SPORESC DOVEZILE SI REACTIILE ANTI-VACCIN/ UE si Bilderberg /Iar miroase a praf de pusca / Propaganda uraciunilor antihristice si a “incalzirii globale” pe noi culmi de isterie / CUI SLUJESTE BICHIR? (Stiri 13-17 nov. 2009)

17-11-2009 5 minute Sublinieri

UPDATE

TATA2

  • Realitatea.net

Copiii români nu puteau fi cobai pentru vaccinul anti-A/H1N1 al GSK, a spus Emil Boc – foarte corect, dar acelasi lucru este valabil si pentru vaccinurile produse “pe genunchi” de Institutul Cantacuzino…

(STIRE SCOASA DE PE SITE DUPA APARITIE!, dar reconstituita de aici): Alianta Antidiscriminare a Tuturor Taticilor solicita stoparea campaniei de vaccinare anti-HPV

Reprezentatii Aliantei Antidiscriminare a Tuturor Taticilor (T.A.T.A.) au declarat ca secretarul de stat, Adrian Streinu-Cercel, tine sa transforme fetitele din Romania in cobai pentru experimentele domniei sale (…) si incearca sa consume sute de mii de doze de vaccin, care costa zeci de milioane de euro, achizitionate in baza unor contracte controversate.Campania de informare a parintilor promisa de Ministerul Sanatatii a avut drept partener Fundatia Renasterea, condusa de Mihaela Geoana, avand drept obiectiv inducerea in eroare a opiniei publice si lansarea unor argumente pro-vaccinare mirobolante. In brosura destinata parintilor si asumata de Fundatia Renasterea si de Centrul National de Informare pentru Prevenirea Cancerului de Col Uterin se ca vaccinurile anti-HPV “nu determina inceperea precoce a vietii sexuale si nu produc sterilitate”“, se mai arata in comunicatul T.A.T.A. Alianta T.A.T.A. a mai cerut inchiderea programului de vaccinare anti-HPV , “in conditiile iresponsabile impuse parintilor de oficialii Ministerului Sanatatii”.

(Intreg comunicatul de presa, pe site-ul Aliantei: ALIANTA T.A.T.A. SOLICITA STOPAREA VACCINARII ANTI-HPV)

Franţa are patru cazuri grave de efecte indezirabile în urma vaccinării împotriva gripei porcine

După circa 100.000 de vaccinări împotriva gripei H1N1 în Franţa, au fost semnalate 91 de cazuri de efecte indezirabile, printre care patru cazuri grave, a anunţat vineri Agenţia pentru siguranţa sanitară a produselor medicale (Afssaps), relatează AFP. Toţi au primit o injecţie cu vaccin Pandemrix de la GlaxoSmithKline, singurul disponibil în Franţa. Cele patru cazuri de efecte grave constau în două afecţiuni neurologice – printre care un caz probabil de sindrom Guillain-Barré – o reacţie alergică şi o afecţiune a căilor respiratorii.

Prin urmare, numai efectele adverse grave imediate depasesc, statistic, estimarea facuta de autoritatile americane sanitare (de 1 caz grav la cca 100 000 de vaccinati).

In Germania avem deja un prim deces si o multime de alte reactii secundare serioase…

  • Ziua:

Un german a murit dupa ce si-a facut vaccinul impotriva virusului H1N1

Autoritatile din Germania investigheaza daca un barbat in varsta de 55 de ani a murit din cauza vaccinului impotriva gripei porcine, scrie, luni, bild.de. Germanul, din regiunea Thuringia, a fost gasit mort, in propria casa, la cateva ore dupa ce si-a facut vaccinul impotriva gripei porcine. Pentru ca nu suferea de nici o boala grava, moartea sa a fost clasata ca fiind “misterioasa”, astfel ca autoritatile au inceput o ancheta, pentru a vedea daca exista vreo legatura intre injectie si deces. 19 oameni au murit din cauza noii gripe, in Germania, unde campania de vaccinare impotriva virusului H1N1 este in plina desfasurare. Johannes Lower, presedintele Institutului Paul Ehrlicher, a declarat ca a primit in jur de 60 de mesaje de la pacienti care au suferit reactii adverse mai severe in urma vaccinului H1N1. Doua dintre aceste persoane au fost in pericol de moarte, din cauza socului anafilactic.

Majoritatea romanilor sunt pregatiti sa se prezinte la doctor la primele simptome de gripa, dar mai putin de jumatate doresc sa se varunccineze impotriva virusului AH1N1, argumentand ca nu au incredere in noul vaccin deoarece nu este suficient testat sau pentru ca nu considera gripa un pericol real. Un studiu realizat de compania Future Marketing si citat de Mediafax releva ca 84% dintre romanii intervievati s-ar prezenta la doctor la primele simptome de gripa si ca numai 2 % dintre acestia se informeaza cu privire la gripa din surse medicale sau de specialitate, majoritatea (peste 70 %) folosind ca prime surse de informare televiziunea si internet-ul. “Paradoxal, cu toate ca se tem de consecintele gripei noi, cei mai multi romani, 57,2%, nu doresc sa se vaccineze impotriva gripei noi. Argumentele folosite de cei care refuza sa se vaccineze sunt in special «nu am incredere», «nu am nevoie», «nu consider aceasta gripa un pericol real», «vaccinul nu este sigur», «vaccinul nu este suficient testat»”, arata Future Marketing.

Circa 300 de persoane au murit de gripă de la începutul epidemiei în Ucraina

Şapte bolnavi de gripă porcină din Botoşani au adus boala din Ucraina

Bulgaria înregistrează 13 decese provocate de gripa porcină

Polonia a înregistrat al doilea deces provocat de gripa porcină

***

bilderPrincipalul favorit pentru funcţia de preşedinte al UE, premierul belgian Herman Van Rompuy, şi-a pus în pericol şansele de a obţine susţinerea Consiliului European, după ce a participat la o reuniune a secretosului grup Bilderberg, unde şi-a prezentat viziunea privind impozitarea europeană. Dezvăluirile privind reuniunea care a avut loc joi, lângă Bruxelles, făcute publice de gazeta belgiană „De Tijd”, îi aduc lui Van Rompuy două probleme. Pe de-o parte, scrie „EUObserver”, referirile acestuia la necesitatea impunerii unei taxe ecologice sau a alteia pe tranzacţiile financiare în Europa ar putea să deranjeze state membre precum Danemarca sau Marea Britanie, care nu acceptă un amestec al preşedintelui UE în problema impozitării. Pe de altă parte, simpla prezenţă la reuniunea grupului generează noi critici privind lipsa de transparenţă a procesului de selecţie a înalţilor funcţionari UE. Bilderberg, un club neoficial de aristocraţi, politicieni şi oameni de afaceri cu puternică influenţă în ţările lor, a organizat întâlniri încă din 1954, departe de ochii publicului şi ai presei, fără să ofere detalii privind scopurile acestora.

  • Ziua:

Franco Frattini propune infiinţarea unei armate europene

Rusia cumpara urgent o nava port-elicopter din Franta si submarine din Germania. Ucraina se teme ca Moscova se pregateste de un conflict cu ea

Dmitri Medvedev: Ne vom extinde prezenta maritima militara in diferite regiuni ale lumii, iar pentru asta trebuie sa fim pregatiti sa luptam

Rusia intentioneaza sa-si extinda prezenta maritima militara si o va face in mod regulat, iar, pentru asta, trebuie sa fie pregatita si capabila sa lupte, a declarat luni presedintele rus, Dmitri Medvedev, aflat intr-o vizita in Singapore, unde a participat la summitul Asia-Pacific, transmite Agerpres. “Da, este preconizata extinderea prezentei maritime militare”, a afirmat seful statului rus, in cadrul unei intalniri cu echipajul de pe crucisatorul rus “Variag”, aflat in vizita in portul Changi din Singapore.

Iran-march-to-war11Israelul ameninţă cu represalii, in cazul declarării unilaterale a independenţei statului palestinian

Practic, răspunsul a fost aproape dat şi el este negativ. Păcat, păcat, păcat!”, a spus Kouchner, într-un interviu acordat cotidianului israelian Yediot Aharonot, cu câteva zile înaintea unei vizite pe care urmează s-o efectueze în această regiune.

  • Hotnews:

SUA si China avertizeaza Iranul ca va trebui sa isi asume consecintele blocajului privind dosarul nuclear

***

Dmitri Medvedev: Schimbarile climatice reprezinta o amenintare catastrofica

global_warmingDaca nu actionam impreuna acum, consecintele pentru planeta ar putea sa fie atat de periculoase incat gheata de la poli ar putea sa se topeasca si sa creasca nivelul oceanelor”, a declarat Medvedev, adaugand “toate acestea vor avea consecinte catastrofice”. Reuters afirma ca Medvedev a facut din incalzirea climatica un punct esential pe agenda sa, desi Stalele Unite au declarat, duminica, ca cei 19 lideri prezenti la forumul Asia Pacific din Singapore considera ca e putin probabil ca un acord asupra climei sa fie obtinut in decembrie, la conferinta de la Copenhaga.

Liderii mondiali sustin amanarea pactului pe probleme climatice

Creşte numărul firmelor româneşti care cumpără prothumb_untitled_9grame prin care îşi supraveghează angajaţii. Orice angajator îşi doreşte să fie sigur că salariaţii săi îşi îndeplinesc sarcinile de serviciu la timp.

Cea mai grav este usurinta cu care angajatii accepta ca normale si consimt la aceste intruziuni… Asa ne obisnuim cu toate…. Traiasca Big Brother, cu acordul nostru!

  • Ziua:

“Descoperiti masturbarea”, campania pentru adolescenti care a provocat numeroase dispute in Spania

Groaza in Marea Britanie: Mii de oameni s-au calcat in picioare la un concert

***

Barack Obama: Statele Unite urmaresc o cooperare pragmatica cu China

Barack Obama a criticat cenzura Internetului cu prilejul unei intalniri desfasurate in China

Gordon Brown a trimis negociatori in 43 de tari, pentru a le convinge sa trimita inca 5.000 de soldati in Afganistan

Natiunile Unite cer unui miliard de oameni sa doneze cate un euro pentru a pune capat foametei

Roma: Summit mondial privind criza alimentara mondiala. Un copil moare de foame la fiecare sase secunde

***

01 EvZ: FLORIAN BICHIR: Du-te la mănăstire, Prea Sfinţite!

O mostra de ticalosie pe care oricine o poate numi usor nu doar “suburbana”, ci si aproape“subumana“, mai pe romaneste “o porcarie” cum rar poate fi intalnita si, in acelasi timp, un santaj pe fata la adresa PS Varsanufie Prahoveanul.

Intr-o “deversare” de ura oarba, de josnicie si de violenta dincolo de orice 9410_varsanifie14limita, sefuletul actual de la fituica pornografica “Libertatea” si om de baza, cu state vechi in trustul anticrestin Ringier ( “ziarist” pe care “gura targului” si articolele sale il “recomanda” de mai multi ani ca purtator de sortulet) isi da pe fata inca o data rolul sau de jalnic servitor la inalte si obscure “curti” anti-bisericesti, sub aparenta unui “analist religios”. Culmea obrazniciei si a hulei este atinsa prin negarea faptului ca moastele de la Manastirea Radu Voda ar apartine Sf. Nectarie (!!) si acuzarea de relatii cu “schismaticii”, si asta in conditiile in care este dovedit ca “ziaristul” de tabloid, iubitorul de “voie buna” si tutun Bichir era, in acelasi timp, in ascuns, si “preot” stilist!

Ca sa fie clar caror “valori” slujeste Bichir, EvZ tocmai publica, alaturi de “editorialul” santajistului, si un reportaj pro-homosexuali: Patimile unui gay din România

Biroul de presa patriarhal a raspuns, prin intermediul Basilica, pentru prima oara poate, perfect indreptatit, desi extrem de laconic:

Precizare: CUI SLUJEŞTE ÎN REALITATE DOMNUL FLORIAN BICHIR?

(totusi, nu ne putem abtine sa nu observam ca, daca alti jurnalisti incomparabil mai decenti fata de Bichir erau cadorisiti cu cuvinte grele, seful tabloidului este tratat cu deferenta, aproape… Nu ca este gresit acest respect, dar sa fie valabil pentru toti)


Categorii

Pagini laice, Polemici, conflicte, zelotism, extremism, provocari, Presa, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

14 Commentarii la “SPORESC DOVEZILE SI REACTIILE ANTI-VACCIN/ UE si Bilderberg /Iar miroase a praf de pusca / Propaganda uraciunilor antihristice si a “incalzirii globale” pe noi culmi de isterie / CUI SLUJESTE BICHIR? (Stiri 13-17 nov. 2009)

  1. Prin agresivitatea, tupeul si intoleranta aratate de-a lungul timpului, domnul Bichir nu a dovedit ca are duh crestin autentic in el.
    Cei ce au mai citit despre cum functioneaza serviciile secrete pot identifica destul de usor un agent de influenta. D-l Bichir este cu siguranta unul.
    Oricum, prin tonul articolului cu pricina se descalifica moral.

  2. Nu-l mai “domni” atata frate Miron, pe acest Florian Bichir, caci nu este nici crestin ortodox adevarat si nici un “domn” adevarat.
    Un crestin adevarat Ortodox este si un “domn veritabil”, un DOMINUS al propriei persoane, un “stapan” si un “domnitor” (Sf. Ioan Gura de Aur, spune ca un crestin adevarat este un “imaparat” peste launtrul lui…) care “domneste” cu putere si autoritate peste propiile patimi si pasiuni si pacate si vicii…si in viata si personalitate unui astfel de crestin se reflecta VIRTUTEA si Trairea cu Intelepciune in Adevarul Evangheliei Domnului Hristos…!

    Or, Florian Bichir ESTE DEPARTE de a fi un crestin ortodox veritabil si un “domn” de omenie, care sa fie si “demn” si “integru” si “cu constiinta curata” si cu “colana vertebrala morala”.
    El este un “bard” si un “minestrel”, un “jurnalist de senzatie si de scandal”, care doreste sa fie “mereu pe val” si “omul momentului” si care vaneaza mereu ocazii si evenimente prin care fie sa castige ceva nou, vreo pozitie sau vreun favor de la cineva sau vreo atentie sau vreo “trecere in fata cuiva”, de pe urma a ceea ce scrie, fie sa-si consolideze “pozitiile” de influenta deja castigate!

    Faptul ca s-a luat de PS. Varsanufie, si l-a denigrat cu atata josnicie prin acest articol, si faptul ca Biroul de Presa al BOR nu a ripostat mai energic si amplu si clar si profesionist impotriva acestui articol calomnios, ne face sa luam in calcul si ipoteza ca nu este exclus ca acest articol calomnios pe care l-a scris F.B. impotriva acestui ierarh, sa nu fi fost scris numai la sugestia celor care “nu vad cu ochi buni” Biserica Ortodoxa Romana Pe Stil Nou, adica la sugestia celor din afara Bisericii, ci poate a fost scris chiar “la comanda” unor INALTE FETE BISERICESTI, din interiorul Ierarhiei BOR, si poate chiar din Palatul Patriarhal, carora PS Varsanufie, le-o fi devenit antipatic de ceva timp…!

    Seamana “nitel” acest articol gazetaresc cu cel scris in urma cu cateva luni in Ziarul “Romania Libera”, care purta titlul “Cat costa Duhul Sfant in Romania?” si care articol (tot calomnio si denigrator si batjocoritor…) a lovit atunci in alt ierarh care a devenit si el “antipatic” Dealului Patriarhiei…despre care “eveniment gazetaresc” s-au scris multe si s-au comentat multe la momnentul acela atat pe blogurile ziarelor, cat si pe blogurile crestine ortodoxe…!

    Dumnezeu care vede toate si care RASPLATESTE CU DREPTATE fiecarui om dupa ceea ceea ce face si dupa INTENTIA si GANDUL LAUNTRIC al inimii cu care face ceea ce face, va descoperi la momentul potrivit si numai de EL stiut si randuit, ce a vrut sa obtina si urmareasca in realitate acest “gazetar controversat” cu scrierea acestui articol calomnios…impotriva unui Ierarh care este un “adevarat ASCET” si un “adevarat calugar” in comparatie cu altii monahi si Ierahi ai BOR…!

    (o mica remarca…singurul Ierarh din gura caruia am auzit cu urechile mele (am stat aproape de el la masa (agapa) data de Enoriasii unei Parohii din Bucuresti, cu ocazia Tarnosirii Bisericii lor, la care masa a fost servita si mancare de dulce…) ca un Arhiereu nu are voie sa manance carne, caci este calugar, a fost PS Varsanufie, el a mancat la agapa aceea numai peste…,
    intr-o alta zi am surprins o discutie intre doi monahi care au spus ca PS Varsanufie face cateva sute bune de metanii pe noapte (mi-e jena sa spun numarul caci este foarte mare)…si ca este un mare postitor…
    Mai sunt si alte fapte ascetice ale sale…dar nu mai continui, caci daca ar fi langa mine acest Ierarh, m-ar mustra si m-as alege cu vreo certare aspra…
    Este un om ascetic si intransigent in ceea ce priveste Curatia Invataturii de Credinta, un mare iubitor al Ortodoxiei …si poate pentru ca traieste asa, ca un ascet, a ajuns sa DERANJEZE “duhul” molatic si lumesc si birocratesc si functionaresc si tot mai neortodox, care exista in Institutia Patriarhala si poate, cei care nu-l (mai) suporta, s-au gandit sa faca cumva sa scape de el…si sa-i dea de inteles sa ii lase in pace, de aceea striga ei prin “gura” si “penita” lui Bichir…”du-te …la manastire…” )

    Dumnezeu sa il ajute pe Ierarhul Sau Varsanufie sa-L Marturiseasca cu curaj si Intelepciune in continuare si in fata celor care nu-l pretuiesc…

    Incepe sa semene acest Ierarh, cu Sfantul care il iubeste cu Sf. NECATRIE ALM EGHINEI, care si-a inceput “suferinta” sa (primita de la fratii sai intru Hristos, Arhierei si Preoti), tot de la o “mica (si apoi tot mai mare) clevetire si calomniere”…

    Domnul sa aiba mila de noi toti…!

    Amin!

  3. În perioada comunistă un diplomat român se plângea către un diplomat din URSS.,că sunt prea mulţi agenţi trimişi de la Moscova spre ţara noastră. Replica diplomatului rus a fost că:
    -Nu are Uniunea Sovietică atîtea topoare câte “cozi de topor” există în România….
    Se pare că lucrurile nu s-au schimbat deloc astăzi- “cozile de topor”, cetăţeni români sunt la fel de multe şi la fel de slugarnice faţă de Uniunea Europeană, NATO, FMI, OMS şi celelalte structuri antihristice globaliste.

  4. Sa ne rugam la Dumnezeu sa fie descoperiti si indepartati cei rai si vicleni de cei buni marturisitori cu fapte placute Domnului! (ca graul de neghina…dupa seceris)

  5. Pingback: Razboi întru Cuvânt » OFICIALII MINISTERULUI AGRICULTURII PROMOVEAZA AGRESIV OMG-URILE, CONSIDERANDU-LE ”VIITORUL OMENIRII”. Bulgaria le respinge… CUM FUNCTIONEAZA IDEOLOGIA PRO-OMG?/ Vaccinul Pandemrix contra gripei porcine, pentru care
  6. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Curtea Suprema din SUA decide ca parintii nu mai au dreptul de a da in judecata producatorii de vaccinuri. PRILEJ DE REFLECTIE ASUPRA MEGA-CAPCANEI CARE NI SE INTINDE ASTAZI, PRIN PROVOCAREA DISPERARII SI A REVOLTEI
  7. Pingback: Razboi întru Cuvânt » TRAIAN BASESCU A CERUT PERSONAL LUI OBAMA, DE URGENTA, VACCIN ANTI-GRIPAL H1N1
  8. Pingback: Razboi întru Cuvânt » ”Oculta”… la vedere: INTALNIREA BILDERBERG PE ANUL 2011 (Elvetia, St. Moritz)
  9. Pingback: GRIPA PORCINA REVINE! Asa ne promite Evenimentul Zilei
  10. mda, cele citite aici intregesc si completeaza imaginea despre Bichir. Da, se vede ca sunt manipulari dezvaluirile sale “pe surse”.

    Doar referitor la
    Seamana “nitel” acest articol gazetaresc cu cel scris in urma cu cateva luni in Ziarul “Romania Libera”, care purta titlul “Cat costa Duhul Sfant in Romania?”
    …nu, nici vorba, sunt gazetari diferiti. Si stiluri diferite, nu are legatura.

  11. Citind tot ce prind despre Sfantul Nectarie care este ocrotitorul familiei mele,am gasit la un moment dat o marturie a cuiva care il cunostea pe PS Varsanufie Prahoveanu care spunea ca Parintele a fost vindecat de Sfantul Nectarie de o boala grava.Parintele este iubit chiar de Sfant si asta pentru mine inseamna totul.Dumnezeu sa il ocroteasca pe dansul si sa ii dea putere pentru a depasi nedreptatile oamenilor.Poate ca pe masura mare a sfinteniei dumnealui are si incercarile acestea.Familia mea are tot respectul si pretuirea pentru Parinte.

  12. Pingback: NARCOLEPSIE in urma administrarii VACCINULUI PANDEMRIX contra gripei porcine (Marea Britanie) - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  13. Pingback: Pe langa psihoza gripei obisnuite, la noi se resusciteaza in forta si ISTERIA GRIPEI PORCINE? Cazuri “confirmate” de deces in BULGARIA si ROMANIA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  14. Pingback: "Google-Berg" - FRATIA dintre BILDERBERG si GOOGLE intru guvernarea "transumanista" a lumii, de tip Big Brother - OFICIALIZATA PRIN FUZIUNE? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare