Panica terorizatului îl excită pe terorist, jocul acesta de oglinzi dispune de o putere amplificatoare analoagă intensificării unui izvor de lumină aşezat între două suprafeţe reflectante.

    Pe cît este frica de normală (definiţia fricii au dat-o Englezii: curajos se numeşte omul care ştie doar el cît îi este de frică) pe atît poate – prin gratuitatea ei – scoate laşitatea din sărite pe omul cel mai îngăduitor.

    Provocarea aceasta a răului (căci îl stîrnim), măsurile acestea de apărare luate în vid, chezăşuirea aceasta aprigă a unui viitor incert (prin urmare disponibil), invitaţia la necruţare şi demenţă lansată călăului se îmbină constituind un bloc de îndărătnicie mai rece decît un gheţar, o masă densă şi lucioasă la care nu încape acces. Oul lui Felicien Marceau, suprafaţa netedă prin care n-ai cum trece”.

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/2009/03/29/parintele-nicolae-steinhardt-20-de-ani-de-la-plecarea-la-hristos-jurnalul-fericirii-in-actualitate/

  17. nici eu nu vad de ce sa ne ingrijoram, de o asa zisa monitorizare, a siteului,…poate ca asa v a invia putina dragoste de Dumnezeu si in inima celor care ne monitorizeaza si citesc , ceea ce se scrie pe acest site,….zic si eu,…oricum mintuirea sufletului si fericirea vesnica nu se obtine, decit prin jertfa.

  18. Desi ar trebui mai bine sa aleg tacerea ca unul cu multe pacate,indraznesc totusi sa spun si eu cateva cuvinte legate de acest subiect.Trebuie sa recunosc ca sunt de acord cu argumentele prezentate de multi de aici,si m-am gandit si eu la situatii care au fost deja prezentate de unii dintre voi.Ceea ce se discuta aici este un lucru bun si necesar-prima faza,dar nu si suficient.La intrebarile care le avem,trebuie discutat cu apropiatii lui Dumnezeu,cei care au fost curatiti in foc,precum aurul.
    Sa profitam cat timp ii mai avem printre noi sa vorbim cu Parintii Iustin Parvu si
    Arsenie Papacioc ca unii ce au trecut prin foc si cu Parintele duhovnic de la Sf. Manastire Crasna Gorj,Avva Policarp.
    Cumva trebuie sa nu ramanem izolati(geografic),trebuie sa fim CINSTITI fata de Dumnezeu,de noi insine si de ceilalti care dau atentie acestor probleme ale timpului pe care-l traim si sa continuam sa sporim individual in cele placute Domnului.Nu sunt de acord ca nu trebuie sa dam atentie acestor probleme
    “trecatoare”,asa cum invata unii.Noi suntem oameni,si trebuie sa ducem lupta cea buna in aceasta viata trecatoare ca s-o obtinem pe cea vesnica.Deci este normal sa
    fim preocupati de amenintari si inventii care vor sa schimbe cele statornicite de
    Domnul Dumnezeu pentru viata aceasta efemera.
    PS.Pot fi contactat la otifox@k.ro atat de cei din Montreal unde locuiesc in acest moment,cat si de cei din tara.

  19. ..sa stam bine!Sa nu ne speriem ptr. ca toate astea TREBUIE sa se intimple!Cred ca noi suntem cei din urma!Avem totusi sansa sa ne salvam sufletele doar MARTURISIND ADEVARUL(..”EU SUNT CALEA ,ADEVARUL SI VIATA”)la momentul potrivit si sa nu ne pierdem increderea in Dumnezeu!Altii au pierdut ani in pustie ,in post si rugaciune si tot au fost inselati de “Miky”.Parerea mea: intoarcerea in tara,intr-o zona retrasa linga o manastire si SA AVEM UN DUHOVNIC INCERCAT care sa ne calauzeasca!Sa nu fim habotnici(cam nepotrivit cuvantul) ca o vom face singuri ca ne inselam!
    ps:lasati-o ma usor cu padurile din Canada ca noi nu ne facem buncare si ne pregatim ca unii de pe aici!Habar n-aveti ce tantari sunt vara in padurile canadiene!Zona Bucovina-Neamt e mai sigura ,deasemenea si prin zonele muntoase din Buzau,Valcea,Gorj..etc.Ardealul va cadea in ghiarele ereticilor(pr. Arsenie Boca) si va fi mai greu sa gasim alinare sufleteasca pe acolo…

  20. intr-adevar, nu facem nimic concret pt a putea sa traim simplu ca la inceput, asa cum ne povatuieste si Cuviosul Paisie Arghioritul. e clar ca va trebui sa alegem fiecare: Dumnezeu sau cipul(666). celor care-l vom alege pe Dumnezeu, calea cea mai buna si curata pt toata lumea de fapt, ei bine e clar ca usor nu ne va fi, dar trebuie sa fim optimisti si siguri si increzatori pt ca Dumnezeu va fi cu noi!! totul este insa sa incepem sa ne unim in grupuri, sa avem alaturi de noi DUHOVNICI BUNI, cu credinta curata, sa ne putem ajuta sa putem avea si mai multa putere in rugaciune! cei ce-l aleg pe Dumnezeu, aleg Lumina!
    cei care aleg modernismul, ei vor avea si mai mult de suferit, ca vor avea cipuri, dar NU-l vor avea pe Dumnezeu. si unde nu este Dumnezeu nu este nimic, de fapt. si unde nu este Dumnezeu este multa durere, nu este liniste, nu este bucurie…unde nu este Dumnezeu este intuneric, bezna…
    Dumnezeu si Maca Domnului sa ne ajute pe toti!

  21. Pingback: Crucea.ro » Blog Archive » “Noua Ordine Mondiala a facut din Ortodoxie inamicul numarul 1″
  22. Pingback: Crucea.ro » Blog Archive » Elita anticrestina stringe oamenii in lagare electronice ale mortii
  23. Sf Efrem Sirul:
    Insa putini vor fi atunci cei ce vor voi sa asculte si sa creada în propovaduirea Proorocilor. Iar aceasta o va face Mantuitorul ca sa-Si arate negraita Sa iubire de oameni, ca niciodata nu voieste moartea pacatosului şi a necuratului, ci voieste ca toti sa se mantuiasca; ca nici în vremea aceea nu va lasa neamul omenesc fara de propovaduire, ca fara de raspuns sa fie toti la judecata. Deci, multi din Sfinti, cati se vor afla atunci, la venirea spurcatului Antihrist, vor varsa rauri de lacrimi, cu suspine, catre Dumnezeu Cel Sfant, ca sa se mantuiasca de balaur si, cu mare sarguinta, vor fugi în pustietati, in munti si in pesteri, cu frica se vor ascunde. Si isi vor presara pamant si tarana pe capetele lor, rugandu-se noaptea si ziua, cu multa smerenie. Si li se va darui lor aceasta, de la Dumnezeul Cel Sfant, si-i va povatui pe dansii Darul Duhului Sfant in locuri hotarate, si se vor mantui, fiind ascunsi in gauri si in pesteri, nevazand semnele si infricosarile lui antihrist. Caci celor ce au cunostinta, cu usurinta le va fi cunoscuta venirea lui. Iar celor ce isi au mintea de-a pururea la lucruri lumesti şi iubesc cele pământesti, nu le va fi cunoscută venirea acestuia. Caci, cel ce de-a pururea este legat cu lucruri lumesti, macar daca ar si auzi, tot nu crede, ba il si uraste pe cel ce i-ar spune despre venirea lui Antihrist. Pentru aceasta Sfintii se intaresc in credinta spre a scapa, ca toata invaluirea si grijile vietii acesteia le-au lepadat.

    Cine e dispus sa corespondeze cu mine in vederea constituirii unei mici comunitati crestine in Muntii Buzaului, unde am cumparat cateva parcele de teren, sa-mi trimita mesaj privat pe forumul sitului http://www.crestinortodox.ro/, pentru Iustin 32. Ma gasesti mai usor accesand linkul:
    http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=4290&page=89

  24. pai taxele pe varfu muntilor sunt foarte mici ca sunt taxe pe pasuni … sunt cele mai mici taxe posibile … practic nu asta e problema , ca cu cateva milioane rezerva ai bani de platit taxele astea pe toata viata , chiar si daca ele o sa mai creasca de multe ori …

    apoi , incalzirea cu carbuni au interzis-o ei , dar nu se va aplica aceasta lege ( la fel si cu legea restrictiei wc-urilor si fantanilor neracordate la reteaua de canalizare publica ) decat in comunitati , adica in orase si sate , dar nicidecum pe varful muntilor ; aceasta lege e prevazuta sa opreasca incalzirea cu carbuni in locuri unde exista energie electrica , ca adica oameni pot trece la incalzire electrica … insa pe varfu muntilor unde nu exista energie electrica , nu au cum sa aplice aceasta lege , ca asta ar echivala cu a interzice prin lege viata pe munti si asta ar condamna la moarte milioane de ciobani care traiesc pe munti … dar si iara dar … mai sunt posibilitati : chiar si daca ar interzice ei ( nu are cum sa fie asta da sa zicem asa la absurd ) incalzirea cu lemne pe varful muntilor mai sunt doua solutii la problema asta :
    – ori ne apucam sa adunam la venirea iernii lemne cazute pe jos cu scopul de ” a curata padurea ” , lucru care nu numai ca nu este ilegal ci chiar laudabil , si cu acele lemne cazute pe jos ( mari sau mici ) nu ne va putea interzice nimeni sa ne incalzim pe varful muntilor , mai ales ca pe varfurile muntilor supravegherea este aproape inexistenta ; eu am locuit 5 ani pe varful unui munte , si intr-o chilie mica foloseam numai trei roabe de lemne intr-o iarna ( aveam soba de teracota mica )
    – a doua solutie e sacul de dormit : cumparati-va saci de dormit , ca sunt saci cu care puteti dormi in zapada si la -25 de grade , sau daca vreti si la -40 de grade , asa ca incalzirea nu e o problema

    problema care ramane e alimentarea cu hrana ; apa o gaseti pe munti , no problem … insa mancarea trebuie sa ti-o faci singur : ori ai o capra , ori cultivi cartofi sau alte legume , ori ai gaini , poti avea pe pamantu tau si nuci ca nucile rezista si ani de zile si nu se strica si sunt foarte hranitoare , sau chiar iti poti face provizii de fasole si orez pe ani de zile , ca acestea nu se strica … apoi pe munti nu te opreste nimeni sa culegi mure , zmeura , afine , care nu sunt ale nimanui … mai sunt si diferite tipuri de ciuperci comenstibile ; in cateva zile de cules ciuperci iti pui un butoi de 60 de kile de ciuperci cu sare , si din asta te poti hrani jumate de an … apoi pe munte munca se plateste bine : daca te duci sa ajuti la coasa o batrana sau o familie , coasa se plateste cu 1 milion pe zi , si faci bani mai usor ca la oras … oricum , va zic din proprie experienta , viata la munte are mult mai multe posibilitati decat cea de la oras , chiar daca pare mai salbatica …

    deci eu cred ca exista solutii pentru supravietuirea pe munti , si cred ca ar trebui sa discutam aceasta problema mai in serios … eu , oricum , saptamana viitoare plec la munte sa imi cumpar pamant si sa imi fac o chilie , insa as avea propunerea ca si altii sa se gandeasca la aceasta , si poate ca vom reusi sa facem o mica comunitate undeva pe un munte , sa cumparam pamant si sa construim ceva acolo , pentru supravietuirea noastra … e ieftin , nu ar costa mai mult de cateva zeci de milioane pentru fiecare …

  25. apoi mai e ideea ca acuma prigoana din inchisori nu se va mai axa pe aflarea de informatii ; epoca aia a trecut … acuma daca iti baga forta ( si daca vor o fac indiferent de opozitia ta ) un cip in corp ( si pot face asta si dandu-ti fortat un somnifer si in timpul somnului iti baga cate cipuri vor ei in corp pe care nu ai sa mai ai nici posibilitatea si nici vointa sa le mai scoti din tine ) si gata cu viata ta ; devii un cyborg telecomandat gata sa lupte pentru armata antihristului in orice razboi ar purta el , sau orice alt ceva vor ei …

    deci , acuma problema care se pune e alta ; sa nu care cumva sa ajunga careva dintre noi intr-o inchisoare de a lor , ca prin asta devine oricum cyborg si pierdut pe veci … eu daca as fi in pericol de a fi luat la inchisoare m-as duce intr-o padure si as astepta sa mor de foame , si nu as accepta nicidecum sa devin cobaiul lor si pacatosul lor … mai bine moartea decat iadul … eu asa as face , si sper sa faca toti asa …

  26. pentru ioan dan : eu chiar am de gand saptamana viitoare sa plec la buzau , ca acolo e duhovnicul meu si mi-a zis ca se gaseste pe acolo niste pamant numai bun de retragere la pustie … daca vrei sa vorbim despre asta ma poti contacta pe adresa de messenger rafaelos_nep@yahoo.com … eu nu te pot gasi pe site-ul crestinortodox , ca am fost banat de acolo ( pentru motiv ca am combatut niste erezii de acolo ) si nu mai pot intra …

    in problema asta a retragerii poate de altfel oricine sa ma contacteze la adresa mea de messenger , dar sa faca asta pana miercuri ca apoi nu mai sunt acasa pana la toamna , si poate nici dupa aia …

  27. eu cred ca insasi aceasta stire, fara voia autorului face parte din masinaria propagandei satanice. Nimeni si nimic nu poate avea putere asupra sufletului omului, decit in cazul in care omul permite acest lucru. Dumnezeu i-a lasat omului libertate deplina de alegere. Cei care pun aceasta masinarie pe roate sunt ei insisi SCLAVI. Ei au puterea insuflata de masterul lor care este satana. Dumnezeu ii lasa sa lucreze raul, pentru ca oamenii sa aibe posibilitatea sa aleaga. Pentru un crestin adevarat satana este legat, el poate sa omoare trupul, dar nu se poate atinge de suflet. Pentru cei pe care ii tine in sclavie este mai rau pentru ca daca nu se trezesc ei or sa-si piarda sufletul definitiv.

  28. Internetul si televizorul sunt medii inmare masura satanice, e adevarat.

  29. Manipularea prin imagine este arma principala a satanei acum. Eg spoturi publicitare, tv, internet. Satana NU stie sufletul omului el creeaza o combinatorica de imagini, o lume probabilistica a sugestiei si a ghiciturii. Sunt multi oameni care necunoscind acesta iluzie a satanei se muta cu bagaje cu tot in lumea lui, dar Dumnezeu are puterea absoluta, si cine vrea sa se mantuiasca poate fi scos din orice iluzie si nalucire satanica.

    Si in occident Dumnezeu lucreaza la fel de intens ca si in Romania, de exemplu, pentru ca pentru El fiecare suflet este pretios si-l iubeste pe fiecare cu o dragoste infinita. Drumul spre Dumnezeu este numai prin Hristos si Evanghelia o sa fie propavaduita in toate colturile lumii, deci lucrarea lui Dumnezeu se face pina in ultimul moment.

  30. @ Cami

    Cred ca interpretam mult prea superficial pasajul din Iov in care se spune ca Dumnezeu a ingaduit sa vina tot felul de ispite peste acest drept dar nu l-a lasat pe diavol sa nu se atinga de suflet.

    De ce? Ispitele care au venit peste Iov nu au fost doar exterioare. Este pentru cineva moartea cumplita a copiilor ispita exterioara? Sau, ce sa spunem despre indemnul diavolesc pe care sotia il da lui Iov cand se afla pe gunoi? Ce fel de durere a provocat aceasta lovitura pentru sarmanul aflat pe gunoi? Cum este sa iti devina vrajmas casnicul tau? Este un razboi launtric cumplit. Plus ca sotia lui Iov incerca sa il determine pe acesta, sa il reeduce, sa il faca sa lepede gandul sau, Dumnezeu Sau, si sa Il blesteme.

    Apoi, dupa acest episod, vin prietenii lui ca sa ce? Ca sa il chinuiasca in continuare pe acelasi Iov, adica sa ii spuna ca din vina lui s-au intamplat toate relele. Fara sa isi dea seama, il ispitesc cumplit, caci un altul ar fi cedat si s-ar fi lepadat de Dumnezeul propovaduit de prietenii lui idioti. De aceea este Iov mare, pentru ca Il cunostea pe Dumnezeu si nu s-a lepadat de El, cu toate aceste ispite sufletesti.

    In plus, in psalmi se spune: Iscodit-au fărădelegi şi au pierit când le iscodeau, Ca să pătrundă înlăuntrul omului şi în adâncimea inimii lui. (Ps. 63, 6-7).

    Prin urmare, acolo vrea sa ajunga diavolul, in launtrul omului si in adancimea inimii lui. Ce am putea intelege atunci din faptul ca Dumnezeu ingaduie ispitele dar sa nu se atinga de suflet? E posibil ca acest lucru sa insemne ca diavolului nu ii este permis sa elimine libertatea omului. Oricat de jos a cazut omul, el are libertate si se poate mantui pana in ultima clipa. Diavolul nu are puterea sa ii elimine aceasta libertate, oricat de multe drepturi i se dau asupra inimii.

    Dar avem in vremurile noastre pilde mult mai ilustrative pentru cele descrise mai sus. Reeducarea de la Pitesti arata cu prisosinta rautatea dezlantuita direct asupra inimilor si constiintelor celor din inchisori. Ei bine, atacurile satanice cumplite de acolo chiar au fost asupra sufletului, asupra constiintelor cum si multi dintre ai au marturisit explicit. Diavolul i-a razboit pe fata, avand ingaduinta sa ii tortureze pana dincolo de orice rezistenta fizica si psihica pe detinuti pentru a se lepada de Dumnezeu, de popor, de familie, de sotie, de eu, de constiinta, de orice urma de ramasita de… om. Unii au cedat, dar tocmai pentru ca diavolului nu i s-a dat puterea de a inchide pe vecie omul in ghearele lui, cat timp omul este in viata, si-au revenit si au re-devenit nu numai oameni normali, dar chiar marturisitori si sfinti ai lui Dumnezeu (vezi cazul pr. Gheorghe – Calciu).

    Tocmai pentru ca diavolul vrea sa se instapaneasca total (de aici regimurile totalitare mai vechi sau mai noi) s-a inventat si acest sistem biometric. In zilele lui Antihrist, va fi folosit pentru a pecetlui lepadarea omului de Hristos si de libertatea sa. Cum s-a profetit, va fi un Pitesti globalizat, cu deosebirea ca oamenii nu vor mai ceda, in mare parte, din cauza torturilor, ci pentru ca vor refuza propovaduirea Sfintilor Ilie si Enoh si pentru ca de bunavoie il vor alege pe antihrist. Si isi vor lepada si libertatea de a se intoarce si a se pocai, conditionandu-se total (sau legandu-se total), prin acceptarea acelui implant, de imparatia lui antihrist. Asadar, stirea aceea nu face parte din planul demonic al nimanui, ci s-a strecurat, neasteptat, pentru ca Dumnezeu ne avertizeaza in orice clipa si prin orice mijloace (inclusiv prin magarul lui Valaam, deci, si prin internet) asupra pericolelor ce atarna asupra noastra.

    Recomandam postarile de aici: http://www.cuvantul-ortodox.ro/category/vremurile-in-care-traim/portile-iadului/re-educarea-ieri-azi-si-maine/

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate

Carti recomandate