CONSERVANTII, HORMONII SI ADITIVII – EFECTE DEZASTRUOASE ASUPRA COPIIILOR: Pubertate precoce si grave dereglari hormonale. ADOLESCENT DE 19 ANI – INTERVENTIE CHIRURGICALA DE EXTIRPARE A SANILOR (video)

29-08-2014 2 minute Sublinieri

Sute de copii si adolescenti romani sufera de pubertate precoce, diagnosticata inca de la 7 ani. Iar doctorii sunt alarmati de formele tot mai neobisnuite ale dereglarilor hormonale.

Pe majoritatea le pun pe seama alimentelor, invadate de hormoni, coloranti si aditivi. Iar in unele cazuri extreme, singura optiune este interventia chirurgicala, asa cum s-a intamplat cu un adolescent de 19 ani. El a suferit o operatie de extirpare a sanilor, care i-au crescut excesiv de la varsta de 15 ani.

Intr-o sala de operatii, echipa medicala realizeaza o interventie chirurgicala de extirpare totala a sanilor. Pacientul este un baiat de 19 ani caruia i s-au dezvoltat sanii asemenea unei fete. Chiar si cu tratament prescris de ani buni de endocrinolog, boala lui, ginecomastie bilaterala, n-a dat inapoi. Astfel, singura optiune pentru o viata normala a fost o interventie chirurgicala de corectie. Operatia a durat trei ore, iar doctorii au extirpat glandele mamare.

“Mastectomia cu ajutorul endoscopului a fost realitata pentru prima data in Romania. Interventia afecteaza psihic pacientul: ascunzi ceva ce nu iti apartine, cum ar fi sanii la barbat”, a explicat chirurgul Cristian Viisoreanu.

In cazul baiatului, cresterea in volum a sanilor a fost cauzata de un dezechilibru hormonal aparut la pubertate. Mai grav este ca varsta la care apar semnele pubertatii este tot mai scazuta. Iar maturizarea fortata este favorizata de mancarea invadata de sute de substante cu efect hormonal – din furaje, medicamente, pesticide si ingrasaminte.

O fetita, de exemplu, are par excesiv pe corp. “M-am speriat, ca avea par pe maini, pe spate. Mi-au zis sa nu ii mai dau lapte si carne de pasare, ca nu e bine”, spunea, in 2003, mama fetitei.

In Romania, peste 600 de copii sunt diagnosticati anual cu pubertate precoce. Jumatate dintre ei sunt fetite. Din iulie, medicii de familie isi cheama pacientii la consult anual, astfel ca numarul copiiilor depistati cu pubertate precoce va creste cu siguranta.

Conştientizarea importanţei pe care alimentaţia o are în viaţa noastră ne-ar feri de foarte multe probleme. Mutaţiile genetice, aditivii alimentari, hormonii şi antibioticele care se regăsesc în produsele alimentare pe care le consumăm reprezintă un real pericol pentru sănătatea noastră.

Medicii sunt îngrijoraţi de dereglările hormonale pe care le sesizează la copii: “Băieţilor de 7-9 ani au început să le crească sâni, iar fetiţelor de 6-7 ani le vine menstruaţia”, a declarat Georgeta Păun, medic primar în medicină generală.

În literatura de specialitate este citat cazul fetitei Lina Medina, care a dat naştere la varsta de 5 ani 7 luni si 21 de zile, fiind cea mai tanara mama cunoscută.

Cazurile de pubertate precoce pot avea efecte extreme. Recent, unui tânăr de 19 ani i-au fost extirpaţi total ambii sâni, deoarece, de la vârsta de 15 ani au început să îi crească, asemenea unei fete. […]


Categorii

1. DIVERSE, Alimentatia (E-uri aditivi cancerigeni), Razboiul impotriva sanatatii, Video

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “CONSERVANTII, HORMONII SI ADITIVII – EFECTE DEZASTRUOASE ASUPRA COPIIILOR: Pubertate precoce si grave dereglari hormonale. ADOLESCENT DE 19 ANI – INTERVENTIE CHIRURGICALA DE EXTIRPARE A SANILOR (video)

  1. Pieptul de pui este contraindicat baietilor!

    Lui Marian au început să-i crească sânii brusc când avea aproape 9 ani. Speriaţi, părinţii l-au dus la un medic endocrinolog din oraşul lor. “Ne-a întrebat ce mănâncă şi i-am spus că de bază la el e pieptul de pui. Doctorul crede că de la acest aliment poate fi reacţia anormală şi ne-a recomandat să nu îi mai dăm piept, ci pulpe sau aripi, care ar fi mai puţin periculoase”, povesteşte mama lui.
    La câteva luni după ce a renunţat la pieptul de pui, băiatul nu mai are problema care i-a speriat pe părinţi.
    http://www.evz.ro/alarmant-fenomenul-baietilor-cu-sani-bombele-alimentare-care-ne-dopeaza-copiii-cu-hormon-97580.html

  2. ba mai mult decat atit acestia mai sunt indopati si cu antibiotice, si imaginativa ca luati tratament cu antibiotice pt. anumite afectiuni si fara sa vrei ei supra dozaj cu antibiotice si implicit sistemul imunitar ati este dat peste cap, iar virozele incep sa fie imune la antibiotice din ce in ce mai puternice, o alta calamitate sunt carnea procesata {mezeluri} si dulciurile, care si acestea provoaca o serie de afectiuni pintre care si boli de cancer, in special cancer de colon, lucrez in institutul oncologic fundeni si pot sa va spun ca spitalul este arhiplin, multi sunt internati in ambulator si vin periodic doar la tratament datorita faptului ca nu mai este loc in spital

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare