PRIMUL PASAPORT BIOMETRIC ROMANESC – ELIBERAT AZI (Noutati 30 ianuarie 2009)

30-01-2009 41 secunde Sublinieri

3339_01.jpg

La fierbinţeală, HotNews a zis ce crede despre Patriarhul Daniel şi Biserica Ortodoxă Română

Nicolae Paulescu: Cele două talmuduri şi gîlceava traducerilor

  • Mihnea Maruta:

“Obscurantismul” ortodoxiei şi “pierzania” progresistă. Privire asupra unei răni deschise

De ce roşesc oamenii. O eroare în matricea darwinistă (cu referire la articolul din Cotidianul)

  • V. Roncea:

Demascat de Mihai Rapcea drept mason, Silviu Prigoana, care sustine implantarea cu cipuri, il ataca violent pe Parintele Mihai Aldea la Antena 2

ACTIUNI DIN TARA. Conferinta: Documentele cu cip biometric în România – văzute de specialişti în domeniu şi feţe bisericeşti


Categorii

Pagini laice, Pagini Ortodoxe, Presa

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “PRIMUL PASAPORT BIOMETRIC ROMANESC – ELIBERAT AZI (Noutati 30 ianuarie 2009)

  1. Desi pare incredibil, anual, acest masacru brutal si sangeros se petrece in Insulele Feroe, care apartin Danemarcei. Danemarca, o tara care se presupune a fi civilizata. Prea putine persoane din lume au cunostinta de acest eveniment oribil si lipsit de sensibilitate, care se repeta an de an. Acest crunt masacru este opera unor tineri care participa la el pentru a demonstra ca au devenit adulti (!!). Este absolut incredibil ca nu se poate face nimic pentru ca aceasta barbarie sa inceteze. O barbarie savarsita impotriva lui “Calderon”, un delfin extrem de inteligent, care obisnuieste sa se apropie de oameni din curiozitate. Trimiteti acest mesaj tuturor cunostintelor! RUSINE DANEMARCEI!

    http://www.urbaniulian.ro/2009/01/31/macel-efectuat-cu-deosebita-cruzime-poze-socante/

    Consider ca intr-acolo duce orice societate indepartata de Dumnezeu.

  2. http://victor-roncea.blogspot.com/2009/01/spuneti-nu-iad-ului-insemnarea.html
    Sa invatam de la sarbi: “Viata fara a fi insemnat”,

    In statul vecin ortodox, Serbia, in urma unei campanii pornite de o simpla organizatie de crestini, introducerea cipurilor biometrice a fost blocata. Biserica Ortodoxa Sarba a organizat o conferinta stiintifica, la care au participat experti in IT, profesori universitari si personalitati culturale, care au solicitat Guvernului, printr-un apel public, oprirea stantarii electronice a oamenilor pana la o dezbatere nationala pe aceasta tema. Dupa doi ani de lupte, si sprijin din partea comunitatii academice si bisericestu, victoria credinciosilor ortodocsi asupra autoritatilor a facut ca biometrizarea cu fierul rosu a sarbilor sa fie respinsa. Vezi Serbia rejects biometric ID cards EDRI. Bineinteles, asociatia care a reusita aceasta performanta, “Dveri” – Porti (http://www.dverisrpske.com/), nascuta in 1999la Facultatea de Filologia a Universitatii din Belgrad, a fost catalogata imediat de “prietenii” Serbiei (aceiasi cu cei ai Romaniei) drept fundamentalist-extremista si anti-mondializare, ca si cum globalizarea ar fi un lucru bun. Avocatul Dragoljub Djordjevic, promotorul campaniei anti-biometrie “Viata fara a fi insemnat”, a mers mai departe, in 2008, contestand Legea abuziva la Curtea Suprema a Serbiei. Ceea ce trebuie sa facem si noi.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare