Robert are inimioara bolnava si ne cere ajutorul

11-08-2008 Sublinieri

robert211.jpg

Robert are doar 5 anişori şi are nevoie urgentă de o operaţie în Germania. S-a născut cu tetralogie Fallot, o afecţiune pe cord, iar între timp a făcut şi alte complicaţii. Acum suferă şi de insuficienţă pulmonară. La un an de viaţă, în 2004, a suferit o primă operaţie la Târgu Mureş. Pentru a supravieţui, la fiecare 7 ani are nevoie de o nouă intervenţie chirugicală. Directorul medical al Clinicii de Copii II din cadrul Universitarii Clinice Heidelberg din Germania, a auzit de cazul lui Robert şi i-a oferit şansa de a supravieţui printr-o corecţie totală de cord. Familia Stancu nu are însă posibilităţi materiale pentru a-l opera. Intervenţia costa 52.000 euro. Robert are acum nevoie de ajutorul nostru. Are nevoie de bani. Are nevoie de tine, de noi toţi.

Să-l pomenim în rugăciunile noastre şi haideţi să dam o mână de ajutor acestei familii, care a strâns o parte din bani, însă nu se acoperă marea sumă de 52000 euro.
Împreună vom reuşi, cu ajutorul lui Dumnezeu, să-l ajutam pe Robert!Puteţi depune o suma, cât de mică, într-unul dintre conturile deschise la Raiffeisen Bank Bacău pe numele mamei lui Robert, Maria Stancu:

Cont în lei: RO46RZBR 0000 0600 0960 0043


Cont în euro: R064RZBR 0000 0600 1060 2893

Pentru mai multe detalii: Ceasul face tic-tac. Inimioara lui Robert face doar tic


Categorii

Fratii mai mici ai lui Hristos

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “Robert are inimioara bolnava si ne cere ajutorul

  1. Pingback: Steluţele de mare. Robert Stancu « Isabellelorelai’s Weblog
  2. Pingback: ROBERT STANCU « Mariela71’s Weblog
  3. Luati legatura cu cei de la Asociatia Inima Copiilor( http://www.inimacopiilor.ro). Se va deschide prima clinica de cardiochirurgie pediatrica din Bucuresti la Spitalul Marie Curie prin bunavointa romanilor ( sms 2 euro la numarul 858), unde vor lucra medici romani ce vor sa se intoarca in tara si care au rezultate de exceptie in Occident.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Recomandam