BIG BROTHER OFICIAL SI INTOARCEREA LA HRISTOS (Noutati 3 iunie 2009)

3-06-2009 2 minute Sublinieri

Parintele Serafim Badila despre duhovnici si mamele lor la conferinta “Dictatura si Martiraj” de la Cluj (VIDEO)

Parintele Ioan Sismanian: “Vrem adevarul? Trebuie sa fim miei” (video)

SUA au devenit oficial o societate de tip BIG BROTHER: incepand cu 01.06.2009 cetatenii ei sunt obligati sa posede un Passport Card cu tehnologie RFID incorporata

Franta va incepe in toamna VACCINAREA OBLIGATORIE anti GRIPA PORCINA (AH1N1) pentru toti cetatenii de la varsta de 3 luni in sus

Anne Laude, co-director la Institute of Health de la Université Paris Descartes a declarat ca:nimeni nu ar avea dreptul, cu exceptia cazurilor clare de contra-indicatie medicala, sa refuze vaccinarea”.

Sa ne amintim ca luna trecuta administratia Obama a anuntat ca a fost analizata posibilitatea de a se declansa productia de masa a unui asemenea vaccin pentru care a cerut alocarea urgenta a unei sume de 1,5 miliarde dolari. Acest program va oferi americanilor trei tipuri de vaccinuri, unul pentru cea sezoniera anuala si doua pentru AH1N1. Ar fi pentru prima data cand un efort de o asemenea anvergura s-ar pune in practica. 

Cei care lucreza actualmente in colaborare cu Organizatia Mondiala a Sanatatii (WHO – World Health Organization) pentru gasirea unui vaccin specific actualului tip de gripa porcina sunt tocmai cei de la Baxter International, companie implicata in cateva mega scandaluri, ultimul legat de contaminarea unor vaccinuri (zic ei accidental) distribuite in 18 tari cu celebrul virus aviar H5N1. Proportiile dezastrului ar fi fost dramatice daca cehii n-ar fi testat in prealabil primul lot pe dihori. Ca urmare a faptului ca toate bietele animale au murit, s-a cercetat si s-a descoperit ticalosia, insa dupa cum se vede, fara rezultate. Aceiasi nemernici se ocupa de … sanatatea noastra.

E limpede, deci, acesta le era scopul, sa se treaca la “vaccinarea” generala si obligatorie! Sau este macar unul dintre scopurile malefice ale acestei odioase psihoze mondiale! Si ganditi-va la ceea ce recunosc chiar specialistii (cf. Gandul):

Raportând numărul de decese la cel al îmbolnăvirilor, rezultă că virusul gripei A (H1N1) are un nivel al mortalităţii destul de scăzut – 0,7%. În comparaţie, „gripa spaniolă” (1918-1920) a avut un grad al mortalităţii de 10-20% (între 50 şi 100 milioane decese din 500 milioane persoane infectate). Gripa „obişnuită” face de sute de ori mai multe victime: doar în SUA, 36.000 de oameni mor în fiecare an din cauza complicaţiilor asociate gripei „normale”

  • Ziare.com:  – si celelalte campanii isi urmeaza nestingherit cursul:

Vaccinul impotriva cancerului de col uterin poate fi administrat pana la 45 de ani

Catedra de studii despre homosexualitate, la Harvard

Incalzirea globala, vinovata pentru furtunile violente

Legume non-stop, fabrica de alimente din viitor

Guvernele lumii arunca la intamplare sute de miliarde de dolari in piete, sperand sa alunge criza financiara

Porcii maturi, furnizori de celule stem pentru oameni!

Un nou scandal la scoala celebrei Oprah Winfrey: Eleva silita de o supraveghetoare sa vizioneze materiale pornografice!

Tom Cruise a decis ca fetita sa nu are voie sa se joace cu copii din afara sectei Scientologice

 ***

Schimbare de strategie sau doar de imagine la Obama?

Oficialii iranieni, invitaţi la „un hotdog” american de 4 iulie

Obama: Iranul are preocupări legitime în privinţa energiei

Asasinarea „doctorului-avort“ subminează politica împăciuitoare a lui Obama

Obama: SUA, printre cele mai mari ţări musulmane ale planetei

China cenzurează Internetul înaintea comemorării protestelor din Tainanmen


Categorii

Pagini laice, Pagini Ortodoxe, Presa, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare