Apel către cititorii Pemptousiei

30-12-2015 12 secunde Sublinieri

pemptousia

După cum ați putut observa, din luna decembrie a anului 2015, ediția românească a site-ului Pemptousia a încetat să mai publice noi traduceri din limba greacă.

Dacă doriți ca site-ul să își continue activitatea, cereți acest lucru scriind pe adresa Mănăstirii Vatopedi (www.pemptousia.ro/contact/). Credem că părinții Mănăstirii vor fi sensibili la apelul nostru.

Mulțumim!


Categorii

1. DIVERSE, Apeluri

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “Apel către cititorii Pemptousiei

  1. am incercat sa scriu la PEMPTOUSIA dar nu mergea trimis mesajul….imi spunea sa incerc din nou si din nou….
    nu este necesar sa imi publicati comentariul vroiam doar sa va comunic o problema care cred ca au mai intalnit-o si alti cititori ai siteului….ar fi pacat sa nu se mai publice in limba romana…

  2. La mine a mers trebuie sa dati tic pe patratelul cu I’m not a robot, apoi o sa va puna sa selectati niste imagini si apoi se trimite mesajul…

  3. Trimis

    Trebuie sa va spun ca nu am stiut de aceat site pana acum;

    Poate ar trebui sa faceti mai multa publicitate
    si sa indemnati sa dea like pe pagina de Facebook

    https://www.facebook.com/pemptousia/

    Doamne ajuta!

  4. Cam ciudată această decizie de a întrerupe publicare de noi articole în ediția românească a site-ului, cu atât mai mult, cu cât, ediţiile în limba georgiană, rusă etc. continuă să publice articole în limbile respective.

    Era printre puţinele site-uri unde puteai găsi articole foarte bune pe teme teologice şi duhovniceşti esenţiale. Despre unele din aceste tematici nici nu se predă în facultăţile de teologie.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare