Caz umanitar urgent: Stefanel Butufei (40 de ani) lupta pentru o viata normala

30-01-2015 Sublinieri

Am primit pe adresa de mail…

stefanel-dupa-operatie

Va scriu din dorinta disperata de a imi ajuta prietenul care este imobilizat in caruciorul cu rotile de 5 ani. Sunt 5 ani in care in urma unei operatii pe creier si din neglijenta medicilor a ramas paralizat, Stefanel nu poate sa manance, sa vorbeasca si sa mearga.

Sansa lui de a merge din nou a venit de la centrul Giusti din Firenze, centru unde, in urma unei cure de terapie de 15 saptamani Stefanel are toate sansele sa mearga din nou. Insa costul acestor tratamente este muuult prea mare pentru noi, care traim cu ce putem pentru a ii oferi lui tot ce are nevoie, 35.000 de euro este pretul vietii lui Stefanel.

Va rog din suflet sa ma ajutati sa prezint cazul intr-o emisiune sau printr-o stire si poate oamenii cu suflet mare vor dona pentru el. Ar mai fi o sansa, sa gasim sponsori care sa ne sprijine in acesta lupta de a strange banii.

Povestea lui Stefanel incepe astfel:

…In iulie 2009, Stefanel avea doar 35 de ani cand a aflat cu stupoare intr-o zi frumoasa cu soare ca are o tumoare pe creier. Si a zis: asta e. A luat-o ca atare. Nu a plans, nu s-a deprimat si nici nu ii suporta pe cei din jur sa-i arate compatimire. A decis sa se opereze la Spitalul Floreasca de tumora de ventricol 4. A zis ca in doua saptamani va fi acasa, si isi va trai viata la fel de frumos. Dar nu a fost asa. Dupa o luna sperantele lui au inceput sa se stinga… Visele lui s-au frant sub ochii ingroziti si plini de neputinta ai familiei care au aflat ca Stefanel a fost diagnosticat cu septicemie in ultimul grad si ca nu mai este nimic de facut.

Detalii despre cazul lui Stefanel precum si acte doveditoare ale cazului puteti gasi pe blogul destinat campaniei de strangere de fonduri: pentrustefanel

cropped-cover10


Categorii

Fratii mai mici ai lui Hristos

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Recomandam