Tot mai pe fata despre… “conturarea unei guvernante globale” (Noutati 6-7 februarie 2009)

7-02-2009 2 minute Sublinieri

thewall2.jpg

Criza si puterile mondiale

Efectele acestei crize vor fi multiple, de la conturarea unei guvernante globale, nu numai la nivel economic, dar si la nivel politic, pana la reorientari ale politicilor economice nationale. Nu cred ca printre aceste efecte se va afla chestiunea inceperii unui nou razboi rece. Dimpotriva, cele mai puternice state din lume incearca sa gaseasca solutii in comun pentru solutionarea actualei crize economice. In cursul lunii aprilie a acestui an va avea loc o noua reuniune G20, a statelor celor mai dezvoltate din lume, cu obiectivul gasirii, la nivel global, a solutiilor pentru actuala criza. (…)

  • Hotnews: 

VIDEO AUDIO Cristian Parvulescu: Daca lupta impotriva terorismului justifica orice, putem ajunge intr-o isterie securitara, dar...“In ceea ce priveste pasaportul biometric noi nu avem nicio obiectie. Ne ingrijoreaza doar amprentarea”

  • E de ascultat insa emisiunea intreaga in format audio, pentru ca redactorul de la Deutsche Welle pune mai corect si problema cipurilor, a actelor biometrice, pe langa discutia legata de legea interceptarilor :

http://media.hotnews.ro/media_server1/audio-2009-02-6-5394994-0-bucuresti-punkt-bonn-cristian-parvulescu-06-02-2009.mp3

Cercetator american: In 2015, armata americana va dispune de o armata de roboti

Dr. Adrian Elisei: Stilul de viata si obiceiurile alimentare ale omului de astazi sunt total dezastruoase

  • EvZ:

IULIAN COMANESCU: Tulburări de atenţie

BNR: criza ne sărăceşte

Şcoala „Obama” 

  • Gardianul:

Traditionalistii anglicani vor sa devina catolici. Problema e ca episcopii lor sunt casatoriti!

Doctrina crestina si gandirea greaca, fundamentul Europei

Copiii de vedete, pedepsiti cu nume ciudate si cu mame despuiate prin ziare

  • Cotidianul (incepe cu sarg campania pro-Darwin, in anul dedicat “comemorarii” sale la nivel mondial, a se citi: anul dedicat oficial propagandei evolutioniste): 

Biserica Ortodoxă Română îi recunoaşte meritele lui Darwin. Exact asta mai lipsea de agenda modernista a oficialilor nostri. Dar chiar si asa, “recuperarea” caraghioasa a lui Darwin (a se citi lepadarea de credinta) de catre pr. Vasile Raduca nu a avut ca efect decat o persiflare aroganta venita din partea lui Vintilescu: Darwin si romanii

Stă evoluţionismul în picioare?

  • Tot Cotidianul:
  • Angajaţii britanici din domeniul sănătăţii riscă să-şi piardă slujbele dacă discută despre convingerile lor religioase cu colegii sau cu pacienţii, susţine “The Telegraph”. În urma unui scandal de proporţii cauzat de concedierea unei infirmiere care s-a oferit să se roage pentru un pacient în vârstă, presa britanică a descoperit că ministerul sănătăţii poate elibera din funcţie orice angajat care discută despre religie.
    Cotidianul “The Telegraph” menţionează un document publicat de ministerul sănătăţii prin care se atenţionează că orice încercare a doctorilor sau a infirmierelor de a predica colegilor sau pacienţilor poate fi considerată hărţuire sau intimidare şi se poate solda cu sancţiuni disciplinare. Grupurile religioase spun însă că prevederile sunt într-atât de vagi încât indică posibilitatea unor abuzuri. (…) Tratamentul aplicat infirmierei Caroline Petrie l-a făcut pe un parlamentar britanic să declare că acest caz scoate în evidenţă “absurdităţile totale ale corectitudinii politice”. “Trăim într-o societate postcreştină şi este în regulă atât timp cât nu ne trezim într-un sistem în care oamenii sunt discriminaţi, nepermiţându-li-se să-şi exprime valorile creştine“, a declarat şi doctorul Peter Saunders, secretarul unei organizaţii a medicilor creştini. Controversa a început în decembrie, când Caroline Petrie şi-a vizitat o pacientă şi a întrebat-o dacă doreşte să se roage pentru sănătatea ei. Infirmiera a fost suspendată pe motiv că ar fi încălcat codul profesional “promovând cauze care nu au legătură cu serviciile medicale”. Graţie presiunii publice, angajatorii i-au oferit slujba înapoi.

  • FrontPress: 

Albano vs. propaganda gay

Preocupare fata de natiune: un preot croat plateste numele nou-nascutilor

  • Altermedia: 

Italia: Dezbateri pe tema eutanasiei

Despre utilitatea testelor genetice

Brînza a dispărut din pieţele timişorene, iar la Bucureşti o nouă piaţă ţărănească se desfiinţează

Declaratia pretins antisemita a episcopului catolic Williamson, respinsa de superiorul sau

“Deschiderea cartii” – de la taina la sarlatanie

Lorzii, in razboi cu Big Brother

In Marea Britanie, supravegherea electronica si colectarea datelor personale ameninta democratia

Siberia, un obiectiv vizat de spionajul occidental

Big Brother pe strazile din Brasov

  • Ziua: 

Batalia pentru Israel

Medvedev: Rusia se confrunta cu amenintarea extremismului 

Intalnire de taina Medvedev – Kissinger
Creierul “este conditionat sa creada in Dumnezeu si in prieteni imaginari”, sustin niste oameni de stiinta (prin urmare, “solutia” logica ar fi sa conditionam creierul sa nu mai creada in Dumnezeu, nu?) 

Legea interceptarilor ajunge la Curtea Constitutionala

Bulgaria duce la maximum aberatiile de inspiratie comunistoido-rusesti: Prezenta pe strada, dupa orele 22.00, interzisa celor sub 18 ani

***

Prima Biserica Ortodoxa din Antarctica / First Orthodox Church in Antarctica

A Beautiful and relaxing video for our Holy Mountain, Athos. Voice: Theodoros Vasilikos

Cuvant despre Apocalipsa, Arhim. Paulin Lecca (†1996), Video

Complexaţii lui Freud şi cât de greu este astăzi să mai fii normal – ÎNTRE FREUD ȘI HRISTOS

Utopia comunistă, episodul Nazino – INSULA CANIBALILOR


Categorii

Pagini Ortodoxe, Presa, Publicatii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “Tot mai pe fata despre… “conturarea unei guvernante globale” (Noutati 6-7 februarie 2009)

  1. Pingback: Totalitarismul tehnologic ne impinge spre SF « Atitudini fara platitudini
  2. IULIAN COMANESCU joaca rolul de „analist” ce eventual ar fi dispus sa critice componente ale SISTEMULUI. Mass-media este destul de plina de astfel de personaje care insa isi dau inevitabil arama pe fata la un moment dat. Intr-un scurt „dialog” pe care l-am avut cu el pe tema PRO TV, in momentul in care i-am argumentat motivul pentru care acest trust este unul din raspunzatorii stricarii societatii romanesti (actiune voita si nu intamplatoare) si dupa ce i-am dat detalii despre stapanii acestui colos media local, raspunsul sau a fost de tip grosier birjaresc. In general in presa corporatista s-a creat un soi de regula a crimei de les-majestate sa dai informatii despre aceasta familie sionista Lauder. Pe acest motiv de exemplu, ziaristi de la Cotidianul m-au atacat sau cenzurat. Si nu facusem decat sa dau detalii despre activitatea ei (implicata inclusiv in Federal Reserve) si relatiile sale cu ELITELE planetare …

    Si daca am amintit de Cotidianul, trebuie subliniat ca acesta a devenit, dupa vizita lui Kissinger, un varf de lance al anti-crestinismului, acolo adunandu-se si facand cariera (sau continuand-o) tineri si batrani „intelectuali” promotori ai TUTUROR valorilor Noii Ordini Mondiale, inflacarati sustinatori ai sodomiei, avortului, acordului prezumat pentru hacuirea cadavrelor si tot ce mai este uraciune in fata lui Dumnezeu. De la „subtilul” agent american Hurezeanu si pana la zbuciumatii Rogozanu sau Vintilescu toti au o ura atavica impotriva Domnului Iisus.

    Referitor la articolul „Creierul “este conditionat sa creada in Dumnezeu si in prieteni imaginari”, sustin niste oameni de stiinta” , chestia cu prietenii imaginari este deosebit de nociva, cu atat mai mult daca este promovata copiilor. Sfintii Parinti ne invata si ne explica clar pericolul de a da „frau liber imaginatiei” si cum aceasta reprezinta punti largi oferite de oameni diavolului pe unde mai apoi acesta sa le „bombardeze” mintea. Pornind de la acest subiect, se poate dezvolta analizarea uneia din diferentele fundamentale dintre crestinism si conceptele de tip new age de influenta indo-tibetana ce domina actualmente societatea ce-i intoarce spatele lui Dumnezeu. Auzim din ce in ce mai des de conceptul acestora din urma „deschide-ti mintea” ce duce inevitabil la indepartarea de invatatura crestina. De aici si necesitatea OBLIGATORIE de separare a apelor, de neamestecare a crestinismului cu celelate rataciri. Revenind la „prietenii imaginari”, mai mentionez printre actiunile cu totul nefaste asupra copilasilor ale canalului Cartoon Network (proprietar auto-declaratul militant anti-crestin Ted Turner) si serialul „Casa Foster pentru prieteni imaginari”

    http://saccsiv.weblog.ro/2008-11-14/590568/Mass-media-%2C-industria-de-filme-%2C-EVREI-%2C-elite-%2C-NOUA-ORDINE-MONDIALA-%2C-GUVERNUL-MONDIAL.html

  3. Ref la articolul: Corectitudinea politică izgoneşte religia din spitalele britanice… 100% adevarat oriunde in occident, pt. spitalele subventionate de statul ateist si nici nu stiu daca trebuie sa ne asteptam la ceva mai mult de la “inteleptii” lumii acesteia.
    Problema, asa cum spunea pr Calciu (il citez: vin oameni la mine de tot felul si ma intreaba, parinte ce sa ma fac cu copii mei si cu sistemul de astazi supus diavolului…puneti mana de la mana si facetiva voi scoli ortodoxe), este in alta parte.
    Daca biserica catolica a incercat si reusit sa isi costruiasca de-a lungul istoriei institutii (spitale, colegii, universitati crestine) care sa serveasca pricipiilor sale religioase (si un preot catolic poate merge oricand la capatul unui bolnav, daca acesta accepta), biserica ortodoxa reprezentata prin ortodocsi din afara (sau chiar din tara) nu a facut-o! Este o problema spinoasa de care multi nici nu vor sa auda…pt. ca cere de fapt ceva de la noi, un efort (material si nu numai)! este mai confortabil sa fii numai un observator critic, vezi ce face statul ateu, etc. Noi singuri ne-am dat in gura lupului prin pasivitatea noastra.

  4. cine doreste sa SEMNEZE impotriva actelor cu cip si a ascultarii telefoanelor,sa ma contacteze pe milkaundercover ,semnaturi ce vor fi inaintate luna asta la guvern.s-au strans zeci de mii,dar semnatura ta conteaza! NU ASTEPTATI CIPUL! LUPTATI PT INCETINIREA LUI PT COPIII NOSTRI!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare