Copii care sufera

1-04-2008 Sublinieri

Cazuri reale, suflete nevinovate care au nevoie urgenta de ajutorul celor care au putinta si marinimia de a le usura suferintele. Pentru unii prilejuri de a-si usura sarcina cea grea a pacatelor proprii, pentru multi de a face lucratoare mila si iubirea, pentru altii de a exersa si invata milostivirea macar in Postul Mare. Dincolo de toate aceste prilejuri, sunt doar cativa frati mai mici ai lui Hristos si Crucea teribila pe care o poarta ei si parintii lor:

  • Sa il ajutam pe Mihaita sa isi gaseasca gazda!

matei3.jpg

PS: Pentru o mai mare luare aminte, am creat o rubrica speciala pe site dedicata acestor cazuri de suferinta extrema.


Categorii

Fratii mai mici ai lui Hristos

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

8 Commentarii la “Copii care sufera

  1. Florentina are 17 ani. Va multumesc din suflet pentru implicare. Doamne ajuta!

  2. Pentru mult prea putin…
    Noi va multumim!

  3. Razvanel este din Pitesti.
    Spuneti o rugaciune pentru fiecare dintre acesti copii.

  4. Un alt caz dramatic este al unui baietel de 11 ani din Fetesti judetul Ialomita diagnostcat cu autism. Dramatismul situatiei vine si din faptul ca mama lui este bolnava de inima iar tatal , care in urma unui accident de tren are proteza la un picior, a fost depistat cu ciroza. Este cumplit prin ce trec acesti oameni!!!!!! Traiesc doar din salariul de insotitor al mamei si pensia de handicap a tatalui!!!!
    Cei care doresc sa-i ajute pot suna la numarul de telefon al mamei baietelului
    SLOBOZEANU SANDA 0726675510.
    Nu ezitati fratii mei! Si un cuvant de incurajare poate fi de mare folos .
    Domnul sa va rasplateasca milostenia.
    mihaela

  5. prietena mea, Sanda , a publicat in Formula As durerea ei.
    “Sunt mama unui copil autist”

    Ma numesc Slobozeanu Sanda, am 39 de ani si sunt mama unui copil autist. A fost si este un copil dorit si iubit, dar viata este de foarte multe ori nedreapta, si ma intreb de multe ori: de ce? Mi-am dorit atat de mult un copil, de ce a trebuit sa se nasca cu o astfel de boala? Are 11 ani, a trecut in clasa a IV-a, este la o scoala normala (am insistat pentru asta), iar la orele de curs am stat in banca cu el. Imi doresc nespus de mult sa-l ajut sa-si creeze o autonomie, pentru ca la ora actuala este dependent de mine. Uneori imi imaginez ca este un copil de pe alta planeta, picat intamplator pe pamant, si gasit de mine. Incerc sa-l fac sa se acomodeze cu aceasta lume, din care numai el stie ce intelege. Singurul om acceptat in preajma sa sunt eu, mama lui, in rest, toti ceilalti sunt priviti cu nepasare. Ce se va alege de acest copil autist si mai apoi adult autist, cand eu nu o sa mai fiu langa el? Este intrebarea care ma framanta cel mai mult. Nu am cu cine sa vorbesc despre boala lui sau cui sa cer sfaturi. Ma confrunt cu multe probleme, si numai instinctul de mama ma ajuta sa le depasesc. Oare fac bine? Oare fac rau?
    Citeam pe Internet ca pentru intretinerea unui copil autist este nevoie de foarte multi bani si, Dumnezeule, ce sa fac eu cu cei 3.000.000 lei (300 Ron), oricat de multa bunavointa as avea? Din scrisorile de la cititorii dvs., descopar ca multi oameni sunt intr-o situatie mult mai disperata ca a mea. De aceea, capat si eu curaj sa merg mai departe. Deznadejdea este un sentiment uman, de aceea nu mi-e rusine sa va rog: ajutati-ma! Ajutati-mi copilul! Orice este binevenit: sfaturi de la persoane care se ocupa de copii autisti, carti, reviste, programe educationale (as urma si un curs de pregatire), chiar si bani, pentru ca daca i-as avea, as merge la un centru care se ocupa de autisti. Nici macar nu stiu ce fel de forma de autism are, sau daca felul cum lucrez cu el, fara ajutor specializat, este corect sau nu.
    Slobozeanu Sanda – str. Calarasi, bl. Man3, sc. B, ap. 7, Fetesti, jud. Ialomita, cod 925150″

  6. @elly: am sa transmit adresa si numarul de telefon al doamnei Slobozeanu unei alte mamici care are un copil autist si care stie mai multe despre boala, terapii si tot ce este nevoie. Doamne ajuta!

  7. Multumim frumos si post usor in continuare

  8. Doamne ajuta!
    Multumesc din suflet ca sunteti alaturi de puil meu .

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Recomandam