SEMNE RELE ANUL ARE (Noutati laice de inceput de an 2009)

4-01-2009 1 minut Sublinieri

UPDATAT

gaza_5_resize.jpg

  • EvZ: 

Calendarul crizei în 2009

Lumea e în criză, România-i în carnaval

  • Victor Roncea: 

BREAKING NEWS: Israelul incepe invazia terestra in Gaza

ACTION Alert: 26 de lucruri pe care le poti face pentru a ajuta GAZA

Masacrul din Gaza – Ziua a 8-a, 500 de morti, dintre care 75 copii, peste 2000 de raniti

Israel: “Nu este nici o criza umanitara in Gaza; este ceea ce trebuie!“. Ziua a saptea. S-a trezit si presa de la noi: 500 de romani blocati in Gaza

Mos Craciun ucis in Gaza

Film satanist realizat in Romania: Krabat – Moara Satanica. Actorul are nume simbolic: David Kross. Polirom ofera cartea copiilor ca “Moara fermecata”

Cum a fost pacalit vladica Bartolomeu Anania sa se faca frate cu dracul. Editura Polirom – baza acoperita a unei retele anti-romanesti

Mircea Platon despre Silviu Lupescu, editorul “Memoriilor” Inaltului Bartolomeu Anania

Sute de mii de spanioli şi Papa Benedict al XVI-lea şi-au arătat nemulţumirea faţă de legalizarea avortului şi a căsătoriilor homosexuale în Spania.


Categorii

Pagini laice, Presa

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “SEMNE RELE ANUL ARE (Noutati laice de inceput de an 2009)

  1. Imi pare tare rau, dar am senzatia ca zelul e mai mare decat credinta. Chiar daca cele scrise despre editura Polirom sunt adevarate, masluirea pozei copertii volumului Memorii al lui Bartolomeu Anania, mai ales in acest fel, mie, personal, imi arata ca frate cu dracul se fac toti cand vor sa treaca o punte. Sunt mahnit, dar trebuie sa o spun, lovitura este la fel de marsava ca si cartile pipidei. Omul cinstit, care cauta Adevarul, nu cred ca va gasi Calea la voi.
    Marsava rau coperta aia, marsava… Tie masluitorule, chiar iti place ce ai facut? Te simti bine?

  2. Nu intelegem de ce ne acuzi pe noi, nu avem nicio legatura cu coperta respectiva, nici cu blogul respectiv. Am dat un simplu link, pentru ca articolul, dincolo de mijloacele discutabile specifice lui V. Roncea este, dupa parerea noastra, important. Iar pe Roncea il stim ca un apropiat al Mitropolitului Anania. Din cate stim dintr-o postare anterioara, voia sa-l scoata din “anturajele” acestea care nu sunt tocmai curate. Dar cel mai bine e sa i te adresezi personal. Cat despre ce (nu) gaseste la noi omul cinstit… e mai bine sa fim mai retinuti cand aruncam astfel de “aprecieri”. Dar cum crezi, Domnul sa ne si sa te miluiasca!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare