Evolutii si comentarii, recomandari

8-02-2008 1 minut Sublinieri
  • Stiri, evenimente, comentarii 

Evenimentul Zilei: Human Rights Watch către România: “Permiteţi căsătoriile între homosexuali – Human Rights Watch incepe presiunile asupra autoritatilor romane pentru adoptarea “casatoriilor” dintre homosexuali. Cotidianul, pe aceeasi tema: Casatoriile intre homosexuali – Victor Ponta:

<<Am fost absolut impotriva incriminarii homosexualitatii, sint impotriva discriminarii, fiecare poate face ce vrea, nu am nici o problema. Dar sint contra casatoriilor intre persoane de acelasi sex si nu ma bazez pe argumentul traditional, administrarea unei comunitati de bunuri, acum nu mai e asa, fiecare poate sa-si imparta bunurile cu cine vrea si sa i le lase cui vrea. Ramine chestiunea copiilor, care sint scopul casatoriei, si, biologic, doua persoane de acelasi sex nu pot avea copii. Sint total impotriva ideii de casatorie intre homosexuali si impotriva ideii ca acestia sa adopte copii. Cit priveste celelalte drepturi, sa locuiasca impreuna, sa-si lase bunurile mostenire, sa si le imparta, le au deja. Nu ii impiedica nimeni sa faca lucrurile astea, iar intr-un sistem juridic democratic tot ceea ce nu este interzis este permis. Nu poti sa faci legi care sa spuna ca homosexualii pot sa locuiasca impreuna, asa cum nu se fac legi care spun ca homosexualii pot sa respire. Este evident ca pot. Am facut parte din guvernul care prin ordonanta de urgenta a scos homosexualitatea din Codul penal, este normal sa lupti impotriva discriminarilor, dar trebuie sa existe o linie de echilibru. Nu sint de acord cu discriminarea, dar nu mi se pare ca o minoritate ar trebui discriminata pozitiv.>>

Evenimentul Zilei: Euronavetiştii, campioni la divorţuri

Ziua: Biserica bulgara vrea lectii obligatorii de religie in scoli

Lumina – Cuvinte nemuritoare ale profetului Zaharia si  Nu-i de ajuns să crezi în inima ta în Dumnezeu 

Probabil pentru a “compensa” (sau pentru a strecura otrava prin picaturi de miere, ca sa o faca mai usor de inghitit) aceste materiale bune de mai sus, s-a publicat tot in Lumina si aceasta rescriere prin falsificare a istoriei bisericesti: Istoria crestinismului – Relatiile Bisericii Ortodoxe cu Biserica Romano-Catolica in secolul XX. Un adevarat program ideologic din care citam:  <<E de dorit ca apropierea şi colaborarea dintre cele două mari ramuri ale Bisericii universale să crească şi mai mult, spre a se ajunge la unitatea care a existat în primul mileniu creştin, până la schisma din 16 iulie 1054, când nu se făcea deosebire între Biserica de Răsărit şi Biserica de Apus, deoarece credinţa era aceeaşi. Pentru a se ajunge la unirea celor două Biserici, e nevoie de o deschidere mai largă şi de colaborarea pe picior de egalitate, aşa cum afirmă dogmatistul Hans Küng: „Nu poate fi vorba de «întoarcere» numai pentru «alţii», ca şi când noi n-am avea nici o responsabilitate, ca şi când «alţii» n-ar avea nimic să ne ofere“.>>

Observam: pentru “iluminati”, Biserica Ortodoxa si Biserica Catolica sunt ramuri, egale ca valoare, ale Bisericii Universale. Pentru acesti indepartati de la Adevarul Dogmatic platit cu sange, Sfintii Parinti nu mai sunt reperele dogmatice, ci ei sunt dati la o parte si dispretuiti pentru “dogmatisti” de tot felul, cum este, de pilda, acest Hans Kung. Numitul “dogmatist” este de fapt un cleric catolic, ecumenist, bineinteles, si care nu este prea bine vazut nici macar de ai lor, punandu-i-se la indoiala viziunile lui “teologice“. Vai de noi…

Hotnews: Apocalipsa in unde beta sau cum a trait Chloe Delaume 22 de luni in fata televizorului – interviu care confirma, daca mai era nevoie, semnalul tras de alarma de cercetatorul Virgiliu Gheorghe.

  • Bloguri Ortodoxe:

HaiduculSfântul Nicodim de la Tismana

Alex RadescuCodul Familiei – In care se dovedeste indracirea pederastilor

Razvan CodrescuSIMBOLISTICA TRADIŢIONALĂ A DREPTEI si alte materiale…


Categorii

Pagini Ortodoxe, Presa

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “Evolutii si comentarii, recomandari

  1. Este atia graba in toate schimbarile astea violente la care este supusa societatea romaneasca…Suspicios de repede vine tavalugul peste noi. Nu m-ar mira sa auzim intr-o zi ca BOR sustine LIBERTATEA DE ALEGERE SEXUALA.Probabil ca “unirea tuturor” inseamna “unirea fiecaruia cu fiecare”, sa ne unim intr-o
    “orgie spirituala”, care, intr-un mod vadit luciferic, anuleaza toate diferentele.
    Ce parere are BOR de pervertirea asta care se pune la cale?
    De fapt, ce parere poate avea? Parca ecumenismul la care suntem chemati nu tot orgie este?
    Mi-e teama sa ma gindesc: oare dupa ce vor fi permise civil casatoriile murdare intre persoane de acelasi sex, pentru ca, probabil vor fi permise pina la urma,vor fi permise si in biserica? In numele cui se unesc sodomitii?
    Acelasi duh le uneste pe toate. E acelasi care uneste toate bisericile si ereziile si murdariile lumii.
    Si are o putere atit de mare:oamenii se isterizeza si se revolta pentru ca le este “incalcata” LIBERTATEA DE A ALEGE RAUL.
    ROMANIA ESTE SOMATA SA-L CALCE IN PICIOARE PE HRISTOS si SA RESPECTE LIBERTATEA DE ALEGERE SEXUALA!!!E atit de grav ce se petrece!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare