PREOT CATOLIC pe post de “clown” si DJ in “biserica”, in timpul unei cununii: ALEARGA, CANTA SI DANSEAZA “MAMMA MARIA”. Cam aici a ajuns catolicismul… (VIDEO)

22-07-2013 1 minut Sublinieri


Un preot italian se dezlănţuie în timpul unei căsătorii.

Prelatul aleargă prin biserică după care începe de la microfon să cânte “Mamma Maria”, melodia celor de la Ricchi e Poveri. Video-ul a fost urcat pe Youtube de un utilizator, iar în jurul său au început dezbaterile pe tema identităţii preotului care cântă şi dansează.

Un preot italian care oficia o cununie religioasa intr-un orasel de langa Milano a ales un mod inedit de a incheia ceremonia, pornind casetofonul.

Preotul s-a gandit sa marcheze uniunea dintre miri cu un moment artistic mai putin obisnuit, astfel ca a incheiat slujba de cununie cu o melodie extrem de vioaie, insa mai ales pe gustul socrilor si nuntasilor mai “copti”.

Pentru asta, el a ales hitul devenit celebru in anii ’80, cantat de Ricchi e Poveri – “Mamma Maria”.

Vizibil amuzat, preotul nu s-a sfiit sa danseze si sa-i incurajeze pe cei veniti sa asiste la cununie sa procedeze la fel.

Nota noastra:

Din presa italiana aflam ca pe “preot” il cheama Bruno Maggioni si este din zona Milano, reusind sa devina “regele” clickurilor pe youtube in Italia si fiind, se spune, apreciat si elogiat de majoritatea utilizatorilor pentru prestatia sa euforica, in vreme ce putinii critici care ii taxeaza “extravaganta” sunt infierati necrutator. Aici s-a ajuns!

Prete

Legaturi:


Categorii

"Reforma" in biserica/ aggiornamento, 1. DIVERSE, Erezii, secte, rataciri, sminteli, inselari, scandaluri..., Papa (Papism), Video

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

43 Commentarii la “PREOT CATOLIC pe post de “clown” si DJ in “biserica”, in timpul unei cununii: ALEARGA, CANTA SI DANSEAZA “MAMMA MARIA”. Cam aici a ajuns catolicismul… (VIDEO)

VEZI COMENTARII MAI VECHI << Pagina 2 / 2 >>

  1. Pingback: “Calugarita” catolica (Sora Cristina) face senzatie la “VOCEA ITALIEI”, cantand si manifestandu-se ca un STAR POP, sustinuta de alte “maici” si extaziindu-se de imbratisarea rapperului-jurat care se compara cu diavolul&
  2. Pingback: Pr. Andrew Philips: Vaticanul a beatificat doi papi ANTI-ORTODOCSI. Ioan Paul al II-lea si genocidul din Balcani. PAPA FRANCISC – CONTINUATORUL RELIGIOS AL CONFLICTULUI GEOPOLITIC INTRE VEST SI EST? - Recomandari
  3. @mg
    Nu stiu in ce biserici ortodoxe ati fost dvs, dar cel putin in Madrid – Spania (tara catolica) vin la impartasit duminicile cam 150 de persoane, dintre care pe putin jumatate sunt copii. Adulti vin cam 400. In tipm ce, peste drum, in catedrala catolica abia daca vin cateva zeci.
    Deci, cum ziceati si dvs, nu generalizati!!!
    Pt doamna care zicea ca in biserica ortodoxa lumea nu se implica. Ba se implica foarte multi. Doar ca dvs nu stiti. Eu personal lucrez frecvent cu parohia noastra ortodoxa si vorbesc din experienta.
    Nu stiu, dincer, ce va impiedica sa va adresati unei parohii si sa le propuneti sugestiile si planurile dvs pt a ajuta pe aproapele! Sun sigura ca nu veti fi refuzata.
    O zi buna va doresc,

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare