Pr. C-tin Sturzu despre dictatura homosexuala: “TRAIM MOMENTELE CELE MAI CUMPLITE DE DUPA 1989, DAR PUTINI SUNT CONSTIENTI. Va veni o persecutie “corecta politic”, cum n-a mai cunoscut istoria României!”

8-06-2013 7 minute Sublinieri

E momentul în care e nevoie să spunem răspicat cu cine mergem mai departe. Să alegem!… Sunt semne clare ale începutului, în ţara noastră, a unei noi epoci!

cravata_streang2

***

Pr. Sturzu

Trăim momentele cele mai cumplite de după 1989, dar puţini sunt conştienţi de acest lucru. Nimic din ceea ce s-a petrecut până acum nu se poate compara cu ceea ce va urma. Evident, vizez aici planul vieţii duhovniceşti, dar nu numai. Viaţa fiecăruia dintre noi va fi afectată într-un mod pe care nu ni-l putem imagina acum. Va veni aşa o furtună, încât cu mare greutate vom mai găsi un loc unde să ne ascundem. O persecuţie atât de subtilă şi de “corectă politic” cum n-a cunoscut istoria omenirii. Câţi vor avea tărie de a căuta scăpare la Dumnezeu? Câţi se vor ridica, cu verticalitate, alegând mai bine moartea (poate nu întotdeauna una fizică, dar cu siguranţă una în plan social), decât să se plece în faţa voinţei tiranice a unei dictaturi instaurată, în mod paradoxal, în numele unei libertăţi absolute?

Nu am fost niciodată o fire care să mă sperii uşor de perspectiva vremurilor de pe urmă. Nu am marşat niciodată la o serie de isterii apocaliptice, care mai degrabă tulburau sufletele credincioşilor, decât le apropiau de Dumnezeu. M-am uitat cu multă milă la cei care lovesc în mod programat, cu toate mijloacele posibile, mai ales în plan mediatic, în Biserica cea pe care “nici porţile iadului nu o pot birui“. Dar ceva s-a schimbat în ultima vreme. Ceva care mă face să-mi încordez şi mai mult inima la rugăciune. Să veghez şi mai mult la cele din mine şi din jurul meu. Să mă rog Domnului şi mai insistent să-mi dăruiască discernăm085ânt şi trezvie. Să mă înarmez cu tot ceea ce pot eu primi de la Duhul Sfânt, aşa, chiar şi pe măsura neputincioasei mele vieţi. E momentul în care e nevoie să spunem răspicat cu cine mergem mai departe. Să alegem!…

Gândurile de mai sus sunt generate de o serie de evenimente din ultima vreme care sunt semne clare ale începutului, în ţara noastră, a unei noi epoci. Între aceste semne sunt şi cele care au ca subiect de discuţie problema homosexualităţii. Faptul că există persoane cu un comportament sexual deviant (că-s gay, zoofili, necrofili, pedofili etc.) nu e de natură să stârnească într-un suflet de creştin decât o imensă milă. Dacă Îl iubeşti pe Hristos, nu poţi să nu-i iubeşti şi pe cei pe care El îi iubeşte cu iubire nesfârşită. Iar Domnul Îi iubeşte nesmintit pe toţi oamenii, indiferent de starea lor morală. Toţi suntem ai Lui, iar El nu caută niciodată “moartea păcătosului, ci să se întoarcă şi să fie viu“. Din punctul acesta de vedere, un creştin nu poate fi niciodată homofob, aşa cum nu poate fi xenofob, antisemit, rasist şamd. În sensul că nu ar putea să urască vreodată o persoană – fie ea cu orientare sexuală deviantă, de altă naţionalitate, de seminţie evreiască, de altă rasă decât dânsul şamd. Dar niciodată în România nu s-a mai încercat ceea ce se încearcă (şi s-a reuşit, parţial) acum: să se obţină aceleaşi drepturi pentru păcatul în sine, ca şi pentru persoana care săvârşeşte păcatul. E firesc să te îngrijeşti ca aproapele tău să nu fie dispreţuit sau discriminat pentru neputinţa pe care o poartă (fie el un handicap fizic sau unul sufletesc). Cu totul altceva este să legiferezi păcatul ca normalitate (spre exemplu, avortul e crimă, chiar dacă o alintă unii cu mai “nevinovata” expresie “întrerupere de sarcină“).E strigător la cer să impui unei majorităţi să accepte comportamente şi practici contrare firii umane, fire creată de Dumnezeu nu de “mama natură”.

7007369-bucharest--may-22--participants-parade-at-gay-fest-parade-may-22-2010-in-bucharest-romaniaS-a început cu dezincriminarea homosexualităţii în codul penal. A fost considerat un pas firesc. Apoi homosexualii au început să prindă curaj şi au trecut la expuneri publice (e al zecelea an în care mărşăluiesc pe străzi spre a arăta lumii ce înseamnă “mândria” de a fi gay). Iarăşi s-a ridicat din umeri. “Ei, şi? Se dau şi ei în spectacol, nu sunt decât nişte caraghioşi, cine-i bagă în seamă?Au ajuns să aibă influenţă, cel mai adesea pe o linie care vine din exteriorul ţării, în mediul politic. Au căpătat curaj să propună (şi să se accepte, deocamdată) ca în viitoarea Constituţie să se consfinţească faptul că nimeni nu poate fi discriminat pe motiv de orientare (corect ar fi fost – dezorientare) sexuală. Iarăşi s-au auzit voci în agora care au declarat că e un pas firesc. “Ce dacă trecem şi în Constituţie ceva ce oricum există în legislaţie?” Numai că nu toţi şi-au pierdut luciditatea şi abilitatea de a vedea în perspectivă lucrurile. Şi a venit imediat semnalul de alarmă: atenţie, o astfel de modificare a Constituţiei va da dreptul, ulterior, homosexualilor, nu doar să se căsătorească, ci şi să adopte copii (mulţumim lui Remus Cernea că s-a grăbit să confirme faptul că acesta este sensul modificării articolului 4). Aşa s-a făcut că, pas cu pas, s-a tot pus presiune pe societatea românească spre a accepta nu pe homosexuali, ci homosexualitatea ca atare drept o stare de normalitate.

Tu ai fi vrut să creşti într-o familie de homosexuali?

Zilele şi lunile următoare vor fi decisive pentru viitorul acestei ţări. Pentru că atunci când ataci fiinţa familiei, nu se poate să mai reziste multă vreme nici ţara. Dacă nu vor reuşi acum, cu siguranţă în viitorul apropiat vor încerca, pe canale politice, să schimbe legislaţia astfel încât şi homosexualii să poată fi o “familie”. Iar cel mai grav lucru va fi că vor exista copii nevinovaţi care vor fi adoptaţi şi crescuţi într-un astfel de climat. La acest “interes superior al copilului” se gândeşte cineva? Cât de uşor ne este să spunem: “Care-i problema, lasă-i domnule, să aibă şi ei o oarecare onorabilitate, să crească şi ei un copil!Les-enfants-de-couples-homosexuels-temoignentÎntrebarea corectă este: “Tu ai fi vrut să creşti într-o familie de homosexuali?” Sau: “Ce ai dori pentru viitorii tăi nepoţi: să fie crescuţi de mamă şi tată sau de doi bărbaţi, respectiv de două femei? Toată psihologia arată că, pentru a creşte cât mai echilibrat, un copil are nevoie şi de mamă şi de tată. Dar ce mai contează ce spun specialiştii, mai important e să dăm voie unor suflete bolnave să se joace de-a mama şi de-a tata. Dintotdeauna a fost mai comod pentru un om să-şi justifice o patimă, decât să lupte pentru a se vindeca. De câte ori nu auzi câte un beţiv spunând: “Ce dacă mai beau şi eu? Toată lumea bea!“…

Legat de acest aspect, găsim în Evanghelie un cuvânt al Domnului care zice, arătând spre un prunc pe care “l-a pus în mijlocul lor“:

Cine va primi un prunc ca acesta în numele Meu, pe Mine Mă primeşte. Iar cine va sminti pe unul dintr-aceştia mici care cred în Mine, mai bine i-ar fi lui să i se atârne de gât o piatră de moară şi să fie afundat în adâncul mării. Vai lumii, din pricina smintelilor! Că smintelile trebuie să vină, dar vai omului aceluia prin care vine sminteala(Matei 18, 5-7).

Sunt unii, mai ales dintre cei pe care i-am votat, prin care vor veni, acum sau mai târziu, aceste sminteli. Va trebui să-i monitorizăm cu atenţie şi să veghem ca măcar pe viitor să nu mai primească votul nostru. Iar dacă se va ajunge acolo încât proiectul viitoarei Constituţii va conţine elemente contrare învăţăturii creştine, ne vom pronunţa public împotrivă şi vom boicota referendumul. [nadajduim ca parintele vrea sa spuna ca vom vota NU la referendum, pentru ca boicotul, in situatia unui cvorum de 30%, inseamna ca ne dam girul tacit pentru ceea ce vor legifera!, n.n.] Vom vedea atunci ce ecou va avea în inimile credincioşilor îndemnul care ar veni, firesc, din partea Bisericii, de a nu valida păcatul şi fărădelegea, chiar şi ambalate, tentant sau presant, în folia albastră cu steluţe aurii.

civilizatiaMortiiPărintele Rafail Noica descrie într-un mod extrem de plastic aceste vremuri pe care le trăim, spunând că

este ca şi cum stai ferm cu picioarele pe ceva solid, pe scânduri solide şi cineva-ţi pune o cravată pe după gât, cade scândura de sub tine şi te trezeşti că ăsta-i un ştreang… Iertaţi-mă, dar asta este ce vrea să facă vicleanul cu noi.”

Da, astăzi singura problemă a celor care deţin puterea este cum să ne uniformizeze, culmea!, sub pretextul că se doreşte o mai deplină acceptare a diversităţii. Dar cel fel de diversitate e aceasta, în care eu sunt obligat să tac şi să accept lucruri în care nu cred? Ideea “corectitudinii politice” nu este ca fiecare să aibă dreptul de a se îmbrăca aşa cum doreşte, ci ca toţi să poarte, vrând-nevrând, cravată, având însă nemaipomenita, extraordinara libertate de a ne alege ce fel de cravată vrem. Explicaţia pentru o astfel de strategie nu e greu de găsit. Se impune ceva ce poate deveni, oricând, un mijloc de constrângere. Cu alte cuvinte, eleganta şi rafinata cravată, întoarsă la spate, va deveni un hăţ care, în caz că vrei să scapi, să te eliberezi, se transformă lesne în ştreang.

Există în folclorul de azi o glumă cam amară, dar care tinde să capete nuanţe profetice. Se relatează că un bătrân s-ar fi prezentat la ambasada unei ţări de prin vechea URSS, cerând azil politic. Mirat, funcţionarul de acolo îl întreabă: “Bine, dar de ce să plecaţi acum din România, ţară integrată în UE, cu atâta libertate?” Iar bătrânul i-ar fi prezentat următorul raţionament:

Pe vremea comuniştilor, dacă erai homosexual, te închideau. Imediat după 1990, li s-a dat voie să facă ce vor în patul lor, fără a-i mai pedepsi. Apoi au început să le dea dreptul de a se manifesta şi în public. Acum vor să le dea şi dreptul de a se căsători. Eu aş pleca acum, cât încă mai pot, pentru că, în ritmul ăsta, în curând homosexualitatea va fi obligatorie”.

sodoma

Legaturi:

***

***

***

***


Categorii

Articolele saptamanii, Homosexualitate, Pagini Ortodoxe, Parintele Constantin Sturzu, Raspunsurile Bisericii la problemele vremurilor, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Razboiul impotriva Romaniei

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

57 Commentarii la “Pr. C-tin Sturzu despre dictatura homosexuala: “TRAIM MOMENTELE CELE MAI CUMPLITE DE DUPA 1989, DAR PUTINI SUNT CONSTIENTI. Va veni o persecutie “corecta politic”, cum n-a mai cunoscut istoria României!”

<< Pagina 1 / 2 >> VEZI COMENTARII MAI NOI

  1. “Ita dum singuli pugnant, universi vincuntur”-Tacitus
    Oare cand ne vom uni toti cei care protestam contra acestor satanisti?Pentru ca daca stam in proverbiala noastra resemnare pe care mizeaza si dusmanii nostri sfarsitul ne este aproape.In 1940 am cedat Basarabia si Ardealul fara un foc de arma,o mare rusine nationala orice s-ar spune.Acum ni se cere sa cedam o imensa Basarabie interioara,SUFLETUL NOSTRU.De la clasa politica actuala nu mai este nicio speranta.O ultima incercare trebuie facuta cu ierarhii Bisericii.Daca nici in fata acestor grozavii nu vor iesi sa strige cu glas mare si sa trezeasca poporul, o spun cu tristete ,atunci sa taca pe vecie.Luptand separat vom fi in totalitate cuceriti.

  2. @quintus

    Pai, cam asa e acum – suntem dezbinati (cum real, spui) : “luptand SEPARAT vom fi in totalitate cuceriti”;

    -cu toate ca spunea Pr.Iustin Parvu si altii, ca vom da ultimul strigat/ultima varsare de sange, si cei mai multi martiri;

    -cum se va intampla asa, nu stiu! Se va intampla PROBABIL, cand se va simtii cutitul pe os, si vom (re)actiona din pricina durerii, IN MASA!

    Deocamdata troneaza o acalmie (falsa), care-i perpelita la ”foc mic”; ca se va transforma in VALVATAIE ce va arde totul in jur, sau vom asista la cenusa din vatra – neputinciosi si netrebnici, vom traii si vom vedea!

    P.S. Nu-L dau la o parte pe Dumnezeu in povestea asta care va actiona ORICUM in situatia data, pentru neispravitii de romani ca sa-i trezeasca – printr-un cutremur, printr-o epidemie ori printr-un razboi: fie inainte ca preintampinare si frana, fie dupa…ca pedeapsa pentru lasitate, neimplicare, indiferenta.

  3. http://www.mediafax.ro/politic/noua-constitutie-ponta-isi-mentine-pozitia-privind-familia-o-modificare-ar-fi-inutila-si-conservatoare-10941247

    Aici m-am opus clar, pentru că nu sunt de acord să tot punem restricţii în Constituţie. Este o mare problemă de percepţie şi pentru mine este important să fim priviţi cu această modificare a Constituţiei ca modernizând România şi mergând spre un trend european, nu întorcându-ne, nu suntem republică fundamentalistă.

  4. Romanii nu-si fac prea multe griji in privinta asta fiindca CRED, unii or fi SIGURI ca nu se va ajunge atat de departe, iar majoritatea cred ca nu-i va ATINGE deloc lipsa lor de reactie de azi – ei nemaifiind maine (sau poimaine) in viata, neapucand vremea cand nepotii lor vor venii la usa parintilor lor, cu partener/a de acelasi sex, spalandu-se astfel ca Pilat din Pont de toata grozavia!

    Nu in ultimul rand, arata INCA O DATA crestinismul nostru de fatada, circumstantial…pliat in functie de starea de spirit, de nevoi si, dupa vremuri!

  5. Omeneste nu se mai poate face nimic! Totul e la Dumnezeu! Cand am putut nu am facut! Eram prea preocupati cu alte lucruri importante!
    Parintele Iustin Parvu a spus tare bine ca suntem un popor biruit! Ne-au biruit patimile si din cauza asta nu mai vedem nimic clar! Totul e deformat!
    Poate razboiul profetit si care bate la usa, ingaduit de Dumnezeu tocmai ca sa ne scape, pe moment, de dictatura antihristica si sa ne trezeasca si intareasca, ne va scoate din aceasta situatie care, omeneste, nu mai are iesire.

  6. Oare toti cei alesi sunt atat de slugarnici incat nu-si vad decat interesul lor si fac doar ce li se dicteaza sau sistemul corupe pe oricine ajunge in frunte si sunt invinsi? Nu ma indoiesc ca ambele optiuni au partea lor de adevar. Adica sunt lasati sa ajunga in posturi de conducere oameni santajabili, dar oricine ar ajunge nu va putea face nimic sa schimbe ceva.
    Insa concluzia este ca umanitatea este zdrobita de fortele “politice”. Ea, care e greu de invins, acum este fara suflare nu doar intr-o privinta, ci pretutindeni, in toata lumea, trebuie sa se ascunda de taifun.
    Aceasta o spun per general. Dar in particular, din care se formeaza tabloul general, orice rusinare greu poate fi recuperata. Deci e nevoie de pocainta personala si marturisire sustinuta pana la capat, cu credinta ca firea si Dumnezeu e de partea noastra si, altfel, partea noastra va fi cu pucioasa.

    Omeneste nu se poate face nimic, dar tot omeneste nu poti sa te inclini in fata demonizarii. De aici intervine si puterea Duhului. Numai sa existe (in cat mai multi) acest omenesc adevarat.

  7. Subscriu ultimelor doua comentarii @eucred si @exegeticus, spun asta pentru a intelege si alti frati de suferinta la decaderea lumii inconjuratoare sa priceapa asta, si sa isi indrepte atentia proprie spre rugaciune si spre salvarea prin rugaciune a lor si a celorlalti oameni, sau mai bine zis trezirea lor si cunoasterea lui Hristos.

    Avem durere in suflet si ne plange inima la lucrurile care se intampla din ce in ce mai alert pe langa noi.

    Numai la Dumnezeu este speranta, in iertarea noastra, si ingaduinta de timp pentru a ne putea pocai si ne plange pacatele, spre mantuire.

    Iarta-ne Doamne si ajuta necredintei noastre!

  8. ”în ritmul ăsta, în curând homosexualitatea va fi obligatorie”
    Asta a fost o exagerare, si in nici-un caz ceva aproape de adevar. Intr-o lume civilizata, cum este (sau cum ar trebui sa fie) cea in care traim noi, se promoveaza libertatea si drepturile personale. Daca se refuza acceptarea homosexualilor, atunci conceptul de libertate nu mai e un concept viabil.
    In orice caz, homosexualitatea NU e si probabil NU va fi vreodata obligatorie, asa cum heterosexualitate nu va fi vreodata interzisa.
    ”Dar cel fel de diversitatea e aceasta, în care eu sunt obligat să tac şi să accept lucruri în care nu cred?”
    Nu va opreste si nu va obliga nimeni sa va exprimati opinia in legatura cu convingerile proprii. Totusi, cu ce va deranjeaza pe dvs. ca doi barbati se casatoresc? Este viata lor personala, si isi vor primi pedeapsa, in cazul in care e nevoie, de la Dumnezeu.

    -Sper ca nu veti sterge acest comentariu, au fost strict opinii proprii, vorbe de om civilizat, si poate vor exista si comentarii in contradictoriu cu ce am mentionat eu care sa demonstreze, cu adevarat ca homosexualitatea ar trebui interzisa.

    O zi buna va doresc!

  9. Pentru mine homosexualitatea este un afront, un scuipat direct intre ochi. Dau dovada de prostie cronica in statdiu terminal sfidant orice urma logica. Sa imi explice mie cum se poate perpetua specia umana in mod natural din punctul lor de vedere. Sa mentionez de Dumnezeu…nu are nici un rost.

  10. Adevarat scrie parintele,iar gluma de la final chiar este profetica.Ne-au spus sfintii de demult,ca in vremurile noastre sau ce vor veni,vor obliga pe monahi cu monahii,pe parinti cu copii…cum am mai spus,citind cu atentie ce s-a intimplat in Sodoma si Gomora,si intelegind,vedem ca atunci cind sint majoritari,homosexualii devin agresivi si violatori.Probabil ca pentru viol vor gasi o noua expresie,nouvorba gen “iubire neimpartasita “,gasesc ei. Acum sint doar agresivi…

    Legat de Constitutie,cunoscind clasa politica “romaneasca” si de cine

  11. @Andrei:

    Am mai purtat astfel de discutii, lucru care se poate vedea la alte comentarii sau la alte postari puse la sectiunea de trimiteri. Pe scurt: homosexualitatea e un pacat, deci cine vrea sa faca parte din Biserica trebuie sa paraseasca acest pacat sau sa paraseasca Biserica. In privinta chestiunilor publice, homosexualitatea nu isi poate revendica drepturile familiale, pentru simplul motiv ca familia si casatoria sunt institutii social-culturale care au existat inca dinaintea existentei statului si acesta ar face un abuz strigator la cer daca ar interveni asupra acestora, desfiintandu-le sau redefinindu-le.

  12. Adevarat scrie parintele,iar gluma de la final chiar este profetica.Ne-au spus sfintii de demult,ca in vremurile noastre sau ce vor veni,vor obliga pe monahi cu monahii,pe parinti cu copii…cum am mai spus,citind cu atentie ce s-a intimplat in Sodoma si Gomora,si intelegind,vedem ca atunci cind sint majoritari,homosexualii devin agresivi si violatori.Probabil ca pentru viol vor gasi o noua expresie,nouvorba gen “iubire neimpartasita “,gasesc ei. Acum sint doar agresivi…

    Legat de Constitutie,si cunoscind clasa politica “romaneasca”, primul gind cuminte care iti vine in minte este sa votezi NU,impotriva Constitutiei,orice ar scrie acolo.Oricum vor sa cedeze din suveranitatea tarii,oricum vor sa asculte de straini si de stapini si nu de popor,oricum trebuie sa introduca o agenda a promiscuitatii si destrabalarii deghizata sub numele nediscriminarii ( cum se intimpla acum in Vestul salbatic ),oricum trebuie sa ingradeasca libertatile religioase ( aici numai e discriminare,e separare ) etc.

    Dar,daca patriarhul si Biserica,ar vorbi oamenilor despre ce se intimpla,sau ce urmeaza,conform experientei din alte tari,sau din intelepciunea Bisericii venita prin Dumnezeu si Sfinti,suprapus peste neaprobarea in mare majoritate a romanilor a practicilor homosexuale…CONSTITUTIA NU ARE CUM SA TREACA. ( parerea mea )

    DE aceea mi-a fost teama cind s-a votat articolul cu definitia casatoriei intre un barbat si o femeie,sa nu fie o viclenie si un santaj gen:

    “Lasam sa treaca acest amendament,dar voi preotii nu indemnati oamenii sa voteze impotriva Constitutiei,trecind astfel articolele de care stapinii de afara au nevoie…nediscriminarea,Romania face parte din Nato,cedarea de suveranitate,regionalizare si cite or mai fi.”

    De aceasta mi-a fost teama mie,sa nu fie o intelegere intre cocosati si patriarh,mai ales dupa invitarea acestuia in Europa, de curind,dupa cum s-a scris pe site.

    Dar daca nu este asa,si patriarhului ii pasa de propria mintuire,dar si de cea a pastoritilor ( Dumnezeu sa-l ajute si noi sa ne rugam pentru dinsul,e chiar necesar ) atunci Constitutia nu are cum sa treaca,parerea mea.

    Chiar si asa,mai ramine totul la constiinta fiecarui preot in parte,mai ajuta si societatea civila,organizatiile crestine,impotrivirea oamenilor ( inca ) la practicile sexuale nefiresti…Dumnezeu cu mila.

    Cum spunea si parintele meu cumva,alte cuvinte profetice care vor deveni realitate in zilele acestea.

    https://www.youtube.com/watch?v=BZCF5i1Wtw0

    PS.daca doriti sa stergeti mesajul incomplet anterior, multumesc.

  13. @ Andrei

    Homosexualii sunt clar oameni cu un dezechilibru psihologic, tendinta lor sexuala nu este numai impotriva principiilor crestine, ci pur si simplu impotriva naturii…Relatia sexuala este construita pe principiul barbat(mascul)/femeie(femela)…Tot ce deviaza de la aceasta schema pe baza careia s-a dezvoltat lumea si umanitatea, este o pervertire/perversiune care desigur ca poate exista, dar tine de exceptie, iar exceptia nu poate sa devina niciodata regula…
    Homosexualii nu sunt impiedicati de nimeni sa traisca in “cuplu”, de ce vor neaparat “casatorie” ? Casatoria este decand lumea o uniune intre un barbat si o femeie in scopul procreerii, in primul rand. Pot homosexualii procreea prin relatia lor sexuala care tine de perversiune ? Si daca nu pot procreea in acest fel si-si asuma sexualitatea pervertita, atunci de ce nu-si asuma si faptul ca nu pot avea copii, vrand sa-si bata joc de sufletele unor copii nevinovati si sa-i priveze in mod voit si constient de o familie NORMALA (mama, tata) cerand dreptul la adoptie, sau chiar prevalandu-se de tehnicile moderne de procreere asistata, ceea ce este acelasi lucru ?
    Nimeni nu a cerut interzicerea homosexualitatii, si nici nu are cum sa fie interzisa, e ca si cum am cere sa fie interzisa o boala psihica…Imposibil! Dar asta nu inseamna ca trebuie sa se depaseasca niste limite care tin de bun simt si mai ales de simtul ridicolului !
    Nu intentionez sa ma contrazic cu dvs. intrucat albul nu poate fi negru, sau vice-versa, oricat am dezbate…

  14. Pingback: VREME REA. COPIII: folositi deja in propaganda LGBT de la "MARSUL DIVERSITATI"/ "Marea topiala" a PARADEI GAY, circ sodomit "strategic" impanat cu VATAFI IMPERIALI/ Cu ce ne afecteaza CASATORIA HOMOSEXUALA? Controlul gandirii
  15. Pingback: PARADE GAY LA TEL-AVIV SI ATENA/ Sinodul Bisericii RUSE pe tema homosexualitatii si transsexualitatii/ Crin Antonescu: recul pe tema FAMILIEI TRADITIONALE si PARTENERIATELOR CIVILE [video] - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  16. Pingback: Noua Constitutie ne va INTERZICE sa spunem ADEVARUL despre homosexualitate si SA NE APARAM COPIII, prin legitimarea “delictului” de “HOMOFOBIE”? Tavalugul NOII ORDINI MONDIALE vrea DISTRUGEREA FAMILIEI -
  17. Intrebarea corectă este: “Tu ai fi vrut să creşti într-o familie de homosexuali?”

    Raspunsul este NU.

    Ceea ce se intampla acum va avea repercusiuni asupra vietii noastre si a urmasilor nostri. Infiorator si dureros. Sa dea Domnul sa-si revina cei care iau decizii. Sa nu se intample asa ceva in neamul nostru.

  18. Ferească Sfântul+

  19. Pingback: albastru de … | albastru de...
  20. Pt eucred, exegeticus şi psi: NU defetismului! Nu numai Dumnezeu mai poate face ceva, ci chiar noi. Oare nu ştiţi, că Dumnezeu îţi dă, dar nu-ţi bagă-n traistă? Şi cum vine aceea, că politicienii ne-au învins? Ce, suntem cu toţii Milică Constantinescu??? În primul rând, că nu este vorba încă de nicio înfrângere. Lupta adevărată de-abia începe, voi chiar nu aţi înţeles nimic din introducerea părintelui de mai sus? Suntem învinşi doar dacă ne considerăm astfel dinainte!
    Apoi dacă e să vorbim de înfrângere, cum de reuşesc nişte ticăloşi de politicieni să ne învingă? Pe cine? Pe noi, fiii de Împărat prin adopţiune? Şi încă Împăratul împăraţilor! Dacă este adevărat, atunci e limpede, că nu suntem fiii lui Dumnezeu-Tatăl şi fraţii/prietenii Domnului nostru Iisus Christos! Şi atunci de ce mai vizităm Biserica în zile de Duminică şi sărbători? Sau ne botezăm şi ne cununăm acolo? Timp pierdut! Mai bine ne trăim viaţa, căci este scurtă, nu-i aşa?
    Dar pt cel care într-adevăr este creştin, nicio luptă nu este pierdută apriori! Îl avem pe Dumnezeu în spatele nostru, dar tb să ne aducem şi contribuţia noastră. Ne este milă de unii politicieni şi de păcătoşi, căci ştim ce-i aşteaptă dacă nu se pocăiesc, dar atunci când vor să ne târască în mocirla lor, despărţindu-ne de Dumnezeu, le dăm peste bot, căci toleranţa faţă de păcat este un mare păcat şi o prostie. Numai atunci ne vom simţi bine, numai atunci Dumnezeu ne va da harul său în continuare.
    Deşteptarea deci, căci nu-i vremea să dormim pe noi.
    În ceea ce priveşte clerul BOR, bineînţeles că-i nevoie de o atitudine tranşantă şi publică. Chiar dacă Patriarhia şi alţi episcopi sau preoţi n-au afişat-o încă, vedem că sunt preoţi şi chiar câte un episcop care au luat demult atitudine. Nu numai părintele C Sturzu în articolul de faţă; la mine unde merg eu la biserică, părintele de ani de zile vorbeşte nu numai împotriva păcatului homosexualităţii, dar şi împotriva avortului, fiind şi conferenţiar universitar, deci transmiţându-le studenţilor teologi această poziţie verticală.
    Aşa că hai să-i găsim pe cei care deja luptă cu putere şi convingere şi să ne alăturăm lor şi să-i promovăm public. Ei deja au o experienţă şi o anumită tărie în lupta nu numai duhovnicească. Împreună nu ne va învinge nimeni, nici cu viitoarea constituţie!!!

  21. @cristian
    Poate am fost inteles gresit. Totusi situatia nu e simpla. E iminenta o constitutie anti-crestina. Tocmai in aceasta situatie am vrut sa precizez ca tot trebuie sa fim pe o pozitie crestina autentica, nu de conformare, compromis. Abia reactia la aceasta tradare nationala este omeneasca, este fireasca. Compromisul inseamna lasitate, tradare a firii.

    Daca facem noi tot ce tine de puterile noastre, va face si Dumnezeu. Dar, daca nu suntem pe pozitie cum ar trebui, fara ajutor de sus, cred ca adevarul va fi pus sub obroc.

  22. @Andrei:
    E un pasaj de care a auzit toata lumea (se fac ca nu-i elocvent si de vreo actualitate toti tradatorii de azi ai omenirii): pogorarea Celor trei Ingeri la Sodoma, precedata rapid de popasul la Avraam (si binecuvantarea familiei lui).
    La Sodoma, Lot le propune celor trei Ingeri sa intre in casa lui, fiindca majoritatea poponarilor deja auzise de prezenta Lor.
    Poponarii nu doresc altceva decat sodomizarea Ingerilor, si-o cer cu violenta batand si fortand usa lui Lot! Asta urla in ei dincolo de orice chitibuseli si manareli ale avocatilor diavolului omniprezenti azi.

    Dumnezeu a gasit masura cuvenita de rasplata a faptelor lor si ne-a aratat-o ca sa n-o uitam, cat va mai fi lumea.

    Daca tu crezi ca poti sta cu diavolul la masa tratativelor, el dandu-ti asigurarile lui ca nu-ti vrea raul, vine doar sa ceara sa fie fratele tau, fara sa-i treaca prin cap sa te subjuge vreodata, ai o parere prea buna despre el.

    In ziua de azi cei care au cuvant, tac. Vorbim (inca) doar noi intre noi, pe ascuns. Eu nu cred in vreo venire in simtiri a Patriarhiei. Nu cred ca comunistii imi pot oferi perspective mai largi. Nu cred in venirea in simtiri a celor ajunsi (nu i-ar alege nici necuratul, dar el ni-i pune sub nas sa “alegem” noi intre slugile lui) sa “conduca” Romania.
    Toti tac, asteptand ca rasplata sa ramana ei pe pozitii, indiferent cati vom muri. Vom deveni cifre de statistici, iar statisticile se masluiesc primele.

    Nu vad vreo instanta nesupusa diavolului, careia sa-i mai ceri apararea fata de diavol si slugile lui.
    Patriarhul crede ca, folosind bruma de vocabular si libertate ce i-o mai lasa diavolul, va putea sa-l tina in sah (la capitolul comunicate si strategii media), sa negocieze eventual cu el, sa obtina drepturi, legitimari si libertate de la el..!!!

    Suntem fara acoperire.

  23. Hristos A Inviat !

    Astept sa ma cheme Patriarhul, Mitropolitii, Arhiepiscopii, Episcopii la revolta impotriva celor care ma tradeaza si ne pun in pericol fiinta spirituala. De ce tac acestia ?

    Hai sa facem ce suntem datori, altfel vom capata doar ceea ce meritam.

  24. Care cum puteti, pe bloguri, ziare online, facebook etc. exprimati-va opinia deschis si argumentat impotriva uraciunii homosexualitatii. Iar la vot punem stampila NU pe o constitutie rusinoasa. Si in rest… rugaciune, multa rugaciune. Poate ca ar fi bine sa facem mai desc ACATISTUL SFINTILOR ROMANI. Cam asta-i, nu?

  25. @ MARIA A.:

    Ce vrei sa spui prin revolta?

  26. @cristian
    Lupta se poate duce si trebuie dusa intru Cuvant (cum e denumit si situl)si in opinie care trebuie sustinuta chiar si la viitorul referendum al constitutiei. Si nu este vorba de o revolta sau o lupta la propriu ci de sustinerea cu tarie si intransigenta a unor opinii.
    Frumos ar fii, si mult mai spornic, daca am avea sustinere si din partea mai marilor BOR care ei de fapt ar trebui sa fie varful de lancie si lideri de opinie, si forul care poate lua o pozitie oficiala si de care sa se tina cont din punct de vedere institutional, legislativ. Noi oamenii simpli nu putem decat sa ne exprimam un punct de vedere si sa il aparam, dar cam atat.
    Deci luptele la propriu si revoltele nu sunt cred eu specifice unui crestin.

    Totul trebuie sa se faca cu duhul smereniei, ca restul vine de la Dumnezeu. O vorba buna si blanda poate avea efect infinit mai mare decat ocara sau revolta.

  27. Pingback: Revizuirea Constitutiei: AMENDAMENTUL PENTRU FAMILIE ELIMINAT! - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  28. In Moldova sinodul bisericii ortodoxe a luat pozitii si au cerut modificarea constitutiei referitor la homosexuali. Au organizat chiar si iesirea in strada. La noi se pare ca doar se vorbeste mult si cam atât.
    http://poruncaiubirii.agaton.ro/articol/425/sinodul-bisericii-ortodoxe-din-moldova-%C3%AEmpotriva-homosexualit%C4%83%C5%A3ii

  29. @Vasile:

    Acolo era vorba de o lege, nu de Constitutie, iar legea care continea expresia “orientarea sexuala” a fost oricum votata de parlamentul R.M.

  30. Pingback: Cuvantul IPS Teofan la Inaltarea Domnului (VIDEO) in apararea familiei crestine de pacatele contra firii: CARMUITORII VREMELNICI AI TARII SA ASCULTE DE CONSTIINTA SI DE POPOR, NU DE GLASURILE DE SIRENA DIN ALTA PARTE! - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  31. Pingback: DELIR IDEOLOGIC: asalt IMPOTRIVA CONSTITUTIEI pe motiv de "FASCISM CLERICAL, DOGMATISM RELIGIOS, ORTODOXISM FUNDAMENTALIST"! Autor: trompeta nemteasca DEUTSCHE WELLE, la care se raliaza organizatiile Fundatia Soros, APADOR-CH, Accept si ActiveWa
  32. Pingback: Furie anticrestina deliranta: asalt impotriva Constitutiei pe motiv de... "FASCISM CLERICAL, DOGMATISM RELIGIOS, ORTODOXISM FUNDAMENTALIST"! Autor: trompeta romana a DEUTSCHE WELLE, la care se raliaza Fundatia Soros, APADOR-CH, Accept, ActiveWat
  33. Pingback: IPS PIMEN marturiseste cu putere impotriva legalizarii PACATULUI SODOMIEI (video)/ Lider politic: "Nu voi vota niciodata transformarea Romaniei în Sodoma". Acum e cercetat de CNCD/ SONDAJUL care ii face sa turbeze pe activistii anticrestini: RO
  34. Pingback: Basescu si Stolojan sustin CASATORIILE HOMOSEXUALE si RESPING definirea familiei in CONSTITUTIE/ IPS Calinic despre "dementii" care vor sa legifereze ANORMALITATEA - Război întru Cuvânt
  35. Pingback: De ce Biserica se opune sodomiei?/ EXISTA VINDECARE PENTRU INCLINATIILE NEFIRESTI?/ Puterea propagandei gay, corectarea realitatii si crima de a gandi normal/ CUI II PASA CU ADEVARAT DE HOMOSEXUALI?/ Noua revolutie totalitara - Război întru Cuvânt
  36. Pingback: Franta: prima CONDAMNARE la inchisoare a unui OPOZANT AL CASATORIILOR HOMOSEXUALE - Război întru Cuvânt
  37. Pingback: MARTURII, inclusiv de la cititorii nostri, DESPRE DICTATURA HOMOSEXUALITATII IN OCCIDENT sau ce teroare ne asteapta, pe noi si pe copiii nostri, la serviciu si la scoala, daca sodomia va fi "normalizata"/ INTERESANT: Mircea Badea este impotriva
  38. Pingback: MARTURII, inclusiv de la cititorii nostri, DESPRE DICTATURA HOMOSEXUALITATII IN OCCIDENT sau ce teroare ne asteapta, pe noi si pe copiii nostri, la serviciu si la scoala, daca sodomia va fi “normalizata”/ INTERESANT: Mircea Badea este impotriv
  39. Pingback: FARADELEGE SI ROBIE. Alunga morala si alungata va fi si libertatea!/ BISERICA si EXCOMUNICAREA POLITICIENILOR CARE LEGALIZEAZA HOMOSEXUALITATEA: “Cu adevarat, se cam apropie vremea cernerii: ori in Biserica, ori in afara ei!” - Recomandari
  40. Pingback: Avertismentul parintelui Ilie Moldovan: SODOMIA UCIDE! Miscarea sodomista lucreaza conjugat cu “educatorii de sex” pentru a DISTRUGE FAMILIA - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare