Tânărul VLAD CONSTANTINESCU (15 ani) poate fi salvat și cu ajutorul nostru!

2-03-2018 Sublinieri

Am primit un mesaj impresionant de la mama unui tânăr de 15 ani, bolnav foarte grav:

“Dragii mei, mă numesc Dana Constantinescu și sunt profesor de fizică la Liceul Elie Radu din Ploiești. Am un soț iubitor și un copil drag. În vara anului 2017, am primit vestea că băiatul meu ar avea cancer limfatic din cauza faptului că i se umflaseră ganglionii de la gât și inghinali. Diagnosticul l-am primit de la Spitalul Grigore Alexandrescu, doar în urma vizualizării ganglionilor. Ni s-a spus că băiatul nostru nu mai are mult de trăit și să îi facem operație. Am căutat și alte păreri, alți medici din România nu au știut ce să ne spună.

Am încercat tratamente alternative cu bioenergoterapeutul Romulus Popescu, care ne-a ajutat – tumora rămânând localizată la gât și ureche.

Cu părere de rău am ales calea de a pleca din țară pentru a  ne trata copilul în Turcia. Aici analizele au ieșit foarte proaste, fiind confirmat diagnosticul de cancer limfatic agresiv. Este un diagnostic crunt, dar trebuie să lupt, pentru că Vlad este aerul pe care îl respir.

Băiatul nostru este elev al Centrului de Excelență Prahova la fizică, este în clasa a IX-a la Colegiul Spiru Haret, specializarea matematică-informatică. Este un tânăr frumos, deștept, plăcut, cu un zâmbet pe față întotdeauna. Vă cer ajutorul pentru acest copil minunat care are multe de arătat în viață.

Tratamentul din Turcia (clinica Anadol Medical Center, in Istanbul) are șanse de reușită. Dar costă 100.000 euro, de aceea vă cer ajutorul pentru a reuși să îi strângem. Pentru aceasta am deschis un cont pe numele meu:

CONSTANTINESCU DANA CRISTINA

BANCA TRANSILVANIA

RO40BTRL03001201H47123XX

Vă mulțumesc!”

 


Categorii

Fratii mai mici ai lui Hristos

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “Tânărul VLAD CONSTANTINESCU (15 ani) poate fi salvat și cu ajutorul nostru!

  1. Rog sa imi spuneti daca contul mentionat este in lei sau in euro.
    Serban Liviu

  2. @ Serban Liviu:

    Am aflat astazi ca e vorba de un cont in LEI.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Recomandam