Dupa ce au fost linsati mediatic si sanctionati administrativ, PREOTII ROMÂNI acuzati de FURTUL MOASTELOR Sf. Haralambie dintr-o manastire din GRECIA au fost ACHITATI de tribunalul din Patras. Achitarea a fost propusa chiar de PROCUROR: ”NEVINOVĂȚIA celor trei preoți este clară și a fost clară DE LA ÎNCEPUT”

19-03-2016 48 secunde Sublinieri
Captura Adevarul

Captura Adevarul

Cei trei preoți români acuzați la finele anului trecut că ar fi furat  mâna Sfântului Haralambie dintr-o mănăstire elenă au fost declarați nevinovați de un tribunal din Patras.

Conform site-ului romedia.gr, Curtea de Apel din Patras i-a achitat pe cei trei slujitori ai Domnului, adevărații vinovați, doi pelerini, fiind condamnați la închisoare cu suspendare.

Diaconul mănăstirii Mega Spilaio Kalavryta,  și-a cerut iertare față de cei trei preoți și față de familiile lor, scrie sursa citată.

Acuzați în dosarul penal de furt a moaștelor Sfântului Haralambie de la mănăstirea Mega Spilaio Kalavryta, Grecia din octombrie 2015, preoții români au fost găsiți nevinovați, miercuri, 16 martie, în timp ce cei doi enoriași au fost condamnați la câte 4, respectiv 3 ani de închisoare cu suspendare.

Achitarea preoților români a fost propusă chiar de către procuror care, în concluziile depuse în instanță a spus că “nevinovăția celor trei preoți este clară și a fost clară de la început”.

În urma pronunțării hotărârii instanței, prin care cei trei preoți au fost achitați, martorul de bază al acuzației, Diaconul mănăstirii Mega Spilaio Kalavryta, le-a cerut iertare celor trei preoți pentru implicarea acestora în acest caz, dar și pentru consecințele și defăimarea pe care cei trei preoți le-au suportat în urma acuzațiilor nedrepte.

 


Categorii

1. DIVERSE, Dezinformari, hoaxuri, diversiuni, manipulari

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “Dupa ce au fost linsati mediatic si sanctionati administrativ, PREOTII ROMÂNI acuzati de FURTUL MOASTELOR Sf. Haralambie dintr-o manastire din GRECIA au fost ACHITATI de tribunalul din Patras. Achitarea a fost propusa chiar de PROCUROR: ”NEVINOVĂȚIA celor trei preoți este clară și a fost clară DE LA ÎNCEPUT”

  1. banuiesc ca “enoriasii” aia sunt pelerini din cadrul grupului romanesc, nu? ca nu-mi e prea clar, manastirea nu are enoriasi…

    multumesc

  2. Pai, daca nevinovatia lor era clara de la inceput, de ce i-au mai tarat prin tribunal si i-au expus defaimarilor publice? Iar acum isi cer scuze…

  3. instanta din Grecia a decis ca preotii sunt nevinovati. Infractorii sunt Serafim si Bogdan de la schitul necanonic privat mixt din Prilog Vii. Liderul acelui schit ciudat este unul dintre preotii “nevinovati”, Emanuel Oros din satul Mesteacan.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare