Veveritele sinucigase si E-urile ucigase – suntem cobai pe toate planurile pentru experimentele satanice ale altora

19-01-2008 50 secunde Sublinieri

captura_din_veveritele_sinucigase_46.jpg

  • Decizie controversată a Ministerului Sănătăţii. Pe motiv că ne armonizăm legislaţia cu cea europeană, peste o lună prăjiturile, dulciurile, sucurile şi produsele de panificaţie vor conţine noi aditivi alimentari, periculoşi:

http://www.protv.ro/stiri/social/uniunea-europeana-ne-obliga-sa-consumam-e-uri-cancerigene.html

http://www.romanialibera.ro/a115902/romania-accepta-fara-restrictii-lista-europeana-a-e-urilor-cancerigene.html – cititi aici si despre ingrijorarile specialistilor!

Nu erau destul cat eram otraviti cu E-urile deja permise, mai trebuiau adaugate si altele, si mai ucigase!!! Otravire in masa, garantata prin ordin de la guvern! Chiar nu putem face nimic sa oprim macar genocidul asta alimentar, adaugat la toate celelalte, spirituale?

  • Consiliul National al Audiovizualului se confrunta, in prezent, cu o dilema mai putin obisnuita: niste veverite se sinucid, contrar reglementarilor din audiovizualul romanesc, pe un post ce transmite prin cablu in Romania, AXN. Dar postul a primit licenta in Marea Britanie, de catre CNA-ul englezesc, Ofcom, si se supune legislatiei audiovizuale britanice, care nu pare sa aiba probleme cu veveritele care se sinucid la orice ora din zi:

http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-2197102-veveritele_sinucid_axn_sub_protectia_principiului_tarii_origine.htm

http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-2205512-cna_reclama_veveritele_sinucigase_axn_comisia_europeana.htm

http://www.gardianul.ro/2008/01/19/actualitate-c24/_veveritele_sinucigase_au_fost_o_momeala_pentru_testarea_vigilentei_cna-s107617.html

http://www.realitatea.net/playlive2.php?emisiuni&file=20080116_1505_134.flv&titlulive=Fabrica (de la minutul 24-25 al emisiunii, sariti de prima parte, politica – veti vedea si clipurile cu Veveritele, dar si o alta grozavie, de la Cartoon Network, comentate, printre altii de autorul cartilor despre televiziune, Virgiliu Gheorghe – prin telefon – dar si de scriitorul Tudor Octavian, care si el vede ca “nu poate fi intamplator” ceea ce se intampla din punct de vedere al agresiunii si otravirii mediatice fara precedent a copiilor si tinerilor).


Categorii

Presa

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare