“Tacerea noastra inseamna sclavie” (Noutati 26 februarie 2009)

26-02-2009 1 minut Sublinieri

 UPDATE, ora 11.00

 dsc04924.jpg

Legea privind stocarea si retinerea SMS-urilor, amanata de Guvern

Elementele biometrice nu se identifică şi nu constituie elemente de siguranţã

***

Se dovedeste faptul ca presa are o meteahna incurabila de a trata interesat sau stupid subiectul pasapoartelor cu cip. Luarile de pozitie ale unor senatori au fost foarte la obiect, si e hilar, daca nu ar fi trist, sa tratezi problema in termeni de “superstitie” sau “sperietura” in conditiile in care criticile aduse actelor normative ce introduc pasapoartele biometrice au fost aduse de Titus Corlatean, fost europarlamentar, si chiar de maghiarul G. Frunda. E clar ca o agenda trebuie pusa in aplicare… In acelasi timp, este absolut regretabila atitudinea zeflemitoare a aceluiasi purtator de vorbe Constantin Stoica, declaratiile sale facand cat se poate de bine jocul acesta interesat al presei.

 ***

Raport european: “Europa are nevoie de un sistem comun de supraveghere si reglementare financiara”

VIDEO Primul discurs despre starea natiunii. Presedintele Obama: Economia SUA isi va reveni

Wall Street scade pe fondul nelinistilor economice legate de imobiliare si banci

***


Categorii

Pagini laice, Pagini Ortodoxe, Presa

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la ““Tacerea noastra inseamna sclavie” (Noutati 26 februarie 2009)

  1. Uitati ce se intampla, cine vrut sa priceapa , a priceput, cine nu, nu .Stilul acesta de a toca un subiect, chiar important fiind , nu numai ca este stresant, obositor, tinde sa nu-si atinga tinta.Asa luau si comunistii (iertati asemanarea), cand vroiau sa minimalizeze ceva sau pe cineva, pana nu-ti faceau sila de subiect , nu se lasau.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare