Noutati de pe alte siteuri si bloguri ortodoxe (selectia e inevitabil subiectiva si partiala!)

5-10-2007 1 minut Sublinieri

Fiind prima semnalare a noutatilor (unele… nu neaparat foarte noi 🙂 ) de pe alte siteuri si bloguri ortodoxe, am incercat o lista mai lunga (oricum incompleta, oricum imposibil sa multumeasca pe toata lumea…), pentru a nu nedreptati, pe cat posibil, pe nimeni, dar la viitoarele semnalari vom face trimiteri mai selective. Ne cerem iertare ca pagina arata acum foarte incarcat. Din toata aceasta “oferta” generoasa ramane sa alegeti fiecare ce credeti ca aveti nevoie. Pentru noi este si o modalitate de a ne arata pretuirea pentru ce are fiecare valoros si pentru a reafirma nevoia de cooperare si unitate inter-ortodoxa, pentru a nu ne ceda ispitei rivalitatii, invidiei, dezbinarii si impartirii in “tabere” si “bisericute”… Pe cat posibil, cel putin: 🙂

PS: Lista ramane deschisa si altor sugestii, in masura in care ele vor fi considerate folositoare.


Categorii

Pagini Ortodoxe

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “Noutati de pe alte siteuri si bloguri ortodoxe (selectia e inevitabil subiectiva si partiala!)

  1. Multumim domnului Razvan Codrescu pentru link! Intre timp am descoperisem articolul Domniei sale si in Romania Libera de sambata. Importanta lui deosebita ne determina sa-l preluam si noi pe site, pentru a fi cat mai larg cunoscut, daca ingaduiti.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare