Preotul Mera Ştefan, internat la terapie intensiva, are nevoie URGENTĂ de SÂNGE!

16-12-2015 Sublinieri

pr_stefan_mera

Doamne ajută!

Preotul Mera Ștefan, tată a doi copilași (unul dintre ei are 1 an și jumătate iar celalat 3 anișori) este internat la Spitalul Colentina din București, la terapie intensivă secția Hematologie, în grija doctorului Radu Mihăilescu. La Iași a fost în grija doamnei doctor Lefter Viorica.

Sfinția sa are nevoie de sânge. De vreo 2 luni tot stă prin spitale și abia acum au reușit să găsească un remediu pentru boala autoimună de care suferă. Părintele nu se mai poate mișca.

Cei care puteți și doriți să salvați practic o viată sunteți rugați să dați o mână de ajutor donând sânge.
Nu contează grupa sanguină, deoarece se recoltează doar plasma din sânge, care i se administrează părintelui. Donarea se poate face la Centrul de transfuzii http://ctsbucuresti.ro/contact.html sau la orice spital din țară. Deocamdată Spitalul Colentina nu are centru de recoltare.

Termen: cu cât mai repede cu atât mai bine.

Donatorii sunt rugați să specifice pentru cine donează: “Pr. Mera Ștefan, internat la Spitalul Colentina din București.” , și să confirme acest gest nobil soției părintelui printr-un telefon sau SMS la nr. 0745.181.813 pentru gestionarea acestor donații.

Dumnezeu să vă răsplătească această milostenie.


Categorii

Fratii mai mici ai lui Hristos

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Recomandam