GAY CAPITALISM: “Permiterea casatoriilor homosexuale imbunatateste productivitatea”. MARILE CORPORATII AMERICANE se raliaza in corpore CASATORIEI HOMOSEXUALE inaintea deciziei CURTII SUPREME a SUA

6-03-2015 1 minut Sublinieri

capitalism is so gay

Marile companii s-au raliat pentru casatoria homosexuala in timp ce Curtea Suprema a SUA a programat data pentru dezbatere pe 28 Aprilie.

In total, 379 de companii si grupuri reprezentand angajatori din diverse domenii, printre care se numara Google Inc, American Airlines Group Inc, Goldman Sachs, Johnson & Johnson, au semnat un document destinat Curtii in care sprijina casatoria homosexuala.

Diversi alti suporteri ai cauzei casatoriei homosexuale au semnat documente similare inainte de deadlineul de vineri. Unul dintre acestea a fost inaintat in numele mai multor conservatori proeminenti, inclusiv al fostului sef al Comitetului National al Republicanilor, Ken Mehlman si al lui  David Koch, unul din fratii miliardari Koch cunoscuti pentru donatiile acordate cauzelor politice de dreapta.

Documentul afirma ca “valorile conservatoare sunt compatibile – si sunt intarite – de permiterea casatoriei civile cuplurilor de acelasi sex.”

Administratia Obama va semna, la randul sau, un astfel de document de sprijin.

Curtea trebuie sa decida daca statele au dreptul sa interzica casatoria homosexuala. Cei noua judecatori vor analiza spetele unor interdictii asupra casatoriei homosexuale din Ohio, Michigan, Kentucky si Tennessee.

Judecatorii vor decide daca aceste interdictii vin in contradictie cu prevederea Constitutiei SUA despre egalitatea legii. Se asteapta ca aceasta decizie sa fie data pana la sfarsitul lui iunie.

In prezent, exista 37 state unde casatoria homosexuala a fost permisa, desi exista o batalie legala in Alabama, unde Curtea Suprema locala a oprit procesul.

Cazurile de la Curtea Suprema vin dupa o serie de decizii pro-gay prin care s-a invalidat o lege federala care restrangea beneficiile doar la cuplurile heterosexuale.

Pana la aceasta decizie din iunie 2013, doar 12 state din 50 permiteau casatoria homosexuala.

Sectorul afacerilor a sprijinit casatoria homosexuala si in cazurile precedente judecate la Curtea Suprema.

In document, avocatii de la firma Morgan Lewis au afirmat ca legile statelor impovareaza companiile, interdictiile asupra casatoriilor homosexuale venind in conflict cu politicile corporatiste anti-discriminare.

“Permiterea casatoriei cuplurilor de acelasi sex imbunatateste morala angajatilor si productivitatea lor, reduce incertitudinea si inlatura poverile administrative impuse de disparitatile actuale ale legilor statelor”, se afirma in document.

Thomson Reuters Corp, care detine agentia de stiri Reuters, a semnat, de asemenea, documentul.

traducere si adaptare Cuvantul Ortodox


Categorii

1. DIVERSE, America, Corporatism, Google, Homosexualitate, Traduceri

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

20 Commentarii la “GAY CAPITALISM: “Permiterea casatoriilor homosexuale imbunatateste productivitatea”. MARILE CORPORATII AMERICANE se raliaza in corpore CASATORIEI HOMOSEXUALE inaintea deciziei CURTII SUPREME a SUA

  1. “Permiterea casatoriei cuplurilor de acelasi sex imbunatateste morala angajatilor si productivitatea lor, reduce incertitudinea si inlatura poverile administrative impuse de disparitatile actuale ale legilor statelor”

    Măi, măi, iaca o mostră bună din limba de lemn a sodomenilor!

  2. Asta mi se pare cea mai importanta stire din vremurile acestea.
    Ganditi-va ce urmeaza dupa ce America se elibereaza de problemele interne pe aceasta tema a casatoriilor homosexualilor. Atunci cu toata forta financiara, institutionala, politica, s.a.m.d. INAINTE spre transformarea intregii lumi dupa chipul si asemanarea lor. Sodoma si Gomora vor fi un palid exemplu fata de ce s-ar putea intampla la nivel mondial. Numai pronunt cateva dintre cuvintele atat de grele pentru un crestin, ca sa ne imaginam ce urmeaza sa se intample, daca Dumnezeu va ingadui: eutanasiere, homosexuali, lesbiene, transexuali, asexuali, schimbare de sex, zoofili, poligamie ……. biserici darmate sau inchise, crestini plini de frica, ascunsi pe unde se poate, altii bagati prin inchisori, altii indraciti cu totul. “Preotii vor fi ca mirenii, iar mirenii ca dracii”….
    Sa ne imaginam macar cate putin dintre acestea si tot cred ca nu suntem nici pe aproape fata de ce va fi la sfarsitul lumii.
    Inteleg din ce in ce mai bine de ce multi Sfinti Parinti spuneau ca nimeni nu ar fi vrut sa traiasca in vremurile de pe urma si cum ca acestea vor fi mai grele decat in toata istoria omenirii.
    Lupta a inceput demult, doar ca pare ca noi suntem mai in urma…
    Sa nu ne lase Dumnezeu!

  3. @Sim:

    Adevarat. Impresia este ca si acest moment realmente “istoric” ne cam scapa atentiei. Daca, asa cum pare in proportie de 99,99%, Curtea Suprema da liber casatoriilor homosexuale in SUA si interdictiile sunt declarate neconstitutionale, intram in linie dreapta spre apocalipsa.

  4. Corabia lor oricum a luat-o demult razna. Deciza de vineri este sansa lor de redresare, atat.

    Este, desigur, o decizie cruciala.

  5. De dragul banilor sa faci legea homosexualitatii.Banul este ochiul dracului, nu se spune asa?

  6. Sodoma si Gomora zilelor noastre par a fi New York si Los Angeles. Stricaciunea s-a intins deja de la Atlantic la Pacific si pare sa se intinda in toata lumea. Crestinii americani se vor afla in prima linie in lupta cu tumora pederasta, dupa care, bineinteles, vom urma si noi. Sa ne ajute Dumnezeu pe toti!

  7. Din iunie 2013 până în prezent în USA au fost pronunţate 65 hotărâri judecătoreşti în favoarea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex (SSM = same-sex marriage) din care:
    – 41 au fost hotărâri pronunţate de către judecători federali,
    – 5 prronunţate de către curţi federale de apel,
    – 18 de către diverse instanţe de stat
    – 1 a constat în refuzul plenului unei curţi federale de apel de a rejudeca în plen cauza judecată deja de un complet de 3 judecători ai aceleiaşi curţi federale de apel.

    În contrapondere au fost pronunţate 3 hotărâri împotriva SSM:
    -1 judecător federal în statul Louisiana, în care un alt judecător, de stat, în altă cauză, s-a în favoarea acestor căsătorii;
    – 1 judecător federal într-un teritoriu dependent de USA – Porto Rico;
    – 1 o curte federală de apel care cu votul de 2-1 a decis că nu este de competenţa federaţiei (USA) ci de competenţa statelor să decidă dacă legalizează sau nu legalizează SSM şi, pe acest raţionament a respins cerere de legalizare a SSM.

    Curtea Supremă a USA (SCOTUS) a suspendat executarea primelor hotărâri pronunţate de către judecătorii federali până când se pronunţă curţile de apel. După pronunţarea primeia dintre curţile de apel, care a decis că este neconstituţională interdicţia SSM, cu vot de 7-2, SCOTUS n-a mai suspendat executarea hotărârilor pronunţate.

    SCOTUS a refuzat să judece recursurile declarate împotriva hotărârilor pronunţate de către curţile de apel în favoarea SSM, aceste hotărâri rămânând astfel definitive şi au fost puse în executare. Aceaşi curte supremă a preluat spre judecare recursurile împotriva singurei hotărârii pronunţată de o curte federală de apel împotriva SSM. Procesul se va desfăşura în data de 28 aprilie şi hotărârea este aşteptată în luna iunie.

    http://www.freedomtomarry.org/pages/marriage-rulings-in-the-courts
    (Chiar dacă acesta este un site pro-SSM el pune la dispoziţia cititorilor susţinerile părţilor pro şi contra SSM şi hotărârile judecătoreşti pronunţate.)

    *

    Conform procedurii SCOTUS în faţa acesteia pot fi depuse memorii de către diverse entităţi fizice şi juridice, memorii în care se susţine un punct de vedere sau altul, şi care sunt deseori utilizate de către SCOTUS la pronunţarea hotărârilor. Deja au fost depuse peste 50 de astfel de memorii şi ele pot fi găsite pe siteul SCOTUS.
    http://www.supremecourt.gov/search.aspx?Search=DeBoer&type=Site
    Aceleaşi memorii pot fi găsite şi pe un blog specializat în cauzele de pe rolul SCOTUS
    http://www.scotusblog.com/case-files/cases/deboer-v-snyder/
    (Între cele două situri pot apărea diferenţe temporale, funcţie de graba cu care sunt încărcate pe net aceste memorii)

    Dintre acestea trei sunt foarte importante întrucât sunt semnate de către experţi. Toate trei sunt în favoarea SSM.
    – un memoriu semnat de către 15 asociaţii profesionale, nord-americane, în domeniile medicinei, psihologiei şi cele conexe lor, inclusuv: American Psychological Association, American Psychiatric Association, American Academy of Pediatrics, National Association of Social Workers, American Psychoanalytic Association, American Academy of Family Physicians, American Medical Association.
    http://www.supremecourt.gov/obergefellhodges/amicusbriefs/14-556_american_psychological_association.pdf
    – un memoriu semnat de către American Sociological Association.
    http://www.supremecourt.gov/obergefellhodges/amicusbriefs/14-556_american_sociological_association.pdf
    – un memoriu semnat de către asociaţia profesioniştilor în domeniul juridic (cca. 400.000 membrii în USA), American Bar Association.
    http://www.supremecourt.gov/obergefellhodges/amicusbriefs/14-571_14-574_american_bar_association.pdf

  8. @Sicmar:

    Stim, cunoastem. La referendum se voteaza una, institutiile de forta decid alta. Democracy, values.

    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_U.S._state_constitutional_amendments_banning_same-sex_unions_by_type

  9. Ştiam ce-i pe wikipedia dar mi-am zis să sintetizez statistic situaţia şi, mai ales, să furnizez linkuri spre documente, pentru ca fiecare să-şi poată forma o părere plecând de la argumentele părţilor implicate (pro şi contra SSM), văzând pe ce temeiuri judecătorii au admis unele argumente şi le-au respins pe altele şi, în sfârşit, care sunt opiniile specialiştilor.

  10. @Sicmar:

    Stim si cum e cu parerea “specialistilor”. Ideologice, desigur.

  11. Ma tot gandesc de ce homosexualii sustin asa de tare aceasta lege a lor.Citeam intrun articol de pe site mai demult ca intr-o tara cred Marea Britanie se sustinea la predarea unei ore de etica despre genuri , adica sa se elimine notiunile de sex masculuin si sex feminin.Cred eu ca daca tot sustin aceste idei si votarea legii asteia a lor,nu cumva cele doua persoane dintr-un cuplu homosexual sunt si barbat si femeie in acelasi timp, adica au si organe reproducatoare feminine si masculune , ceea ce inseamna ca se pot reproduce, adica sa aibe copii, Ceea ce eu nu am azit de bisexuali .Cred ca la inceput o persoana din cuplul homosexual a fost fie barbat , fie femeie, si prin operatii, ca acum se folosesc tehnologii foarte avansate, folosindu-se organe reproducatoare umane , ceea ce sa zicem se face transplant de sex de la femei si barbati ca tot dispar atatia oameni si copii in tot felul de accidente accidente . Acum ma gandesc ca si copii lor trebuie sa fie tot bisexuali pentru perpetuarea speciei lor, si se fac si la copilasi acelasi gen de transplanturi de organe.Si acum fac o legatura cu cardul de sanatate.Intr-un punct de intializare a lui se cerea si donarea de organe, dar nu spun ce organe.Auzisem la tv la o emisiune ca peste doi ani se va face transplant de cap.Adica nu cumva ,ca tot se zice despre prosti , printr-un astfel de transplant sa devii dintr-o data destept si dintr-o data altcineva.Acum altceva care ma framanta pe mine cum este cu reproducerea in vitro.ei spun ca obtin ovul si spermtozoid de la barabtul sau femeia infertila, dar cum sa-l pui ovulul fecundat in uterul femeii care nu poate face copii pentru ca eu stiu de orele de anatomie si ce am mai citit si eu ca ovulul fecundat natural coboara dintromps si se lipeste de placenta care apare mult mai inainte.Nu cumva copii avulul fecundat in vitro este dezvoltat pentru a ajunge forma de la nastere in incubatoare.Si apoi va ganditi cati bani , curent , substante hranitoare pentru embrion ,( ca nu-i natural ca sa se hraneasca prin cordonul ombilical am mamei), cata energie electrica sa tii fatul 9 luni continuu in ace incubator, si ne mai intrebam de ce nu mai avem resurse naturale?Dar de ce se fac atatea conceperi in vitro?Eu cred ca de la depravarea la care s-a ajuns pe acest pamant , adica SODOMA SI GOMORA, adica femeile si-au stricat uterele , organele reproducatoare prin tot felul de avorturi , taieri de trompe, elimani de ovare si mai stiu eu ce alte metode?Si acum prin aceste transplnturi de organe genitale mai vor sa fie iar femei cum au fost inainte?Ba unele cica mai sunt si virgine , prin asa celebra himenoplastie, ca e la moda si usor de facut, ca si asa barbatul nu stie cum este o femeie virgina, stiti la ce ma gandesc.Dar de ce unele nu fac aceasta himenoplastie.Sunt femei violate dar nu fac asa ceva,de ce oare?Cred ca mi-a venit in minte ca cele care fac himenoplastia o fac pentru a cstiga barbati cu averi, pentru ca se stie ca acestia vor femei virgine din difetite motive(asa vor parintii) sau se mai face aceasta interventie chirurgicala pentru a ascunde ce fel de femeie depravata a fost inainte, sau ce viata destrabalata a avut(sex in grup, oral , orgii ca se practica la scara tot mai larga) Si ne mai intrebam ca marii sfinti ai lumii care cu certitudine sunt clarvazatori , vad tot ce se intampl pe pamant,ne avertizeaza ca vine antichristul si Sfarsitul lumii asa cum scrie in Apocalipsa Sf Ioan.Doar stim cine a fost Ioan.Deci mai este putin si vine iar Hristos ca sa-i salvez e pe cei care vor fi victimele acestor casatorii homo,.Cei mai multi sfinti ca vom trai ca in Matrix, adica omul este pus intr-o cutie, conectata la aparate ca sa dea energie electrica, golit de organe , pentru transplanurile amintite, hranit cu medicamente , i se pune un ecran la cap su imaginea pamantului frumos ca sa stimuleze creierul sa produca impulsuri nervoase sa tina corpul in viata, iar cand se apropie sa-si dea duhul se duce inIad direct ca , dee , a primit cardul de sanatate cu cip, premergator semnul premergator aparitiei semnului fiarei ca re va fi pus de antichrist.si cine sa-l dea Jos decat Hristos care a inviat saracutul a trea zi di mormant, doar stim asta cei care credem in EL.Dar evreii vor crede ca a venit iar Hristos, nu cred.Mai vine el intrupat iar in femeie? Nu! ca a fost omorat odata.Va veni pe nori ca sa nu fie iar ucis de evrei , si va distruge iadul lui Antichrist luindu-i la el pe cei care nu au vrut sa primeasca cipul obligatorie pe mana drepta sau pe frunte ca nu se faca semnul crucii , sa fie hului.Spune Iaon cel care a scris Aocalipsa la porunca lui Dumnezeu, poruncindu-i sa manace o parte din mica carte sfanta, care cred eu ca se refera la ceea ce v-am descris eu mai sus, si de ce oare ? Pentru a nu-i determina pe cei care mai fac casatorii in biserica sa nu vada iadul de pe pamant si sa se sinucida.De dragul banului care este ochiul diavolului sa-si vanda omul sufletul.

  12. Pingback: CURTEA SUPREMA DE JUSTITIE A SUA A DECIS OBLIGATIVITATEA CASATORIILOR HOMOSEXUALE. Eveniment ce va trimite unde de soc in intreaga lume si care va pune presiune si mai mare la periferii… | Cuvântul Ortodox
  13. Pingback: CURTEA SUPREMA DE JUSTITIE A SUA A DECIS OBLIGATIVITATEA CASATORIILOR HOMOSEXUALE. Eveniment de maxima gravitate ce va trimite unde de soc in intreaga lume si care va pune presiune si mai mare la periferii… UPDATE – ANALIZA ASUPRA CONSECINTELO
  14. Pingback: ORTODOCSII DIN AMERICA VOR FI IN EXIL SI PERSECUTATI IN PROPRIA TARA. Rod Dreher despre implicatiile deciziei CURTII SUPREME a SUA asupra CASATORIEI HOMOSEXUALE. “CONSERVATORII VOR FI VANATI DE ACTIVISTII LGBT”. Ce este OPTIUNEA BENEDICT? | Cu
  15. Pingback: ORTODOCSII DIN AMERICA VOR FI IN EXIL SI PERSECUTATI IN PROPRIA TARA. Rod Dreher despre implicatiile legalizarii CASATORIEI HOMOSEXUALE in SUA. “CONSERVATORII VOR FI VANATI DE ACTIVISTII LGBT”. Ce este OPTIUNEA BENEDICT? | Cuvântul Ortodox
  16. Pingback: Adunarea Episcopilor Ortodocsi din America reactioneaza fata de decizia CURTII SUPREME a SUA: “O DECIZIE IMORALA SI NEDREAPTA. FACEM APEL LA ORTODOCSI SA RAMANA NECLINTITI IN CREDINTA”/ Predica Mitropolitului Iona al OCA (Video si Traducere):
  17. Pingback: Adunarea Episcopilor Ortodocsi din America reactioneaza fata de decizia CURTII SUPREME a SUA: “O DECIZIE IMORALA SI NEDREAPTA. FACEM APEL LA ORTODOCSI SA RAMANA NECLINTITI IN CREDINTA”/ Predica Mitropolitului Iona (Video si Traducere): “
  18. Pingback: Adunarea Episcopilor Ortodocsi din America reactioneaza fata de decizia CURTII SUPREME a SUA: “O DECIZIE IMORALA SI NEDREAPTA. FACEM APEL LA ORTODOCSI SA RAMANA NECLINTITI IN CREDINTA”/ Predica MITROPOLITULUI american IONA: “A FI CRESTIN
  19. Pingback: CRESTINII DIN AMERICA SE APROPIE DE VREMEA INCERCARII. Cazul isteriei furibunde starnite impotriva legii libertatii religioase din Indiana. Judecatorii, Mass-media si Corporatiile instaureaza REGIMUL GAY TOTALITAR | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare