Nicoleta are nevoie de sprijin. S-o ajutăm!

19-09-2016 Sublinieri

102807

Cernamoriț Nicoleta Ionela, de 41 de ani, din Brăila, mamă a 2 copii (două fete de 10 și 16 ani), are nevoie de sprijinul nostru. În urmă cu aproximativ o lună și jumătate a fost operată la un sân, de unde i-a fost extrasă o formațiune tumorală cu un diametru de 5 cm, fiind apoi diagnosticată cu carcinom ductal invaziv (cancer mamar). Medicii de la Spitalul Sfânta Maria din București au stabilit că sânul afectat trebuie extirpat total și Nicoleta Cernomoriț a fost operată pentru a doua oară în urmă cu câteva zile.

După intervenția chirurgicală, va urma un tratament dur cu citostatice și radioterapie. Cum bine se știe, toate cele necesare tratamentului și deplasările periodice la București sau Galați presupun cheltuieli mult prea mari pentru posibilitățile financiare ale familiei. Încercările de a face față situației cu un salariu minim pe economie (atât câștigă soțul Nicoletei) sunt practic nule.

Apelăm astfel la sprijinul celor care pot dona o sumă cât de mică în ideea că orice sprijin înseamnă ceva în aceste condiții dramatice. De asemenea, familia cere deopotrivă și ajutorul prin rugăciune la Maica Domnului și Hristos Domnul, astfel încât Nicoleta să se întărească în momentele dificile pe care le traversează.

Cei care pot ajuta cu sume de bani, o pot face într-un cont deschis la UniCredit Bank, pe numele titularului: Cernamoriț Mihail (soțul Nicoletei):

Lei: RO72BACX0000001256334000
Euro: RO45BACX0000001256334001

Mulțumim din suflet.


Categorii

Fratii mai mici ai lui Hristos

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “Nicoleta are nevoie de sprijin. S-o ajutăm!

  1. Cum pot sa iau legătura direct cu ea nu de chimie și radiații are ea nevoie acum care ii accidifica și mai tare organismul și creează astfel un al doilea cancer ci de ULEI DIN FLORILE DE CÂNEPĂ care sa face ușor și distruge celulele cancerigene fără efecte secundare!?

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Recomandam