Becali si Patriarhul, Obama anti-viata si vaccinul ucigas (Noutati de presa 20-21 nov.2008)

21-11-2008 1 minut Sublinieri

becali-ganditorul.jpg

***

Colonistii israelieni au scris pe zidul unei moschei din Hebron “Mahomed este un porc” si “Moarte arabilor”

Patriotismul de la raft începe să prindă

Novaia Gazeta: Teroristii din comandoul cecen care a luat ostatici acum patru ani peste o mie de copii si adulti la Scoala nr.1 din Beslan erau agenti ai serviciilor secrete ruse

Afacere de spionaj. Herman Simm, agentul prin care Kremlinul a corupt NATO si UE 

Mama-surogat, o soluţie modernă la infertilitate?

***

 obama-luminile-scenei.jpg

Cardinalul James Francis Stafford a declarat ca Obama si-a bazat campania electorala pe o “platforma extremista, impotriva vietii” si l-a caracterizat drept un politician “agresiv, distrugator si apocaliptic”, transmite CNA, agentia catolica de stiri, preluata de HotNews. Stafford, care se afla in fruntea tribunalului papal al Bisericii Romano-catolice, a afirmat in cadrul unei cuvantari tinute la Catholic University of America ca viitorul presedintelui Obama va repeta agonia lui Isus in Gradina Ghetimani. Cardinalul a mai vorbit si despre declinul respectului pentru viata si necesitatea ca toti catolicii sa se intoarca la valorile casatoriei, familiei si demnitatii umane, criticandu-l pe Obama pentru “platforma extremista anti-viata” pe care si-a bazat campania pentru Casa Alba. De asemenea, cardinalul a afirmat ca Barack Obama este “agresiv, distrugator si apocaliptic”. “Anul 2008 este anul epuizarii Americii” Stafford a comentat rezultatele alegerilor pentru presedintie, afirmand ca “America a suferit un cutremur cultural”, adaugand ca “daca 1968 a fost anul tentativei de sinucidere a Americii, 2008 este anul epuizarii Americii”.

  • Cotidianul: Obama, cel mai priceput orator al timpului său – sau cum ne poate manipula unul din inaintemergatorii antihristului, de aceea este atat de important sa nu ne lasam amagiti de aparente si sa nu ne lasam “vrajiti” emotional!

“... Cu toate acestea, cuvintele pe care le spune ar fi mult mai fade dacă nu ar fi susţinute de tonalitatea, de ritmul vocii sale şi de prezenţa scenică. „Pare că este întotdeauna stăpân pe sine – este calm, manifestă o pace interioară când vorbeşte, ceea ce, în vremuri de criză, este foarte important”, subliniază pentru BBC Virginia Shapiro, profesoară de ştiinţe politice la Universitatea din Boston. Philip Collins îl asemuieşte pe Obama cu un predicator. „Stilul său de a vorbi este în esenţă ca de biserică, este religios: modul în care atenuează sunetul unor cuvinte şi le accentuează pe altele, intonaţia, accentuarea, pauzele şi momentele de tăcere”.

***

http://www.libertassociety.org/HPV.JPG

Si o parte din presa laica semnaleaza cu onestitate si obiectivitate problema, tragandu-se cuvenitul semnal de alarma:

  • Mentiuni negative pentru dezinformare prin omisiune iresponsabila: ziarele Adevarul si Gardianul

***


Categorii

Pagini laice, Presa

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare