ROMANIA, GROAPA DE GUNOI A EUROPEI (reportaj VIDEO In Premiera)

20-06-2012 37 secunde Sublinieri

Românii produc 9 milioane de tone de gunoi pe an, pe care îl aruncă pe unde apucă. E un focar uriaş de poluare, de boli, dar şi o ocazie unică pentru cei care au înţeles că gunoiul înseamnă foarte mulţi bani în lume.

În lume, afacerea deşeurilor se ridică la sute de miliarde de euro, pentru că planeta nu mai are spaţii de depozitare. Aşa că, generoşi, românii au ajuns să adune la ei acasă şi gunoiul venit din străinătate. O facem pe bani puţini şi de multe ori, ilegal.

Companii europene şi chiar organizaţii mafiote profită şi de neatenţia autorităţilor şi de legile slabe, ca să transforme România, într-o groapă de gunoi.

„Gunoiul este împrăştiat peste tot, nu se ştie de unde vine, cine îl aduce, ce conţine. (…) Sunt interesaţi să aducă aceste deşeuri în România pentru că este destul de ieftin. Vorbim de sute şi mii de miliarde de euro în industria de deşeuri la nivel mondial”, spun autorităţile din România.

O echipă a emisiunii “In premieră” îţi prezintă străinii care fac business „murdar” în România. Vezi aici un reportaj marca “În premieră”: Afaceri murdare.


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva Romaniei, Tradatori si lichele, Video

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “ROMANIA, GROAPA DE GUNOI A EUROPEI (reportaj VIDEO In Premiera)

  1. Mai, dar ce tare e seful garzii de mediu din HD! Atat de nepasator si linistit, ai zice ca el chiar crede ca nu e niciun pericol. Pe directorul fabricii din Chiscadaga doar doar ce l-ai crede, daca n-ai vedea si peisajul din jur, daca nu i-ai auzi si pe localnici, daca n-ai tine cont ca acolo se aduc, totusi, gunoaie din afara tarii – pt ce motiv si cu ce “pret”??
    La fel si in Valul lui Traian, Cogealac, Bucuresti – peste tot numai unul si-unul, oameni pt care nu conteaza decat banii, oameni mai mult sau mai putin “importanti” dar care vor ajunge mai rau decat gunoiul ala care arde cu fum greu, innecacios… Oameni fara constiinta.
    Cica avem oficiali neatenti si legi incomplete! 😮 Sa fim seriosi! “Neatenti” in cazul asta inseamna “unsi bine”.

  2. Mda,din pacate santem o tara cu prea multe gunoaie,de toate izurile si nuantele imaginabile, de la Coco Chanel la …Glina.Constatand unii ca gunoaiele autohtone n-ar fi destul de “penetrante”si suficiente cantitativ,au recurs la ajutorul Europei,care,generoasa din fire,ne “livreaza” cele mai “tari” mostre, pe filiera italiana.Nu cu cosul ci cu vaporul.Va imaginati amploarea operei de ecologizare de care are nevoie Romania in viitor….

  3. Daca noi le dam materii prime si paduri, miere de albine, fructe de padure; n-ar fi frumos din partea lor sa nu ne dea chiar nimic!

  4. Oameni lacomi care calca si vor calca peste altii poate mereu.Sa incercam totusi pe cat putem sa ocrotim vietile noastre ferindu-ne mai ales de gunoiul pacatului, si al rautatilor de orice fel.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare