Pandemia de… terorizare epidemiologica artificiala este oficiala (Noutati 11-13 iunie)

13-06-2009 4 minute Sublinieri

gripa_porcina.jpg

sursa caricaturii

  • Adevarul:

OMS a decretat pandemie de gripă A H1N1

A fost produs primul lot de vaccinuri împotriva gripei procine

  • Cotidianul:

OMS: “Nu recomandăm restricţii de călătorie sau închiderea graniţelor”

Personalul medical şi poliţiştii de frontieră vor purta măşti de protecţie împotriva gripei A/H1N1

“Mie mi se pare suspect ca in momentul in care pe criza economica se discuta despre o reducere a cotizatiei catre OMS a aparut pandemia asta. S-ar putea sa respecte regulile stiintifice legate de pandemii. Dar vreau sa spun ca acest tam-tam, in momentul in care ai in toata lumea 124 de decese la persoane care erau vulnerabile, care aveau o patologie preexistenta si ai atatia bolnavi cu alte afectiuni, cu o morbiditate mult mai mare, mi se pare exagerat. Se pot lua masuri si trebuie sa fie luate masuri, nu trebuie sa stam cu bratele incrucisate, dar fara acest tam-tam in care apar secretarul general al OMS, ministrul Sanatatii, fiecare, peste tot cu o asemenea panica – ca vine acest virus“, a declarat Vasile Astarastoae, citat de Mediafax. El a spus ca are mari indoieli in legatura cu aceasta gripa si sustine ca a observat “un grad de lehamite” in randul populatiei, care nu mai ia in serios masurile impuse in acest caz.

  • Antena 3:

Franţa contrazice OMS. Nivelul de alertă în cazul gripei porcine, păstrat la 5

Ion Bazac: România se află, de fapt, la nivelul 5 de alertă de gripă porcină

Chiar in ziua in care Organizatia Mondiala a Sanatatii a anuntat, in premiera, dupa 41 de ani, declansarea pandemiei de gripa porcina – trecerea la nivelul maxim, 6 din 6 – specialistii de la Oxford University au anuntat, la randul lor, descoperirea originilor virusului de tip A (H1N1).” – câtă sincronizare…

  • Saccsiv:

COINCIDENTA? Exact cand “Novartis” a produs primul lot de vaccinuri împotriva gripei porcine (AH1N1), s-a declarat si pandemia…

Harta LIVE a evolutiei pandemiei de GRIPA PORCINA (AH1N1)

***

Mogulul evreu Barry Diller: “INTERNETUL va deveni un sistem cu plata”

Semnele inceptului REVOLUTIEI – CNBC: ”Daca ar fi supuse unui audit conventional, FEDERAL RESERVE ar fi inchise”

Nimeni nu este scuzat de la „indiscutabila obligatie“ de a proteja planeta, sustine Sanctitatea Sa Bartolomeu I, Patriarhul Ecumenic al Constantinopolului, informeaza Catholica. Liderul ortodox a afirmat ca schimbarile climaterice reprezinta cea mai grava amenintare pentru toate felurile de viata de pe pamânt într-un mesaj pentru Ziua Mondiala a Mediului, mentionata recent în organizarea Programului pentru Mediu al Natiunilor Unite. Patriarhul Bartolomeu i-a îndemnat pe oameni, „independent de originile lor religioase, sa ia criza ecologica în serios“.

***

Povestea zilei, 12.06.2009 – “Vor merge în iad cu Biblia în mâna!”

Povestea zilei, 11.06.2009 – “Mai, si cu lupii astia ma înteleg, numai cu voi nu ma pot întelege”

În ‘48 când a fost revenirea (greco-catolicilor la ortodoxie), Parintele a fost trimis la Alba Iulia. Acolo, în biserica aceea, unde erau adunati si catolicii si ortodocsii, el a fost trimis ca delegat de la Sibiu. S-a încins acolo o cearta de nu se mai întelegea om cu om. Ai nostri (ortodocsii), cautau sa-i lamureasca, ceilalti se opuneau si bineînteles a iesit un scandal mare în Biserica. Parintele parca nu avea nici un cuvânt sa-i lamureasca. A iesit afara din biserica, si nu departe era o padure si a chemat lupii din padure, si a început sa-i mângâie, asa cum Daniil îi mângâia pe lei. Si cineva a zis “Mai, Parintele asta Arsenie a chemat lupii din padure?! Ia vedeti, ce face acolo?”. Si când au iesit din biserica a început sa-i mângâie si a zis: “Mai, si cu lupii astia ma înteleg, numai cu voi nu ma pot întelege” si din clipa aceea imediat s-a schimbat atmosfera. Parintele si-a spus cuvântul si revenirea n-a mai fost cu probleme. (Pr. Ioan Ciungara, Copacel)

  • Koinonia:

“Apocalipsa piteşteană”

Un suflet mare

Din trecut

Masacrarea studenţimii române

Sf. Teofan Zăvorâtul – Tâlcuiri

***

  • Hotnews:

Ce contine acordul cu FMI: Impunerea de plafoane trimestriale pentru deficitul bugetar si inflatie. Limita maxima a inflatiei: 7,4% la sfarsitul lunii iunie

Ce obligatii si-a luat Romania in acordul cu FMI: Contributii de 2,5% sau 3% de la 1 ianuarie 2010 la sistemul de pensii private obligatorii? 

  • EvZ:

FMI: Băncile-mamă fug cu banii

Românii fug de plata cu cardul

  • Ziua:

BERD: Intentia bancilor din Vest de a se retrage din Europa de Est ar conduce la un “colaps al sistemului bancar” in regiune 

Banca Mondiala revizuieste in crestere contractia economica la nivel global din cauza somajului si a productiei scazute 

  • Capital:

Dijmărescu îl contrazice pe Isărescu: „Punctul cel mai de jos al recesiunii, în T3”

Criza destabilizează societatea americană

  • Gandul:

Calea ferată, în colaps. „Gaura” de la CFR Călători a ajuns la 80 milioane euro

Experţii străini arată Guvernului că merge spre prăpastie

Şomaj şi blocaj financiar

Alegerile pun în pericol acordul cu FMI

14 violenţe pe oră, la televizor

Scrisoare de la FMI: Adio, relaxare fiscală!

Casa Albă: Phenianul ar putea face un gest “iresponsabil”

Târgovişte: Tot mai multe adolescente devin mame

Târgovişte: Mănăstirea Dealu, un refugiu la marginea oraşului

Pe lângă mănăstirea propriu-zisă, zona oferă şi alte modalităţi de petrecere a timpului liber. Există aici două restaurante ce oferă o gamă variată de mâncăruri şi băuturi, plus o panoramă asupra oraşului. Zona verde a dealului mănăstirii poate fi folosită pentru picnic, pentru plimbări şi pentru plajă. Platoul dealului este folosit de îndrăgostiţi pentru seri romantice sub cerul înstelat, iar parcarea cu vedere asupra oraşului este în fiecare seară plină.”

Vecinătatea Mănăstirilor ar trebui să fie un refugiu duhovnicesc, nu un loc pentru destrăbălari, plajă, seri romantice, etc.

  • Ziare.com:

Cameron Diaz: Planeta e aglomerata si nu are nevoie de copii in plus

Cat de repede prind “trendurile” globale vedetele astea… si cum prin ele se anunta viitoarele teme de “bataie” ale campaniilor ideologice ale ‘zidarilor’ lumii…

“Si, sincer, nu cred ca lumea mai are nevoie de copii in plus. Suntem chiar prea multi pe aceasta planeta”, a declarat Diaz”

ONU nu mai are bani: milioane de oameni, infometati

  • Curierul national:

APIA oferă pe tona de grâu un preţ cu 40 euro mai mic decât pe piaţă – din nou agricultorul român este lăsat de izbelişte, iar grâul va fi import

Statul american California ar putea intra în colaps

Premiera absoluta: Kievul cheama Romania la raport

Consiliul Europei legalizeaza hula impotriva lui Dumnezeu

Natura este parte a Creatiei si are un caracter sacru

Duminica lasam sec de Postul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel

Târgul bisericesc. Laserul pentru broderii bizantine si cadelnita electronica

Marele Razboi, pedeapsa divina a Rusiei pentru arderea moastelor

Catolicismul, «fracturat» de problema valorilor crestine

Arsenie Boca si misterioasele icoane de la Draganescu

  • Lumina:

„Gândeşte şi fă ce vrei“ – principiul interior al postmodernismului

Lada de zestre pentru copii s-a mutat pe card ( pana si in cotidianul patriarhal ni se explica cat de utile sunt cardurile!)


Categorii

Pagini laice, Pagini Ortodoxe, Presa, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare