Salvatorul are nevoie de salvare!

16-06-2016 Sublinieri

Salvatorul 4

Am primit pe mail…

Buna ziua,

Ma numesc Alexandrina Boholt, va scriu in numele varului meu Crisan Codrut Dumitru, in varsta de 45 de ani care a fost diagnosticat in urma cu un an cu adenocarcinom pancreatic inoperabil. A urmat timp de 9 luni tratamentul conventional din tara noastra, cu chimioterapie, la Institutul Oncologic din Cluj, dar din pacate fara rezultate deoarece la aceasta data Computerul Tomograf si investigatiile de laborator au aratat extinderea bolii la ficat, unde prezinta metastaze insemnand ca a dezvoltat rezistenta la chimioterapie.

Cautand cu disperare alte metode de tratament am fost indrumati spre imunoterapie ca metoda inovatoare si datatoare de sperante pentru aceti bolnavi. Dupa cum se stie imunoterapia nu se practica la noi in tara si este foarte scumpa. Noi am luat legatura cu Prof. oncolog Reuven Or din Ierusalim care viziteaza periodic Romania si este dispus sa aplice tratamentul a carui costuri pot ajunge pana la 35.000-40.000 de euro.

Varul meu, Codrut, lucreaza la statia de ambulanta din orasul Medias, a participat la multe actiuni de salvare de vieti, iar acum salvatorul are nevoie de salvare… Avand in vedere faptul ca salariul lui este modest, intretine familia compusa din doi copii si sotia, nu isi permite sa achite o suma atat de mare pentru un tratament care ii poate oferi sansa la viata.

Deoarece boala este extrem de agresiva si cu o evolutie rapida, va rugam din tot  sufletul sa incercati sa ne sprijiniti financiar pentru a putea initia aceasta terapie cat mai rapid.

Va atasam cateva dintre documentele medicale doveditoare.

Cu stima,
Boholt Alexandrina

Acesta este numarul lui de telefon: 0765283621

Adresa este comuna Brateiu nr 306 A, jud. Sibiu.

Conturile lui sunt deschise la Raiffeisen BANK,

Sucursala Medias, str. I.C.Bratianu nr 3

Crisan Codrut Dumitru
EUR RO66RZBR0000060018374691 SWIFT RZBRROBU
RON RO42RZBR0000060009126173

Salvatorul 2

Salvatorul 1


Categorii

Fratii mai mici ai lui Hristos

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Recomandam