Apel de sprijin pentru plata ratei necesare cumpararii MANASTIRII “ACOPERAMANTUL MAICII DOMNULUI” din Vedrin-Namur (Belgia)

26-04-2014 Sublinieri

namur11

Mănăstirea „Acoperământul Maicii Domnului” din Vedrin-Namur este prima mănăstire ortodoxă română din Benelux. Din mila lui Dumnezeu şi cu ajutorul oamenilor Săi, ea a fost întemeiată în mai 2011, în urma inițiativei membrilor parohiei noastre, a “Tuturor Sfinţilor” din Namur.

De-a lungul celor trei ani care au trecut, am trăit multe bucurii aici: rugăciuni, slujbe, conferințe, întâlniri duhovnicești, cursuri de iconografie și muzică bizantină. De asemenea, ne-am implicat mult în susținerea maicilor care au venit să întregească lucrarea duhovnicească de aici.

Am vrea să susținem și anul acesta mănăstirea și să mărturisim împreună credința ortodoxă pe aceste pământuri. Însă a ctitori este lucru greu si anevoios. La sfârșitul lunii iunie trebuie plătită a treia rată, de 51.000 de euro, a împrumutului pentru cumpărarea mănăstirii. Facem un apel călduros pentru a ne ajuta la plata ratei din acest an.

Ne-am bucura sa fiți părtași la această lucrare, venind şi văzându-o, rugându-vă împreună cu noi şi făcând donații în contul

IBAN BE91 363-0864888-76, SWIFT (BIC): BBRU BEBB,

beneficiar A.S.B.L. „C.O.P.M.D.” (Communauté orthodoxe «Protection de la Mère de Dieu»).

La rubrica „Communication” scrieți un pomelnic, pentru lista de ctitori și binefăcători.

Prilejul de a deveni ctitori pururea-pomeniţi la Dumnezeiasca Liturghie nu e unul care ni se dă des!

Mulțumim celor care ne-au ajutat deja şi celor care ne vor ajuta. Dumnezeu să vă răsplătească!

Pentru orice alte informații, îl puteţi contacta pe Părintele Ciprian Grădinaru la adresa de e-mail pr.ciprian@manastirea.be.

Comunitatea închinătorilor Mănăstirii „Acoperământul Maicii Domnului”

Adresa Mănăstirii: 5020 Vedrin (Namur), Rue Su’l Tidge 86

www.manastirea.be

Legaturi:


Categorii

Apeluri de sprijin

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “Apel de sprijin pentru plata ratei necesare cumpararii MANASTIRII “ACOPERAMANTUL MAICII DOMNULUI” din Vedrin-Namur (Belgia)

  1. Fratilor, sa putem ajuta Sfanta manastire nu trebuie decat ca 510 din randurile noastre sa plateasca 100 de euro fiecare.Oare este o suma atat de mare ? Ganditi-va numai cati bani dam noi, marea majoritate, rate la banci. Aceasta este rata cea mai profitabila si binecuvantata de Dumnezeu si Maica Domnului pentru ca pentru putina si de nimica greutate aici pe pamant vom fii in ceruri pomeniti vesnic. Amin.

  2. Pingback: MULTUMIRE din partea Parintelui Ciprian din Namur pentru SPRIJINUL DAT PENTRU PLATA RATEI PENTRU LOCUL MANASTIRII ORTODOXE DIN BELGIA - Anunturi
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!