SUFOCAREA ROMANIEI – Reportaj IN PREMIERA despre distrugerea criminala a spatiului verde in Bucuresti (VIDEO)

25-05-2015 27 secunde Sublinieri


SUFOCAREA ROMANIEI – Reportaj IN PREMIERA… by medialert

În fiecare an, 8.000 de bucureşteni mor din cauza unui compus despre care nimeni nu vorbeşte, dar care se găseşte în aer tot timpul.

Autorităţile corupte au retrocedat parcuri, au permis construcţii în grădini şi au distrus centura verde de oxigen a oraşului. Acest compus nociv depăşeşte de câteva ori concentraţia pe care o poate suporta organismul nostru. Dar secretul este păstrat.

În anul 1990, oraşul Bucureşti avea 3.500 de hectare de verdeaţă. Acum în 2015, Bucureşti a rămas cu doar 1.500 de hectare.

În ţările civilizate se ştie că aliatul omului împotriva compusului PM10 e copacul. Un singur arbore e capabil să reţină 20 de kilograme de otravă. În condiţiile în care Bucureştiul produce mult mai mult, de aceea avem nevoie de fiecare frunză.

 


Categorii

Documentare/ Reportaje, Razboiul impotriva populatiei, Razboiul impotriva Romaniei, Video

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “SUFOCAREA ROMANIEI – Reportaj IN PREMIERA despre distrugerea criminala a spatiului verde in Bucuresti (VIDEO)

  1. Dureroasa aceasta inconstienta a celor care decid sa taie craca de sub picioare a ataor oameni, pe care ii lasa sa respire printre betoane. O fi codrul frate cu romanul, dar romanul nu mai e de mult frate cu codrul. Ba mai multa constiinta fata de spatiile verzi se par ca o au occidentalii, in timp ce la noi se trece cu buldozerul, cu cea mai mare nepasare.

    Constructii profitabile se vor sa se faca peste tot in lume, insa exista si oameni care, cel putin, atrag atentia asupra consecintelor fata de santatea populatiei, ca de exp. in Franta, cand s-a facut chemarea “aux arbres citoyens”:
    http://pressibus.org/blogcvl/a2/arbres2f.html
    http://arbresvenerables.pagesperso-orange.fr/ACTUALITES/ParcMistral/ParcMistral.htm

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare