Sodomia si pruncuciderea – imperativele “progesiste” ale “civilizatiei”

8-03-2009 21 secunde Sublinieri

sodoma.jpg

  • Ziare.com:

Copiii britanici invata istoria homosexualitatii – si nu doar ca o invata, ci ca sunt OBLIGATI sa o faca, sub amenintarea justitiei pentru parintii “intoleranti” care refuza aceasta!

Obama, poreclit “presedintele avorturilor”

Chris Smith l-a acuzat pe Barack Obama ca a lansat doua atacuri impotriva proiectelor de lege care promoveaza viata. Pe langa ridicarea restrictiilor privind cercetarea celulelor stem, Obama a anuntat ca va acorda fonduri organizatiiolor internationale care fac avorturi sau promoveaza avorturile.

Smith a spus ca politica celuleor stem dusa de Obama nu face decat sa extinda experimentele pe embrioni umani.

De ce presedintele persista in dezumanizarea vietii umane in stare nativa cand exista alternative mai bune? Cercetarea celulelor stem nu doar ca nu este etica, ci este si inutila“, spune Smith.


Categorii

Pagini laice, Presa

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “Sodomia si pruncuciderea – imperativele “progesiste” ale “civilizatiei”

  1. http://www.danionvasile.ro/blog/2009/03/06/nu-exista-cipuri-in-noile-carnete-de-conducere/
    Va rugam sa reveniti maine sau cand puteti cu explicatii cu privire la acest articol. E ca in povestea cu “uite lupul, nu-i lupul”? Sau totul risca sa cada intr-o mascarada? Adica atata proteste , agitatie si cand colo nu-i cipul? Sau e o incercare de manipulare a noastra? Parca nu prea imi vine sa cred povestea asta dupa ce am ascultat atatea predici, conferinte, articole…. Voi ce ziceti?

  2. Incestul – între infracţiune şi… legalitate http://gandeste.org/general/incestul-intre-infractiune-si-legalitate/1289/

    Pana unde urmam EUROPA fara a socoti ceea ce ni se “impune” ?!
    Pana unde consideram valorile occidentale mai bune decat cele stramosesti ?!
    Cat timp mai credem in slogane precum “UNITATE IN DIVERSITATE” ?!
    Cat timp nu reactionam la ce hotarasc altii pentru noi ?!
    Cu siguranta incep deja a fi mai mult decat simple coincidente, intamplari sau chestiuni disparate !
    ESTE UN PLAN ! UN PLAN DIABOLIC !
    Poate ar trebui sa facem ceva sau sa facem cu mult mai mult decat am facut pana acum .
    GANDESTE ?!

  3. Sub haina civilizatiei, a valorilor sociale, a noilor tehnologii, se ascunde de fapt departarea de Dumnezeu prin promovarea tuturor lucrurilor anormale. Tot ce se face se face pentru a mutila suflete si pentru a le robi acestui sistem diabolic.
    Fara ajutorul Domnului Iisus Hristos nu vom putea supravietui.
    Doamne ajuta!

  4. Nu stiu daca este o observatie corecta insa nu vad proteste PUBLICE decat din partea musulmanilor. Unde sunt crestinii de la scoala respectiva? Sunt oare musulmanii pur si simplu mai vocali?

  5. Nu trebuie sa fii filozof, ca sa ti dai seama ca cei di care conduc lumea, se inchina lui “satan”,..faptele lor denota aceasta, ne este nevoie de altceva.Cum? Pai cind vezi ca uriciunea este pusa la loc de cinste, prin lege,…!!!Conditia ca raul sa se extinda este ca oamenii cinstiti si de buna credinta sa nu faca nimic.“Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona” (A. Einstein)

    Doamne intareste ne.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare