Stiri si recomandari de sfarsit de Post

18-04-2008 2 minute Sublinieri

UPDATE

***

“Surse confidentiale ne-au confirmat ca Patriarhul a fost operat, de fapt, si pentru indepartarea unui epiteliom, adica a unei tumori care apare pe piele, in urma expunerii la razele solare. Epitelioamele sunt de doua feluri. Cel mai grav este cel spinocelular, care poate produce metastaze, iar radioterapia dupa indepartarea chirurgicala este obligatorie. Epiteliomul bazocelular nu are risc de metastazare. Nu se stie de ce tip de epiteliom a suferit Patriarhul. Cicatricea care ramane in urma interventiei chirurgicale se vindeca in 7-10 zile, motiv pentru care este posibil ca Patriarhul sa fi dorit sa ramana internat pentru a nu iesi in lume bandajat sau cu cicatrice vizibile“.

  • ZiuaPatriarhul Daniel ramane in spital Comandantul Spitalului de Urgenta Militar Central din Capitala, generalul Ioan Sarbu, a declarat, potrivit Mediafax, ca starea de sanatate a PF Daniel este foarte buna, iar recuperarea merge excelent. “Pentru prima data in viata domniei sale a lucrat mult si in liniste. De fapt, este prima data cand s-a odihnit dupa zeci de ani”, a mai spus Sarbu. Comandantul spitalului a explicat ca nu s-a stabilit inca ziua externarii, decizia apartinandu-i patriarhului, dar ca este aproape sigur ca PF Daniel va oficia Slujba Invierii. PF Daniel a suferit, pe 30 martie, o fractura dubla la glezna stanga, in timp ce urca treptele Resedintei patriarhale. Patriarhul a fost operat in aceeasi zi. (C.P.)

Cu atatea contraziceri si prelungiri interminabile, cam greu sa nu fie ceva suspect…

  • Ziua Cetatenii UE ingrijorati de protectia datelor personale – exemplu clasic de sondaj “telefonat” cu intrebari puse in asa fel incat “poporul”, ingrijorat, chipurile, de faptul ca internetul ar fi un mediu nesigur pentru informatiile de ordin privat, vrea ca U.E. sa aiba deplin control asupra informatiei. Taina faradelegii lucreaza pas cu pas…
  • LuminaDrept la replică: O altă găselniţă a domnului Dan Ciachir – Trepadusii de la Biroul de Presa sunt in stare sa moara cu dl Dan Ciachir de gat 🙂 Chiar nu se sesiseaza nimeni de acolo, nu mai are nimeni bun simt si judecata? Chiar daca dl Ciachir ar dezinforma (ceea ce nu se intampla!) este pur si simplu josnic (ce sa mai zicem crestinesc) si nedemn sa faci aluzii la originea etnica si la trecutul personal ale celui incriminat. Incracenarea de comanda de care dau dovada scribii de la Patriarhie este deja de domeniul penibilului fara limite…
  • Blogul lui Alex Radescu: Niste Zeitgeist inainte de Pasti – la asa ceva Biroul de Propaganda al Patriarhiei pare-se ca nu e preocupat sa raspunda… deh, dinsii “privegheaza” pentru adevarul (citeste: imaginea buna)… despre patriarh, nu pentru Adevarul Bisericii. Nici faptul ca astazi, tot inainte de Saptamana Patimilor, ziarul “Romania libera” se vinde impreuna cu dvd-ul filmului hulitor “Ultima ispita a lui Iisusin regia lui Martin Scorsese (impotriva caruia au scris candva marii parinti greci ca Paisie Aghioritul sau Epifanie, iar la noi parintele Savatie) se pare ca nu tulbura pe nimeni de acolo, de sus, unde mai importante sunt jocurile de… “glezna”.

***


Categorii

Pagini Ortodoxe, Presa

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare