Mai traim in democratie? (Noutati 25 nov. 2008)

25-11-2008 2 minute Sublinieri

Mai traim in democratie?

Tinerii din Franta sunt reeducati!

NEW AGE : Ideologia care ucide

O emisiune conspirativă despre conspiraţii

“In timp ce societatea civila crestina se preocupa de viitorul copiilor nostri, ICR-ul lui Patapievici face cam acelasi lucru, dar in sens invers: se preocupa cum sa ii traga mai usor in iad. Sigur va mai amintiti porcariile unor faliti promovati asiduu de anticrestinii fara frontiere: Benedek Levente si Alexandru Radvan. Ei bine, dupa ce intelectualii lui peste si-au plans in pumnuleti ca nu mai au timp sa-si dea cu creme pe corp pentru ca sunt atacati de fiorosii ziaristi liberi (promit ca o sa revin, pe larg, asupra acestui subiect grotesc), acum si-au mai propus sa-si rascoleasca putin propriul rahat reincalzind ciorba sexului in plex. Redau fara a mai comenta comunicatul prin care suntem instiintati pe ce se mai duc banii vaduvei romane si va invit, pentru a aintelege ce este in mintea lor bolnava, sa va amintiti singuri imaginile (nu am de gand sa mai postez obsesiile lor de piti-psihopati) prin care au devenit “faimosi” acesti doi gunoieri ai lui Patapievici: un Iuda rascracit si o Romanie batjocorita. Cam asta vrea sa faca Romaniei ICR-ul si GDS-ul lui Patapievici, Plesu, Liiceanu, Tismaneanu ot Brucan. Eu le-am mai spus vorba lui Nae Ionescu: o sa inceapa sa simta cum le circula ceva rece pe sira spinarii: o coada cu solzi venita din haul intunecat in care-si vor petrece eternitatea…” 

Manastirea de maicute de la Petru Voda, Caminul de copii si Azilul de batrani ridicat de Parintele Justin Parvu si Moaste ale Sfintilor Inchisorilor

Maicutele de la Diaconesti ii canta Parintelui Calciu, la Petru Voda, Imn Mortilor si Colind pentru Detinuti, de Radu Gyr

L-am rugat pe Andrei Calciu sa relateze un moment din viata Parintelui care l-a impresionat si care arata curajul si jertfa parintelui. Mi-a povestit Andrei, cum, cu putin timp inainte sa moara, Parintele a plecat la Timisoara pentru a tine o conferinta. Intrucat i-a venit rau a trebuit sa se intoarca. Cel care il insotea l-a intrebat daca si-a luat medicamentele contra durerii. Iar parintele a raspuns: “Nu, pentru ca nu am suferit suficient in aceata viata!”. Sa ne ajuta Bunul Dumnezeu sa-l urmam macar in parte pe parintele Gheorghe in dragoste si curaj!”

***

… Ca de obicei, ministrul ne crede niste prosti si ne serveste noua, parintilor de fete, un minim de informatii “cosmetizate”. Citez din pliantul editat de Ministerul Sanatatii: “Care sunt efectele adverse? Ca si in cazul celorlalte vaccinuri, reactiile adverse (inrosire, durere, inflamatie, febra) sunt minore comparativ cu beneficiile”… Sa mori tu, Nicolaescule, ca efectele adverse sunt doar acestea?! O simpla cautare pe internet releva ca vaccinul este puternic controversat in alte tari. Intr-un Raport special, din iunie 2008, al organizatiei americane Judicial Watch, se manifesta ingrijorare fata de acest vaccin. Astfel, tinere paciente reclama de la dureri de cap, ameteli, stari de voma, aparitia unor negi pana la infectii ale cailor respiratorii, pierderea cunostintei si paralizii. S-au inregistrat si cateva zeci de decese, insa Judicial Watch apreciaza ca si in cazul in care “ar fi vorba de simple coincidente, dat fiind faptul ca exista inca multe necunoscute, acestea nu pot fi pur si simplu ignorate”. In acelasi ton critic exista alte cateva sute de rapoarte de la entitati medicale separate. Cu aceste informatii ar fi trebuit sa inceapa marea campanie de vaccinare, nu cu abureli de aseist deghizat in medic. In plus, ministrul arunca o jumatate din pisica moarta a campaniei in curtea scolilor. Cica, zice Nicolaescu, “toate scolile sunt obligate sa faca sedinte cu parintii pentru a-i informa despre importanta vaccinului”…  Zau? Daca moare un singur copil, cum vor putea raspunde scolile?? Astfel, Nicolaescu demonstreaza ca este iresponsabil fie ca tata, fie ca ministru (…)

  • Bataiosu:

Evreul Timothy Geithner, nominalizat de Obama în funcţia de secretar al Trezoreriei

Barack Obama l-a ales pe fostul secretar al Trezoreriei evreul Lawrence Summers la conducerea Consiliului Naţional pentru Economie

Moody’s anunta recesiune pentru Romania in 2009

Presedintele Bancii Mondiale: Criza financiara si cea economica vor fi urmate de criza locurilor de munca

Cronologia unei crize si Marele Crash al unui plan global

Kremlinul ameninta tarile europene cu razboiul si in domeniul virtual

Un studiu realizat recent in Marea Britanie dezvaluie faptul ca numai 54% din englezi cred in existenta lui Dumnezeu, in timp ce un procent ceva mai ridicat, 58%, socoteste evenimentele supranaturale ca fiind adevarate. Oamenii de stiinta au desco­perit ca femeile au tendinta sa dea crezare unor lucruri supranaturale mai des decat barbatii si au mai multe sanse sa viziteze un prezicator. Aproape o treime din cei 3.000 de oameni intervievati in cadrul studiului pretind ca au fost martorii unei intamplari paranor­male. Iar, aproximativ 37% au spus ca extraterestrii si fantomele stau la baza sistemului lor de credinte”.

***


Categorii

Pagini laice, Pagini Ortodoxe, Presa

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare