Prostitutie, forta si control…:-(

13-02-2008 1 minut Sublinieri

bigbrother.jpg

Ziua: Norica este anti-prostitutie – “Senatorul liberal Norica Nicolai se opune cu vehementa legalizarii prostitutiei, sustinand ca societatea romaneasca nu poate tolera aceasta forma de “sclavie moderna” care are drept consecinta sfidarea moralei crestine si negarea demnitatii umane“.

Gandul: Copii exploatati sexual chiar de catre parinti

Gandul: Statele europene vor fi obligate în curând să amprenteze toţi cetăţenii non-UE

Gardianul: Un studiu guvernamental confirma ca scoala dauneaza grav sanatatii un nou studiu pseudostiintific, realizat in mod evident la comanda ideologica ce ajunge sa spuna nici mai mult nici mai putin decat:

“O descoperire socanta a studiului este modul in care societatea romaneasca a trecut de la ateismul fortat de pe vremea comunismului la o religiozitate fortata dupa Revolutie. Introducerea Religiei ca disciplina scolara a a dus la rezultatul ca peste 60 la suta din elevi sa refuze teoria evolutionismului si sa-si explice aparitia omului si a universului prin religie. Studiul arata ca jumatate dintre elevi tin post. Sociologii spun ca indoctrinarea religioasa a elevilor va duce la probleme serioase, iar efectele vor incepe sa se vada in 10-15 ani“. !!! (pe aceasta tema a se vedea si post-ul: Ce concluzii trag unii de pe blogul Dulce Casa, a carei autoare ne-a si semnalat articolul si ii multumim).

MEDIAFAX: Senatorii au adoptat astazi amendamentele la codul familiei menite sa consfinteasca definirea explicita a casatoriei ca uniune intre un barbat si o femeie.

***

Crestinortodox.ro: Apelul ierarhilor ardeleni pentru mentinerea orei de religie la liceu

Lumina: Nu vrem liceu fără Dumnezeu! Kosovo ar deveni o rană deschisă“

Blogul lui Claudiu Tarziu: Ce mai face Episcopul Sofronie al Oradei – ce mai face ne este indicat pe larg in Bihoreanul“DONAŢIE” CU FORŢA Observam ca interventia abuziva mascata sub “acoperirea” (adica mistificarea) ascultarii canonice a avut loc in parohia pr. Florian Puscas, care a indraznit, recent, sa critice intr-o predica ecumenismul gaunos promovat de PS Sofronie.

Tot in Blogul lui Claudiu Tarziu: PS Petroniu si PS Irineu, propusi pentru Episcopia Salajului

Blog “Romania Totalitara”: Noile autobuze bigbrother au intrat in circulatie in bucuresti Tot pe acest blog, Orase orwellizate …

Parintele Firmilian: Cultura teologică, Bisericile ortodoxe africane, Despre ispite, Pustnic fără voie

Parintele Eugen: Adevăratul război, Dragostea, Iubirea Lui Hristos, Enoriasii misteriosi

Blog Oltenians: Marturia unei tinere mame care a refuzat sa faca avort (provitabucuresti)

ORTHOBLOG: Profetia Sfantului Nil Athonitul despre antihrist si sfarsitul lumii, Rugaciunea unei tinere catre Dumnezeu

Un blogger SCEPTIK: SFANTUL NICOLAE VELIMIROVICI DESPRE EUROPA, MORMANTUL SFANTULUI PETRU DESCOPERIT LA IERUSALIM si DIN NOU DESPRE INDEPENDENTA KOSOVO

Blogul lui Danion: LUMINA CARE CUNOASTE NUMELE MEU, Sfantul Nectarie vindecă o sora de manastire muribunda si DESPRE CONVERTIRE ŞI CONVERTIŢI

Blogul Myrdal (cu riscul sa-l suparam iar 🙂 , dar n-avem ce face, nu ne putem abtine sa nu recomandam aceste doua postari foarte bune, carora le-am dat noi niste titluri tematice ad hoc):Suntem “crestini” si Ce inseamna a fi cu adevarat ortodox?

Laurentiu Dumitru: Toleranta si apostazie in Biserica primara

Gruparea Aproape: Triumful securiştilor


Categorii

Pagini Ortodoxe, Presa

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare