START in campaniile de vaccinare experimentala (Stiri 21-24 nov. 2009)

24-11-2009 6 minute Sublinieri

bigindvaccjpg

Primul deces cauzat de virusul AH1N1 a fost înregistrat în România. Este vorba despre un bărbat din localitatea Siret, care a murit în ambulanţă. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 43 ani care a murit în data de 20 noiembrie. În cursul zilei de luni medicii au stabilit că decesul a survenit în urma infecţiei cu virusul AH1N1. Potrivit secretarului de stat Adrian Streinu Cercel, pacientul avea multiple boli asociate, printre care diabet, obezitate şi tensiune arterială ridicată.

  • EvZ:

Priveghi cu mască pentru primul mort cu A/H1N1

„Bătaia de joc de la spital l-a omorât”

Rudele bărbatului din Siret povesteau ieri că nu atât virusul i-a venit de hac, cât „bătaia de joc de la spital”. Dorin Muha a fost internat la spitalul din Rădăuţi duminică, 15 noiembrie. „Avea febră şi tuşea, iar medicii i-au recomandat penicilină, eritromicină şi antitermice”, spun cei din familie. Rudele susţin că pe lista de medicamente indicate nu au figurat şi antiviralele, singurele care l-ar fi putut ajuta să lupte cu virusul. Două zile mai târziu, starea de sănătate a bărbatului s-a înrăutăţit. „Îl durea rău capul, respira greu. Abia vineri, la insistenţele noastre, medicii au fost de acord să-l transfere la Iaşi”, mai spun rudele. Ambulanţa a venit cu o întârziere de o oră şi cu oxigen insuficient. Deşi avea dificultăţi de respiraţie, bărbatul nici nu fusese intubat până la acel moment. „În drum spre Iaşi, la Paşcani, a murit. Era în braţele soţiei sale”, povesteşte Costin Munteanu, ginerele decedatului.

Ascund autorităţile morţii de gripă nouă?

  • Hotnews:

Vaccinul Pandermix impotriva gripei porcine starneste controverse in Elvetia

Vaccinul Pandermix impotriva gripei H1N1, produs de laboratoarele britanice GlaxoSmithKline (GSK) continua sa dea nastere la controverse, in contextul in care in Elvetia s-au inregistrat saptamana aceasat primele decese, cauzate de gripa porcina, relateaza AFP. Swissmedic continua sa nu autorizeze utilizarea Pandermix la copiii sub 18 ani“, a explicat duminica vice-directorul autoritatii de reglementare a medicamentelor din Elvetia, Hans-Beat Jenny. De asemenea, Swissmedic continua sa interzica vaccinul si pentru femeile insarcinate (vezi stirea si aici).

Arabia Saudita: Patru pelerini au murit in urma infectiei cu virusul H1N1

Cu toate ca oficialii federali din domeniul sanatatii evita sa foloseasca cuvantul “punct culminant“, se pare ca valul gripei porcine a ajuns in acest moment, in Statele Unite. Gripa a cuprins toate regiunile tarii a afirmat vineri Centrul Pentru Prevenirea si Controlul Bolilor, chiar daca inca este in expansiune in Hawaii, Maine si cateva regiuni izolate. Organizatia Mondiala a Sanatatii a afirmat vineri ca sunt “semnale ce ar arata ca gripa atinge punctul culminant“ in multe din Statele Americii…. In taina, oficialii federali din domeniul sanatatii afirma ca se tem de faptul ca daca ar recunoaste ca gripa a atins apogeul, americanii se vor complace si isi vor pierde interesul de a fi vaccinati, marind astfel pericolul propagarii unui nou val de gripa. In New York, unde apogeul a fost atins in mai, clinicile de vaccinare implorau oamenii sa se vaccineze. Epidemologii asteptau punctul culminant cam in aceasta perioada, deoarece valurile de gripa in general dureaza intre sase si opt saptamani… Scaderea cu siguranta nu a fost cauzata de vaccinul impotriva gripei porcine, care nu s-a manifestat asa cum si-au dorit autoritatile deoarece samanta tulpinii gripei a crescut atat de incet.

  • Antena3:

Joi începe campania de vaccinare publică împotriva gripei porcine

Marea Britanie. Cazuri de transmitere de la om la om a virusului AH1N1, rezistent la Tamiflu

***

Perseverent, ministerul sanatatii isi continua campania de vaccinare anti-HPV, pe aceleasi coordonate: dezinformare prin propaganda mass-media, prin folosirea tertipurilor de genul “expertii” (care experti? cei de la firmele producatoare ale vaccinurilor?) garanteaza siguranta lor, si cu omiterea problemelor reale legate de acestea – faptul ca (si aceste vaccinuri) nu sunt indeajuns de testate si sunt puternic contestate pentru efectele lor adverse. Am primit, legat de campania de vaccinare “anti-HPV” si urmatorul comentariu:

Doamne ajuta! Sunt mama unei fete de aproaspe 13 ani, vineri am primit din partea doamnei diriginta acest biletel:  “Incepand cu data de 23-noiembrie-2009, se va desfasura campania de vaccinare anti-HPT pentru prevenirea cancerului de col uterin. Va rugam sa ne informati daca: eleva are tratament de la medicul de familie si ce anume; este in evidenta cu boala cronica, ce boala; a facut alergie la vreun vaccin; a facut alt vaccin ce anume si la ce data) in ultimele 30 de zile. “ ATENTIE! vedeti modul de formulare, nu suntem intrebate daca suntem de acord sau nu, ni se impune sa semnam. Eu personal nu sunt deacord sa fac experimente pe copilul meu, am scris cu majuscule NU SUNT DEACORD si am semnat….vor sa faca bani pe sanatatea copiilor nostri.

Iata si cateva linkuri cu stiri si comentarii recente de pe site pe aceasta tema:

update – CELE DOUA CAMPANII CRIMINALE DE VACCINARE ISI URMEAZA CURSUL PRIN MANIPULARI (STIRI 10-11 nov. 2009)

Dr. Sorin Paveliu la Hotnews despre RISCURILE VACCINARII contra “gripei noi” – DEDUBLARE? Sau adevaruri grave strecurate printre minciunile oficiale?

Pentru alte informatii si aici:

http://nostrabrucanus.wordpress.com/2008/11/27/de-ce-mi-place-viata-la-tara-si-mamicile-inteligente/

ALIANTA T.A.T.A. SOLICITA STOPAREA VACCINARII ANTI-HPV

Presa Ortodoxa: De ce nu putem crede in Gardasil

  • Adevarul:

S-a dat startul vaccinării în şcoli

De astăzi, 110.000 de fetiţe din clasele a VI-a şi a VII-a vor fi vaccinate împotriva cancerului de col uterin, cu acordul părinţilor. În prima etapă a campaniei (23-30 noiembrie), va fi administrată cea dintâi doză de vaccin. Următoarele două doze vor fi inoculate în lunile ianuarie şi mai 2010.

  • EvZ:

Cinci întrebări despre vaccinarea anti-HPV

Rezistenţa la antibiotice omoară 25.000 de europeni

Din cauza folosirii excesive de antibiotice pentru tratarea răcelilor şi a gripelor, medicii nu mai au soluţii de tratament pentru mulţi bolnavi. Peste 25.000 de europeni mor în fiecare an pentru că tratamentele cu antibiotice nu mai sunt eficiente în cazul lor.

***

Farmaciştii fac grevă japoneză, marţi şi miercuri, din cauză că nu au primit banii pe medicamentele eliberate în ultimele cinci luni, cerând Guvernului să găsească urgent soluţii pentru a putea asigura în continuare medicamente pentru populaţie.

  • Ziua:

Organizaţia Mondială a Sănătăţii: Norvegia a depistat o mutaţie a virusului pandemic al gripei porcine

Copiii isi dezvolta imunitatea jucandu-se in noroi!

De frica microbilor, parintii nu le dau voie copiilor sa se joace cu pamant si au grija sa le spele manutele foarte des. Insa specialistii de la Universitatea din California recomanda tuturor mamelor si tatilor sa le dea voie copiilor sa se joace in afara casei, cu pamant si noroi, pentru a-si dezvolta imunitatea, scrie, luni, telegraph.co.uk. Oamenii de stiinta au descoperit o bacterie care joaca un rol extrem de important in vindecarea ranilor superficiale, ale pielii. Aceasta bacterie se dezvolta atunci cand copiii iau contact cu noroiul. Totodata, cercetatorii au mai declarat ca expunerea copiilor la microbi si bacterii din frageda copilarie ii fereste de alergii, la maturitate. Prof. Richard Gallo a facut aceasta descoperire studiind soareci si celule umane dezvoltate in laborator. El a explicat ca, desi pare incredibil, unele bacterii ne fac mai mult bine decat rau. Impreuna cu echipa sa, profesorul a descoperit un mecanism prin care un compus al stafilococului ajuta la prevenirea inflamatiilor. “Parintii au devenit paranoici in privinta copiilor care se joaca afara si se murdaresc. Desigur, nu putem sa-i condamnam din moment ce sunt ‘bombardati’ constant cu reclame care ii indeamna sa cumpere produse antibacteriene penru copii. Speram ca astfel de cercetari sa ii ajute pe parinti sa realizeze ca este sanatos si natural ca micutii sa iasa sa se joace in aer liber, sa se murdareasca, pentru ca asta n-o sa le afecteze sanatatea”, a spus specialistul.

***

  • Antena3:

Ministrul german de Finanţe: Criza financiară va afecta întreaga lume mai mult decât căderea comunismului

Criza financiară va avea un impact la fel de important asupra lumii ca prăbuşirea Zidului Berlinului şi a comunismului în 1989, a declarat, duminică, ministrul german de Finanţe, Wolfgang Schäuble. “Sunt convins că actuala criză financiară va schimba lumea la fel de profund ca prăbuşirea Zidului. Echilibrul dintre America, Asia şi Europa se schimbă dramatic, iar acest trend este departe de final”, a spus acesta, citat de AFP

Iran începe exerciţii militare pentru apărarea locaţiilor nucleare

Un comandant al Gărzilor Revoluţionare din Iran a anunţat, duminică, că forţele aeriene vor “anihila” avioanele israeliene dacă atacă republica islamică, subliniind că acestea au început exerciţii militare pentru a se pregăti în vederea unui conflict. Manevrele sunt menite a exersa răspunsul la atacuri simulate la centrele nucleare.

  • Ziua:

Iranul nu cedeaza

Wall Street Journal: SUA vrea sa ceara Romaniei inca 600 de militari pentru Afganistan

Un raport britanic privind razboiul din Irak releva erori “atroce”

AFP: Marile state răman la conducerea UE, după desemnarea lui Van Rompuy şi a lui Ashton

Ca in filmele pentru adulti: Copiii de cinci ani imita acte sexuale la gradinita

Efectele incalzirii climatice imping femeile spre prostitutie – incet, incet, ne vom apropia de culmile absurdului pe tema incalzirii climatice…

Socant: 60 de oameni au fost ucisi pentru a le fi vanduta grasimea unor companii cosmetice -15.000 de dolari litrul

Bocitul mortului in casa, interzis prin lege

Traim in Europa, tot acolo trebuie sa murim, după legi europene. Parlamentarii au aprobat in Senat o lege care nu mai are loc pentru tradiţii, cum ar fi bocitul mortului in casă şi plimbatul cu sicriul deschis pană la groapă, transmite luin Antena3. Viitoarea lege europeană impune ca, după deces, corpul să fie transportat cu o maşină specială la capela cimitirului.

  • Adevarul:

Deutsche Welle: “Satul românesc piere pe banii UE. Modernitatea continuă planul ui Ceauşescu”

Aţi crede că subvenţiile Uniunii Europene pentru agricultură acordate fermierilor ajută – în unele feluri aşa este – dar ele sunt date doar celor care au mai mult pâmânt şi mai multe animale. Fermierii mici, de subzistenţă, nu primesc nimic şi astfel cei înstăriţi se îmbogăţesc, iar săracii sunt din ce în ce mai marginalizaţi. Dar este o mare ironie. Cei norocoşi să primească subvenţiile, le folosesc să-şi modernizeze casele construite prin secolele 18-19. Ajung de nerecunoscut, le transformă în vile impunătoare, care nu mai pot suferi nicio asemănare cu arhitectura originală. Cu o sumă de bani infimă, luată din banii acordaţi ca subvenţii, Uniunea Europeană ar fi putut să asigure că tezaurul arhitectural al României este protejat legal. Nu a făcut-o. Rezultatul este o catastrofă culturală şi distrugerea este mai mare decât plănuia chiar Ceauşescu. Lumea modernă şi Uniunea Europeană îndeplinesc acum idealul lui Ceauşescu”.

Bucureşti: Condamnaţi la moarte în suferinţă

Cardul cu cip îşi face loc pe piaţă

***

Sub pretextul apărării drepturilor şi libertăţilor unei minorităţi agresive şi intolerante faţă de valorile împărtăşite public de către o majoritate creatoare de cultură şi civilizaţie pe continentul european, asistăm din nou la o încercare de minimalizare a rolului şi contribuţiei creştinismului la cultura şi civilizaţia Europei. Această intenţie a fost evidentă cu prilejul redactării Proiectului Constituţiei Europei Unite (2003), atunci când au existat ample dezbateri pentru introducerea unei menţiuni speciale referitoare la rădăcinile creştine ale Europei. Această menţiune nu a mai fost inclusă în textul final al Constituţiei din cauza faptului că un curent antireligios şi autosuficient, sub pretextul principiului neutralităţii, a dorit cu orice preţ să impună o viziune specifică despre ceea ce înseamnă laicitatea puterii de stat. Din păcate, atunci, au fost ignorate total principiile Tratatului de la Amsterdam (1997) care au stabilit în mod expres faptul că „Uniunea Europeană respectă şi nu aduce atingere statutului de care beneficiază în baza dreptului naţional Bisericile, asociaţiile sau comunităţile religioase din statele membre”.

Prin astfel de hotărâri, inclusiv ca cea a CEDO împotriva statului italian, se remarcă o tendinţă de uniformizare sub pretextul protejării pluralismului şi de exilare a religiei în spaţiul privat, aşa cum se întâmpla în timpul regimului comunist din Europa răsăriteană, când o minoritate ideologică persecuta credinţa, tradiţia şi cultura majorităţii.

Fundamentul creştin al Europei nu reprezintă doar o simplă rădăcină, ci o matrice valorică ce conferă o identitate specifică culturii şi civilizaţiei europene, care contribuie la educaţia şi formarea personalităţii omului cu o atitudine pozitivă şi responsabilă faţă de sine şi faţă de societate, deschisă şi tolerantă faţă de alte religii şi alte valori.

Apreciem că o societate nu poate exista fără simboluri, iar dacă simbolurile creştine religioase devenite simboluri naţionale culturale laice vor fi excluse din spaţiul public, alte simboluri (comercial-consumiste, pragmatiste, nihiliste şi globalizante) le vor lua locul, aducând cu sine confuzie în loc de convergenţă şi revoltă în loc de respect reciproc.


Categorii

Pagini laice, Presa, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “START in campaniile de vaccinare experimentala (Stiri 21-24 nov. 2009)

  1. Sa nu uitam si celelalte campanii de vaccinare antipolio si antirujeolic care se fac la clasa a III-a respectiv clasa I. Refuzati si aceste vaccinari! Vaccinul antipolimielitic este cultivat pe rinichi de maimuta al carui ADN nu poate fi separat ulterior 100%. Sotia mea a refuzat la sedinta cu parintii vaccinarea si Slava Domnului alti 6 parinti s-au intersat si au refuzat si ei. SA NU AVETI TEAMA REFUZATI ORICE VACCIN!!! Pr. IUSTN ne invata sa refuzam orice ne va da conducatorii. Si duhovnicul meu mi-a spus ca nu crede ca vaccinurile actuale mai sunt la fel ca atunci cand eram noi copii!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare