Proiectia filmului LESBIAN de la Muzeul Taranului Roman, BLOCATA DE PROTESTATARI (video)

21-02-2013 4 minute Sublinieri

Proiectia filmului “The kids are all right”, din cadrul evenimentului Luna LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender), de la Muzeul Taranului Roman (MTR) a fost intrerupta miercuri seara de un grup de activisti nationalisti care au intrat in sala unde se difuza filmul, miercuri seara in jurul orei 19:00. Grupul de cateva zeci de persoane a cantat imnul national si apoi cantece bisericesti, insotite de remarci homofobe.

Alexandra Carastoian, participanta la proiectie, a relatat pentru HotNews.ro ca au fost presiuni asupra unor membri ai MTR pentru a nu permite desfasurarea evenimentului, printre cei acuzati ca au scandat impotriva proiectiei filmului fiind, se pare chiar angajati ai muzeului. Va prezentam mai jos o scurta relatare a celor intamplate:

“Cateva figuri mai putin prietenoase au intrat din hol in cinematograf, iar unul dintre ei parea ca are o bata sub maneca, ne-am uitat mai cu atentie si avea de fapt steagul Romaniei rulat”, a declarat Alexandra Carastoian.

“Ce-i drept senzatia de adrenalina crestea. Cumva era clar pentru noi ce urma sa se intample. Cei de la intrare asteptau ‘intariri’ si scandarile erau de asteptat. Am urcat cu proiectionistul, domnul Neacsu, care imi povesteste ca de trei zile este somat de colegi sa nu faca asta. Am aflat ulterior ca printre cei care au scandat se aflau angajati ai MTR-ului care au fost revoltati de dorinta noastra de a proiecta fimul “The Kids are alright” la NCRR”, a continuat relatarea Carastoian.

Protestatarii i-au aucuzat pe cei care erau prezenti la eveniment ca nu isi cunosc istoria: “Daca ati cunoaste istoria Romaniei ati intelege de ce nu vrem sa se intample asta aici“. Alte scandari:  “Noi nu avem nimic cu voi, puteti sa proiectati filmul oriunde, numai la Muzeul Taranului Roman, nu“, “Plecati inapoi la voi in State“, “La voi la parade oricum vin numai oameni de la ambasade, nu voi“,De aia nu merge la mall-uri sa protestam impotriva filmelor, pentru ca mall-urile nu simbolizeaza nimic, MTR da“.

Acestea sunt numai cateva dintre replicile celor care s-au ridicat si au cantat in repetate randuri “Desteapta-te romane” si cantece religioase, perturband proiectarea filmului la inceput si ulterior oprind evenimentul.

Initial unul dintre cei impotriva a ridicat o bucata de hartie A4 pe directia luminii proiectorului, facand ca traducerea sa fie mai greu de citit, ulterior observand ca nimeni nu intevine pentru a-l opri si ca poate merge mai departe, s-a ridicat si s-a pozitionat chiar in dreptul proiectorului facand ca imaginea sa nu mai fie vizibila pe ecran. Lumina s-a aprins in sala si au continuat cu huiduielile“, a declarat Alexandra Carastoian.

Conform martorilor, se pare ca autoritatile nu au intervenit, desi mai multi reprezentanti legii se aflau in fata salii de cinematograf.  “Autoritatile nu au intervenit cu nimic, desi Jandarmeria si Politia se aflau la intrare. In sala a fost un ping-pong continuu de discutii, timp de aproximativ doua ore, intre cei care scandau impotriva si cei care au venit sa urmareasca filmul. S-au invocat motive precum religia si alte valori nationale”, mai relateaza Alexandra C.

Site-ul roncea.ro anunta dupa incident ca protestul a fost unul reusit printr-un articol pe pagina lor cu titlul: “Protest reusit impotriva mafiei si propagandei homosexuale de la Muzeul Taranului Roman”.

Cu o zi inainte de eveniment, tot site-ul roncea.ro scria intr-un articol: “Muzeul Taranului Roman va invita la un film ‘familist’, chiar ‘traditionalist’: Ce face ‘familia’ in care sotul, adica ‘tatal’, este o femeie activa si sotia asijderi, recte doua lesbiene, cu doi copii’ Fiesta culturala homosexuala continua si miercurea viitoare, in acelasi loc, la orele 20.00. Sponsori: Monica Macovei, ca membra fondatoare si de onoare (!) a asociatiei homosexualilor, lesbienelor, trisexualilor si transexualilor – Accept si Ambasada SUA”, extras de pe site-ul roncea.ro.

Context:

Conform site-ului accept-romania.ro, Luna Istoriei LGBT are loc in Romania si in alte 8 tari din Europa in fiecare februarie. Este un eveniment care sarbatoreste viata si cultura LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transgender). In cadrul evenimentului de la Muzeul Taranului Roman urma sa fie proiectat filmul “The kids are all right”.

Luna Istoriei LGBT este organizata cu sprijinul financiar al Ambasadei Olandei la Bucuresti, ERSTE Foundation si Ambasadei S.U.A la Bucuresti.

In aceasta seara (miercuri, 20 februarie a.c.) a avut loc un protest reusit al societatii civile crestine fata de propaganda homosexuala agresiva, anti-crestina si anti-familie, derulata de asociatia homosexualilor Accept si sectia “Culturala” a Ambasadei SUA la Bucuresti si acceptata de conducerea Muzeului Taranului Roman in chiar studioul ce poarta numele refondatorului muzeului, Horia Bernea. Filmul boicotat crestineste urma sa infatiseze “veselia” dintr-o “familie” homosexuala formata din doua lesbiene cu doi copii. Momentul a debutat caraghios: atasata culturala a Ambasadei SUA – cel putin asa s-a recomandat (ramane de verificat cu autoritatile americane competente) – a dorit sa spuna cateva cuvinte dar proiectionistul i-a inchis lumina in nas, ca sa zic asa. Dupa inceperea proiectiei mai multi spectatori aparatori ai Studioului “Horia Bernea” si-au exprimat vocal dezaprobarea fata de scenele cu un continut pronuntat sexual intre doua femei, cativa dintre ei ridicandu-se in picioare si intonand imnuri crestine, care au dus, nu se stie cum, la intreruperea filmului. Cu o vehementa care denota ceva antrenament, un grup compact de persoane de o sexualitate si etnie incerte a inceput sa scandeze violent “Afara homofobii! Afara homofobii!” strigand cu o nota stridenta si “Sa vina Politia! Sa vina Politia!” (vedeti filmarea homosexualilor mai sus).

Cei peste 50 de protestatari uniti in credinta, membri ai mai multor asociatii care au inaintat proteste oficiale si pe adresa directorului Muzeului Taranului Roman, masonul (*) Virgil Stefan Nitulescu, cat si pe cea a ministrului Culturii, catolicul Daniel Barbu, au blocat pasnic manifestarea sfidatoare la adresa valorilor traditionale romanesti pe acordurile imnului national si cu afise reprezentand chipuri ale Taranului Roman si portretul lui Horia Bernea. Unii protestatari au huiduit revoltati, altii au cantat frumos din fluier si cativa au strigat si pe limba organizatorilor “Shame on you!”. Reprezentantii asociatiilor prezente le-au amintit auto-intitulatilor responsabili ai Departamentului de Stat al SUA ca desi asa numita “mafie roz” a infiltrat masiv ambasadele Americii trebuie sa ia aminte ca homosexualitatea este inca incriminata in foarte multe state americane. Jignirea majoritatii crestin-ortodoxe a Romaniei, a valorilor nationale si traditiilor stramosesti, prin prezentarea provocatoare a unui film homosexual in sanctuarul muzeal al Taranului Roman este o neobrazare neconcorda cu principiile si cutumele diplomatice internationale. Daca sectia “culturala” sau personalul diplomatic homosexual dorea o fiesta educativa bi sau trisexuala, trans sau parasexuala, asezonata cu sex intre persoane de acelasi sex , chiar si numai filmat, putea sa faca acest lucru in cadrul salii speciale de proiectie a Ambasadei SUA sau pe gazonul de cativa kilometri patrati care imprejmuieste cazemata din Baneasa.

Afrontul anti-crestin si in final anti-romanesc adus aliatei de nadejde a SUA, prietena Americii Romania, de personajele exotice, ireverentioase fata de tara unde sunt primite in gazda si intolerante fata de credinta romanilor, care au pretins ca reprezinta politica si diplomatia americana, este similar cu ticalosia mascata la fel de “cultural” de catre sotia ambasadorului Ungariei la Bucuresti, care si-a permis la o chermeza ungureasca sa declame din poetul antisemit si antiroman Wass Albert: “Legyen Erdély újra, ami volt!/ Óvjuk meg a székelyeket/ a románok rémtetteitől” (“Să fie Ardealul din nou ce-a fost!/ Să-i apărăm pe secui/ De faptele odioase ale românilor”). Personal refuz sa cred ca pozitia extremistelor care urlau isteri sa fie dati afara din sala exact cei care au creat acest muzeu reprezinta America.

La finalul evenimentului ad-hoc, un numar important de jandarmi si agenti de politie de la Sectia 2 a incercat sechestrarea manifestantilor pasnici la iesirea din Muzeu, actiune dejucata in urma unui dialog incins si a sperietoarei cu televiziunea Antena 3. Comisarul sef Gheorghe Paun a ordonat pana la urma retragerea dispozitivului antrenat la cererea unor homosexuali si transexuali care au declarat ca reprezinta Ambasada Statelor Unite la Bucuresti. E bina, totusi, ca, pana la urma, Politia Romana nu a devenit la randul ei din factor de presiune si factor de constrangere in cadrul agresiunii homosexualilor rataciti in Romania impotriva majoritatii absolute constituita din contribuabilul roman crestin-ortodox.


Categorii

1. DIVERSE, Homosexualitate, Muzeul Taranului Roman, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

45 Commentarii la “Proiectia filmului LESBIAN de la Muzeul Taranului Roman, BLOCATA DE PROTESTATARI (video)

<< Pagina 1 / 2 >> VEZI COMENTARII MAI NOI

  1. Cinste celor care au protestat ! Este o bucurie sa vezi ca mai sunt oameni in Romania carora le pasa, au curajul si demnitatea sa se ridice in apararea unor valori universal-umane si simboluri nationale !

  2. In sfarsit! Credeam ca poporul acesta a intrat in coma! Nimic nu parea sa-l mai determina sa reactioneze!

  3. “Horia Bernea despre Articolul 200

    Și dacă au uitat răspunsul pe care Horia Bernea, cel al cărui nume îl poartă sala unde ar urma să se proiecteze filmele despre activiștii homosexualității, l-a dat în anul 2000 despre scoaterea articolului 200 din Codul Penal privind interzicerea prozelitismului homosexual, îl reamintim:

    „Prohibirea prozelitismului homosexual din articolul 200 al Codului Penal este un lucru folositor în încercarea de a bara puţin calea ridicolului existenţial al unor dezvoltări recente din societatea occidentală. Ştiu că lumea e condusă, în bună măsură, de o mafie homosexuală, dar asta nu trebuie să ne impresioneze prea tare. A merge «în ton cu spiritul vremii» este un lucru pozitiv, dar e un act în care trebuie să domine discernământul. În general e jenant că realitatea ne obligă să vorbim despre şi să dezbatem lucruri ce au un caracter intim. Problemele de mare interes, cele ale Bisericii şi ale credinţei de exemplu, au devenit lucruri de interes privat, iar problemele intime legate de sex au ajuns lucruri de interes general…!”

    Firesc ar fi să existe un respect pentru memoria lui Horia Bernea şi o continuare a direcţiei pe care acesta a întemeiat Muzeul Ţăranului Român. Se doreşte în mod voit schimbarea acestei direcţii? Atunci să fie schimbat și numele. Dar cei care astăzi conduc Muzeul se pot privi în oglinda conștiinței fără să plece capul pentru lipsa de fidelitate față de MŢR, faţă de memoria lui Horia Bernea?

    Iar noi, care ne-am odihnit sufletește în camerele Muzeului și am ieșit de acolo, poate, împrospătați de viața din el, credem că avem datoria de a nu sta cu mâinile în sân în fața acestui gest – și nu e primul – prin care se încearcă o înlocuire a valorilor românilor. Dacă organizatorii speră să promoveze anomalia atracției către persoanele de același sex ca pe o normă de viață a spaţiului public, avem dreptul și datoria să ne opunem implicării MŢR în acest demers în aceeaşi măsură în care ne opunem dărâmării clădirilor istorice, monumentelor sau bisericilor. Pentru că, deşi MŢR nu se dărâmă în sensul propriu, este strivită dimensiunea lui de spaţiu sacru al valorilor şi al bunei rânduieli a vieții.”
    http://www.ziaristionline.ro/2013/01/30/muzeul-taranului-roman-partener-in-luna-homosexualilor-lesbienelor-transexualilor-si-bisexualilor-prietenii-muzeul-cer-respectare-lui-horia-bernea-si-a-credintei-taranului-roman/

  4. Acest eveniment cultural LGBT compromite insasi notiunea de cultura; singurul sens al acestui cuvant care se poate admite in cazul lor fiind cultura de bacterii.

    Bravo celor care s-au dus la Muzeul Taranului Roman si au aparat valorile traditionale, culturale, morale si sfinte ale neamului romanesc, prin stoparea derularii acestui film care manjeste sufletele oamenilor si indeamna si la spurcarea trupului. Este imbucurator ca vedem ca mai sunt oameni in tara asta care nu dorm si nu lasa tavalugul vremurilor sa inainteze fara opreliste.

    Poate nu este intamplator insa si ca luna februarie sa fie luna LGBT cand neamul nostru ar trebui sa manifeste cinstire fata de cei care au patimit in inchisorile comuniste, avand in vedere ca pe 5 februiarie a trecut la Domnul Ioan Ianolide si pe 18 februarie Valeriu Gafencu. In plus, pe 10 februaire vedem ca este ziua Soborului Noilor Martiri şi Mărturisitori ai Rusiei, cand sunt praznuiti toţi cei care au mucenicit în anii prigoanelor împotriva credinţei şi a Bisericii lui Hristos. Prin organizarea diferitelor manifestari LGBT cred ca este si o pangarire a memoriei lor, a tuturor celor care sunt la temelia neamului nostru.

  5. Poporul asta e format din oameni cu aceleasi nevoi si presiuni-de-suportat ca si noi.
    Putini sunt cei care aleg sa-si sacrifice libertatea (adica painea, banii de trai.. viata) pentru valorile crestine (“binele” a ajuns o valoare arhaica, o utopie). Foarte putini. Ca dovada, nimeni nu o face dintre noi. Asteptam sa apara “altii”.
    Din lipsa aceasta crasa de solidaritate traim orice forma de asuprire, furt, injosire oriunde si cu orice prilej. O traim cu o frica ce nu denota decat egoism, nici macar instinct de supravietuire, fiindca animalele ne depasesc in curaj si demnitate. Am ajuns sa fim timorati pana si de tiganii agresivi din fata bisericii, care acum intra sa-i fure pe oameni chiar si in biserica.
    Romania e sub pamant, ii putem pastra un moment de reculegere.

  6. Ei au facut ceva, ce fac restul ?

  7. Grozav! Atat cat sunt de impotriva protestelor si pentru intelegere si blandete fata de aproaple indiferent de pacatele cu care se confrunta, aici cred ca este o alta situatie: ei au venit sa arate un film in bataie de joc si ostentativ, deci cred ca atitudinea lor trebuie sanctionata, nu atat filmul in sine pe care sunt liberi sa-l vizioneze. Daca vor sa fie respectati, atunci sa respecte si ei acolo unde se duc. Poti chiar sa fi si impotriva muzeului taranului (daca ai argumente reale), dar respectul il datorezi oricand si oriunde.

  8. Doamne ajuta ! PacAt ,ca au fost f. puti oameni de buna credinta ,pt. O FAPTA ,SI O PROMOVARE PERICULOASA ,pe un paman crestin de 2000 de ani . Strabunii nostrii au varsat TONE DE SANGE ,pt. apararea CREDINTEI si noi acum o ,vindem pt. o mamaliga mare si mult mai gustoasa . Dumnezeu sa ne UNESCA, sa ne de-a putere , intareasca in credinta ADEVARATA si lumineze mintile . AMIN !

  9. N-ar fi trebuit sa faca asta. Asa au popularizat si mai mult un eveniment obscur.

  10. @MTR

    Eveniment obscur???????????????? E eveniment obscur asocierea poponarilor cu persoane din conducerea MTR, pangarirea MTR-ului cu acele porcarii?
    Aveti in plan multe astfel de evenimente obscure?

    O mica si obscura fapta rusinoasa duce la acceptarea multor alte asemenea.

    Cinste celor care au protestat!

  11. nu inteleg treaba cu proiectia unui film de aceasta speta in interiorul unui muzeu … de ce nu au inchiriat o sala de cinematograf?
    subscriu celor de mai sus care considera aceasta practica sexuala imorala

  12. Tot tinerii nostri,dragii de ei,se ridica,cu un Curaj fara frica de urmari.Bravo lor! La polul opus,tot niste tineri,orbiti,impietriti de aghiuta,care vor sa promoveze spurcaciunea,cu rabdare si cu insistenta,ei nu se grabesc,pentru ca stiu ca vor mai exista ocazii.Dar altceva am vazut acolo:pe comisarul sef Pana “cerber”,care statea in usa si avea un curaj cu frica de urmari,la cerut acte,nevoind sub nici o forma sa stie,macar pentru cultura lui,ce s-a petrecut acolo de fapt,frica oprindu-l sa mai gandeasca.Rusine pentru directorul MTR.La stiri deocamdata aproape nimic,politicienii cei surzi si orbi isi vad in continuare de bugete si alte imparteli,ca doar nu s-a adus atingere la siguranta nationala ci numai la cea a poporului,a viitorului copiilor nostri.

  13. Desi comentariile din josul paginii au un anumit bias, trebuie sa recunosc ca articolul asta e foarte bine scris (mai putin culorile aleatorii in text si folosirea fara discernamant al caracterelor italice si ingrosate…). E impartial (sau cel putin asa mi se pare, si ar trebui sa mentionez ca opinia mea asupra evenimentelor descrise e probabil contrara celor ce frecventeaza site-ul asta) si mai bine documentat decat majoritatea articolelor din ziarele de larga circulatie.

    Felicitari jurnalistilor si editorilor.

  14. Pingback: SCANDALUL FILMULUI GAY BOICOTAT LA MTR IA AMPLOARE. CNCD infiereaza "INCALCAREA DREPTURILOR OMULUI", ONG-urile pro-GAY organizeaza conferinta de presa cu "MARTORI" - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  15. Cei care au fost acolo au facut-o cu sentimentul că îşi protejează un colţ din casa lor. Căci, in definitiv, ce este acel muzeu decît un adăpost care prezervă o parte a vieţii noastre fireşti, cu cultura şi valorile ei, colţul nostru de lume hărăzit nouă de Dumnezeu şi care acum este asaltat de idei străine de “remobilare”. Viaţa ţăranului romăn a fost întotdeuna legată de pămîntul său, de casa sa şi de familia sa. Un tînăr de acolo, care părea un susţinător sincer (a se citi naiv) al poziţiei homosexualilor, atunci cînd cineva a rostit cuvîntul normalitate, a întrebat retoric: ce este normalitatea? Răspunsul este foarte simplu: normalitatea este tot ceea ce a mişcat omenirea atîtea mii de ani în mod firesc, de am ajuns cu toţii pînă aici, acele valori care au fost împărtăşite de toţi, peste tot şi totdeauna. Iar dintre acei “toţi”, covîrşitori au fost ţăranii, căci urbanizarea este specifică timpurilor noi, care au adus cu ele şi dispreţul pentru ţărănime. Ca participant la protestul de aseară, credeţi-mă ca nu simt nici un fel de mîndrie că am făcut-o, ci doar o îngrijorare şi o mîhnire tot mai mare că am ajuns, noi ca romăni, să ne situăm pe poziţii defensive în casa noastră, nevoiţi de vicisitudini să ne dăm în spectacol faţă de unii care n-au pic de respect pentru crediţa şi sensibilităţile naţiei din care şi ei fac parte, cei mai mulţi. Doamne, ajută-ne!

  16. Felicitari protestatarilor! M-au impresionat profund.
    Nu a fost ales intamplator Muzeul Taranului Roman pentru proiectia acestui film. Voiau sa-l pangareasca tocmai pentru semnificatia lui sacra, pentru ca simbolizeaza neamul si credinta laolalta.
    Lucrurile nu trebuie sa se opreasca aici si in nici un caz nu trebuie ca protestatarii sa se lase tarati intr-o pozitie defensiva.
    Apoi ar trebui sa se ceara neaparat demiterea acestui directoras mason de doi bani. Sa-si intinda compasul si valea!

  17. @MTR
    Dar pana cand doar tacere? Pana cand ne vor acapara cu totul?

  18. “Nu a fost ales intamplator Muzeul Taranului Roman pentru proiectia acestui film”

    De fapt asta ne irita cel mai tare…maine il vor pune incor(no)nat in altar. Si ne vor spune ca e politically corect, trendy ori mai stiu eu cum.

    Noroc cu fiziologia, care oricat de intoarsa pe dos ar fi, are legi de netrecut.

  19. Pingback: Reactia ASOCIATIILOR CRESTINE implicate in PROTESTUL PASNIC de la MTR - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  20. Cinste voua,frati dragi, Romani care v-ati ostenit sa va duceti,sa denuntati raul,mizeria pe care nelegiuitii veacului acestuia,o scot in public.Dumnezeu sa va rasplateasca vremelnic si vesnic!si sa stiti ca suntem alaturi de voi cu sufletul.
    si acest nitulescu,trebuie sa plece la muzeul maimutelor.

  21. Catalin M.
    Iti inteleg mahnirea , DAR , este bine ca ai participat !
    Cam asa ceva am simtit si eu la un protest anterior ; imi pare rau ca nu m-am informat anterior ca sa particip si la acesta .
    Bucuros cred ca ai fi fost sa fie prezenti MULTI , cat de cat pe masura majoritatii crestine declarate …

  22. @MTR
    Poate ca nimeni nu ar mai scris de evenimentul lor obscur daca nu ar fi protestat oamenii lezati in bunul simt, caci asta se intampla cand unii vor sa-ti omoare valorile, tipi si tu si te aperi, nu mai poti sta in nesimtire, asteptand sa “treaca de la sine”. Totul are o limita!Sunt boli pe care le poti trata cu indiferenta, dar cand viata iti este in pericol faci ceva! I-am tot tolerat in spirit crestin, fiindu-ne mila de ei, dar cand boala, perversitatea , pacatul ajunge sa fie proclamat la rang de normalitate,dezirabil, valoare, atunci toleranta este o greseala! Daca nu inteleg ca sunt bolnavi si in mare greseala si nu vor sa se “trateze” atunci e problema lor, dar sa nu-si afiseze public viciul in niciun spatiu, cu atat mai mult la MTR! Greseala ne apartine, caci asa ar fi trebuit sa reactionam la orice pacat afisat in public- nuditate, sexualitate, imoralitate, pornografie(indiferent de sexul persoanelor implicate) ,pacate care au invadat toata mass-media!!!

  23. @Pavel
    Adevărat ce spui. Dar acţiuni au fost totusi, însă forţa lor a lăsat de dorit. Asociaţiile creştine din ţară sunt cam dezbinate, nu reuşesc să ajungă la un numitor comun (un exemplu grăitor a fost defunctul FOR), rezumîndu-se de cele mai multe ori la petitii online şi semnături comune pe diverse scrisori şi proteste. Comod si simplu, dar ineficace. Nu ştiu de ce, probabil orgolii sau diferenţe de abordare şi raportare la necesitatea implicării în viaţa cetăţii. Trăim o situaţie paradoxală: la scoală se face religie 12 ani, dar tineretul nostru este tot mai depărtat de credinţă şi tot mai indoctrinat cu noua ideologie dizolvantă de import. De ce oare? Pentru că nu are repere şi exemple în proximitate. Mulţi repetă la nesfîrşit că lupta creştinului este rugăciunea şi aşa şi este. Numai că Hristos i-a pus pe pescari să şi arunce năvodul dacă vor peşte. Şi a fost peşte din belşug, dar pesemne că au şi asudat puţin ca să-l prindă şi să-l care, căci singur nu s-a dus pe uscat. Apoi, după rugăciune e nevoie şi de mărturisire, ceea ce, de multe ori implică luptă sau rezistenţă, după exemplul martirilor din istoria noastră recentă. Dacă vom sta doar la rugăciune, într-o complacere surdă şi suficientă cu noi înşine, fără să întreprindem nimic cu fapta, să fim exemple pentru tineri şi mai puţin tineri, dincolo de orgolii, idealisme si mici laşităţi, mă tem că soarta noastră va fi din ce în ce mai tristă. Iar ăştia care ne provoacă n-au greţuri în a lovi şi a profita de fiecare fărîmă a delăsării noastre, fiindcă răul este tenace, nu menajează şi dispune de resurse nebănuite. Se vede şi din ultimele evoluţii în legătură cu întîmplarea de ieri. Acum au ieşit la înaintare, atacă, ştiind că au susţinere atît din partea străinilor, cît şi din partea majorităţii canalelor de presă, debitînd minciuni şi manipulînd profesionist masa largă de creduli, populaţia României Să vedem deci, pe mai departe, cît de uniti şi dibaci suntem şi ce energii vom fi dispuşi să cheltuim în a le ţine piept,căci lupta se anunţă de durată.
    Mă iertaţi că sunt aşa pornit şi incoerent, dar sunt revoltat la culme de cum a ajuns ţara asta în ultima vreme. Îmi vine să mă duc pe străzi, să-i iau pe toţi de guler şi să-i zgudui sau să ies la fereastră şi să strig în gura mare oameni buni, fraţilor, treziţi-vă, deşteptaţi-vă din somnul cel de moarte! Doamne, ajută!

  24. Pingback: Manifestantii pro-familie de la Muzeul Taranului Roman: Directorul Virgil Nitulescu trebuie demis pentru incalcarea statutului Muzeului fondat de Horia Bernea | Ziaristi Online
  25. Îi multumesc lui Dumnezeu, ca sunt romani, care nu dorm somnul cel de moarte, si sa dea Domnul, sa se trezeasca cat mai multi.

  26. Pingback: AMBASADA SUA se implica in SCANDALUL FILMULUI GAY de la Muzeul Taranului Roman SANTAJAND cu Raportul Departamentului de Stat - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  27. Pingback: Blogul ActiveWatch reactioneaza la apelul lui Sorin Dumitrescu si fata de siteul razbointrucuvant: "VREAU RAZBOI, FARA SCRUPULE, FARA MILA". Revista Kamikaze: "SOLUTIA CU CRESTINII HOMOFOBI: VIOLENTA, NU ARGUMENTE" - Razboi întru Cuv
  28. Pingback: Sculptorul SILVIA RADU despre cazul PROPAGANDEI GAY de la MTR: "Cred ca ar trebui sa iesim cu totii in strada si sa facem o demonstratie nationala" - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  29. Pingback: RADACINILE FASCISTE ale organizatiilor PRO-GAY si ANTI-CRESTINE. Hitler: Casatoria traditionala este impotriva naturii - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  30. Pingback: Conferinta de presa a ASOCIATIILOR CRESTINE care au PROTESTAT la Muzeul Taranului Roman [VIDEO INTEGRAL]/ Dir. adj. al MTR reactioneaza si el: ASTEPT SCUZE DE LA AMBASADA SUA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  31. Pingback: Articolele saptamanii: O PALMA SI UN SCUIPAT PE OBRAZUL ROMANIEI DIN PARTEA AMBASADEI SUA PRIN "ÎNTINAREA MUZEULUI ŢĂRANULUI ROMÂN" - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  32. Pingback: "PERVERSII". Reactii editoriale fata de AGRESIUNEA LOBBY-ului HOMOSEXUAL/ "Parteneriatul strategic" cu SUA&UE = AGENDA GAY si JAFUL NATIONAL - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  33. Pingback: Reteaua Nationala a Muzeelor IL SUSTINE PE DIRECTORUL MTR PRO-GAY NITULESCU. Angajatii Muzeului Taranului Roman, obligati LA DELATIUNI! - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  34. Pingback: TERORISMUL INTELECTUAL, batalia cuvintelor si STRATEGIA STIGMATIZARII oponentilor prozelitismului homosexual: ”Homofobul este fascistul de azi” - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  35. Pingback: "MAI SUNTEM VREDNICI DE UN MUZEU NATIONAL?" Reactie a oamenilor de cultura fata de "totalitarismul ideologic" al propagandei homosexuale de la MUZEUL TARANULUI ROMAN - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  36. Pingback: Costion Nicolescu: PROPAGANDA LGBT DE LA MUZEUL TARANULUI ROMAN, UN ACT DE PROVOCARE SI DE SFIDARE/ Casatoria si adoptiile homosexuale vor duce la INTERZICEREA NORMALITATII - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  37. Pingback: Iulian Capsali in amilia Ortodoxa si Costion Nicolescu in Ziarul Lumina despre AGRESIUNEA LGBT de la Muzeul Taranului Roman. "ASTAZI ASISTAM LA APOSTAZIA DE BUNAVOIE A OAMENILOR" - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  38. Pingback: Derapaj grav al ministrului culturii Daniel Barbu. "ETICA RESPONSABILITATII", invocata pentru a SUSTINE DIFUZAREA FILMULUI GAY de la Muzeul Taranului Roman! - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare