Criza – mai rea decat razboaiele (Noutati 14 nov. 2008)

13-11-2008 2 minute Sublinieri

great_depression_photograph.gif

Spectrul şomajului bântuie România

Numărul rău-platnicilor la bănci ar putea exploda din cauza şomajului

Criza, mai uşor de suportat în Spania decât în România

Europa în criză: milioane de şomeri, PIB-uri mai mici, consum mai slab

  • Ziua: Criza mai rea decat razboaiele – sau cum se deruleaza pas cu pas planul controlului mondial. Primul mare pas – criza: saracire maxima si insecuritate globala:

Recesiunea este cea mai grava amenintare la adresa securitatii mondiale in acest moment * “Ne confruntam cu cea mai mare criza economica de doua generatii incoace” releva un raport al Oxford Research Group:

Desfiintarea unui numar mare de locuri de munca va accentua saracia, va spori numarul de imbolnaviri si va duce la cresterea numarului de oameni care nu se pot alimenta in mod adecvat in tarile in curs de dezvoltare. Acest lucru va influenta negativ sistemele de securitate sociala, care nu vor mai face fata, arata raportul anual de evaluare a securitatii la nivel mondial redactat de Oxford Research Group (ORG). Toate acestea vor alimenta probabil nemultumirile la scara larga si vor conduce la aparitia unor miscari sociale radicale si violente, care vor fi controlate recurgand la forta, arata raportul“.

“O nenorocire nu vine niciodată singură. Criza economică nu aduce doar sărăcie şi şomaj, ci şi o creştere spectaculoasă a infracţionalităţii. Fenomenul, legat direct de prăbuşirea nivelului de trai, este agravat de lipsa de încredere în sistemul bancar”.

Hillary Clinton, inca un evreu pentru administratia Obama!

Obama are radacini evreiesti!

La summitul G-20 se pregateste instaurarea dictaturii financiare sub Fondul Monetar International. Conform noului plan, FMI va stabili politica economica a fiecarui stat din lume. Tendinta spre care “elita” vrea sa ne conduca este austeritatea totala, sacrificiu, distrugerea sindicatelor, comert liber, o strangulare a tehnologiei folositoare omului de rand si sa nu uitam reduceri salariale“.

  • Ziua: 

Impotriva Marelui Satan

Surse BNR: Noul Guvern va fi obligat să urce cota unică la 19% pentru a face faţă crizei

  • Hotnews: 

Dan Popa – Bretton Woods, vazut mai altfel

Japonia, dispusa sa acorde un imprumut Fondului Monetar

Ce cred fizicienii despre criza economica – alta mostra de mega-manipulare prin “stiinta”, pentru a legitima masurile neo-comuniste de control global asupra economiei

***

“(…) Cum suntem manipulaţi, influenţaţi de aceste practici? Aceste mesaje nu sunt adresate in mod direct creierului, ele ocolesc filtrul nostru de percepţie (conştiinţa) pentru a se implanta (ca nişte căpuşe) în subconştientul nostru, în spatele proceselor creierului de alegere în funcţie de valorile noastre. Nu sunt făcute pentru a fi observate în mod direct de creier ci pentru a sta ascunse in stare latenta în subconştient şi pentru a se declanşa când se iveşte momentul la care “am fost programaţi”, de aceea, de cele mai multe ori nu le sesizăm sau nici nu avem cunoştinţa că ar exista aşa ceva.  In tehnica subliminării se folosesc foarte multe mesaje cu conotaţii, imbolduri şi sugestii sexuale. De ce? Pentru că se ştie că sexualitatea corupe cel mai mult. Se asociază sentimentul de foame, frig, etc cu plăcerea sexuală (…)”

***

UE arunca banii aiurea

Înţelepciunea Uniunii Europene: subvenţii pentru tutun in paralel cu accize si campanii anti-fumat

***

Simplitate sau confort

Rugaciune pentru aproapele


Categorii

Pagini laice, Pagini Ortodoxe, Presa

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare