“Şi în Diasporă, şi Acasă, NE IAU COPIII!” Inca un caz dramatic de instrainare fortata a COPIILOR UNEI MAME ROMÂNCE. Justiția Română a decis impotriva MAREI FORȚU, obligand returnarea COPIILOR sai fostului sot din PORTUGALIA

6-12-2016 8 minute Sublinieri

Strigãtul sfâsietor al unei mame

INCREDIBILA SENTINTÃ Drama Marei Fortu de Araujo, de 42 de ani, din Bârlad, profesor dr. în Muzicologie, întrece orice închipuire. Judecãtorii de la Tribunalul Bucuresti si de la Curtea de Apel Bucuresti au pronuntat o sentintã favorabilã pentru sotul ei, Rui de Araujo, de 45 de ani, din Lisabona, Portugalia, dispunând ca cei doi copii minori ai familiei, care sunt de patru ani în Bârlad, sã fie trimisi înapoi în Portugalia, la tatã! Rui de Araujo a acuzat-o pe Mara, sotia de care a dat divort în Portugalia, de “rãpire internationalã de copii”, desi el personal a fost de acord în 2013 ca micutii sã vinã în România si a semnat personal ca acestia sã capete cetãtenie românã cu domiciliul în Bârlad. Desi Mara de Araujo a adus toate probele posibile în apãrarea ei, arãtând cã sotul sãu are tendinte homosexuale si nu are conditii pentru a creste copiii, judecãtorii bucuresteni nu au luat în considerare nimic, preferând sã favorizeze portughezul si ignorând Conventia de la Haga, care este în favoarea copiilor care trebuie sã rãmânã acolo unde le este mama. De la Tribunalul Bucuresti procesul s-a mutat la CA Bucuresti, atât Mara de Araujo, cât si Parchetul de pe lângã Tribunalul Bucuresti fãcând apel la sentintã! Dar si judecãtorii CA Bucuresti au judecat la fel de “drept” ca si cei de la Tribunalul Bucuresti: copiii – o fetitã de 6 ani si un bãietel de 3 ani si jumãtate – trebuie sã plece în Portugalia! Mara Fortu a cerut disperatã ajutorul tuturor autoritãtilor române, dar acestea sunt surde si oarbe la drama femeii si a celor doi copii ai ei. “Mi-e fricã cã îmi va lua copiii si îi va da în Portugalia în plasament familial la cuplurile gay, asa cum se practicã acum pe acolo”, spune prof.dr. Mara Fortu de Araujo, cerând cu lacrimi în ochi sã fie ajutatã sã-si pãstreze copiii în tarã, lângã ea si familia ei.

O nouã dramã a unei mame românce, acuzatã cã si-ar fi rãpit proprii copii, revoltã opinia publicã. De aceastã datã acuzatiile vin din Portugalia, de unde tatãl a venit sã-si ia copiii, acuzând mama de “rãpire internationalã de copii”, desi mama stã în România, la Bârlad, cu cei doi micuti din 2013, cu acordul acestuia! Instantele românesti, Tribunalul si Curtea de Apel din Bucuresti, au decis cã minorii trebuie sã se întoarcã în Portugalia. Aceasta este drama Marei Fortu de Araujo, profesor doctor în muzicologie religioasã, care predã la Clubul Elevilor “Spiru Haret” din Bârlad, având doi copii – Ana (6 ani) si Ioachim (3 ani si jumãtate). Mara este fiica cunoscutului profesor si artist plastic Nicolae Fortu din Bârlad si îsi strigã durerea si neputinta întregii lumi, poate va gãsi un ajutor si o rezolvare a cazului sãu incredibil!

Dragostea a dus-o tocmai în Portugalia, dezamãgirea a adus-o înapoi în România

Iatã ce ne-a declarat Mara Fortu de Araujo ieri, strângându-si fetita la piept. “Sunt cetãtean român, dar am trãit în Portugalia opt ani, din 2005 pânã în 2013. M-am dus acolo, la Lisabona, cu o bursã pentru doctorat în muzicologie, finalizând doctoratul în 2015. Între timp am cunoscut colegul meu de doctorat, pe Rui de Araujo, cu care m-am cãsãtorit si am fãcut acesti doi copii. Ana are 6 ani jumãtate si Ioachim, trei ani si jumãtate. Din nenumãrate motive, am decis sã rupem relatia, care la început a fost una … nu stiu cum sã vã spun, bunã, dar am constatat pe parcurs cã sotul era plecat mereu la concerte, la distractii, nu dãdea bani în casã, dar avea pretentia sã fiu un fel de sclavã a sa. Cred cã în spatele cãsãtoriei cu mine se ascund grave fapte de imoralitate, el având prieteni numai homosexuali. Folosea ca imagine cãsãtoria …. credea cã nu voi avea forta sã mã lupt cu el. În 2013 am nãscut bãiatul si la numai douã luni, m-am întors în tarã, dupã ce am avut nenumãrate certuri si chiar agresiuni, din partea lui si a socrului meu. Toti colegii de facultate mi-au spus cã el este gay si eu nu voiam sã cred. Am decis sã rup orice punte cu Portugalia si am venit în tarã, cu sotul meu, în 2013. El a fost atunci de acord sã rãmân eu cu copiii în România, pentru cã în Lisabona nu aveam nici eu si nici el serviciu, casã, el nu are nici familie, bursa i se terminase. El este de altfel un fel de student permanent, pleacã de la o facultate la alta, are 45 de ani, vã dati seama, si trãieste de pe o zi pe alta, cu diversi … prieteni. Atunci a fost de acord si a semnat sã rãmânã copiii la mine, la familia mea, mi-a lãsat procuri cu care pot sã rãmân în tarã, a semnat pentru obtinerea cetãteniei române a copiilor. Din 2013 pânã acum n-a dat niciun ban pentru cresterea copiilor, el nu are nici de unde da, cã trãieste din bursa de student … El nu este fãcut sã fie tatã, viata lui este pe alte cãi”, a spus Mara Fortu de Araujo.

Acuzatã de rãpirea copiilor dupã trei ani!

Mara îsi continuã povestea incredibilã. “El si-a vizitat copiii de douã ori în acesti trei ani: de Crãciun în 2014 si în 2015. Atât. Si în 2016, în aprilie, mã trezesc cã a fãcut plângere si mã acuzã de rãpire internationalã de copii! Pur si simplu a inventat aceastã acuzatie! De trei ani suntem în tarã, el a si fost de acord… Ne-am judecat la prima instantã, la Tribunalul Bucuresti, unde mi s-au refuzat probe, martori… A fost un simulacru de interogatoriu unde i s-a dat câstig de cauzã numai portughezului, desi eram într-o instantã româneascã! Pe mine judecãtoarea m-a tratat cu o totalã lipsã de respect si n-a luat în considerare cã sotul a semnat de trei ani cã este de acord sã fie copiii cetãteni români, cu domiciliul în România! S-a dispus înapoierea minorilor în Portugalia! Am fãcut recurs la aceastã sentintã, atât eu, cât si Parchetul de pe lângã Tribunalul Bucuresti! Am solicitat la DGASPC Vaslui o anchetã socialã, care a scos în evidentã faptul cã la Bârlad, acasã la mine, copiii sunt bine îngrijiti, au toate conditiile de crestere si educare. Am arãtat cã el nu are venituri, nu are casã, nu are familie în Portugalia, procurorii s-au opus primei sentinte, cerând ca sã rãmânã copiii în România. Am fãcut petitii la toate institutiile posibile: presedintie, Parlament, prim-ministru, ministrul justitiei… peste tot. Dar nu am avut cum sã înfrunt aceastã mafie teribilã din justitia româneascã: mi-a fost respins apelul si a rãmas definitivã sentinta prin care minorii trebuie sã fie în Portugalia în decurs de sapte zile! Incredibilã aceastã inegalitate de sanse! Cum se poate cã un om, care timp de trei ani n-a dat niciun semn decât la Crãciun, n-a dat un ban pentru copiii sãi, si-a adus aminte cã este tatã dupã trei ani si cere copiii pe care zice cã i-am rãpit, desi i-am adus împreunã în România, iar instanta româneascã îi dã lui minorii pe tavã, fãrã sã se gândeascã la binele copiilor! Fata mea nu stie portugheza, ce face ea acolo? De ce nu se aplicã legea internationalã în procesele de rãpire internationalã de copii? De ce nu s-a aplicat Conventia de Haga din 1980? Acolo, unul din articole spune clar: nu se poate dispune înapoierea copiilor tatãlui, dacã cererea a fost fãcutã tardiv! Pãi mai tradiv decât trei ani, ce poate fi? Noi nu aplicãm în justitia româneascã legile internationale? Este posibil asa ceva? Interesul superior al copiilor nu conteazã? Ce pot sã fac??”, spune Mara de Araujo.

Mama suspecteazã cã tatãl vrea copiii pentru a-i da la un cuplu de gay!

Profesoarã de muzicã si doctor în muzicologie religioasã, Mara de Araujo a intentat divort în România, iar Rui Alexandre, sotul din Portugalia, a intentat si el divort în Portugalia. Ambele procese de divort sunt suspendate, pânã la pronuntarea judecãtorilor români în dosarul de “rãpire internationalã”. Acum cã s-au pronuntat judecãtorii, culmea, împotriva mamei, trebuie sã-si dea copiii tatãlui în Portugalia sau sã meargã si ea cu ei acolo. “Eu nu vreau sã aud asa ceva! Desi îmi este jenã sã o spun, am tot încercat voalat sã dau de înteles, dar el are apucãturi homosexuale, având numai bãrbati prieteni, toti gay. Acolo, în Portugalia, dacã mã duc cu copiii, risc, asa cum mi-a spus un avocat portughez, sã îmi fie luati copiii de Protectia Copiilor de acolo si sã fie dati în plasament la un cuplu de gay, asa cum este legea pe acolo. Nu voi accepta asa ceva! Oare nu existã în România nicio lege care sã ne apere? Copiii mei vor fi socati! Ce as putea sã mai fac? Cine mã poate ajuta? Eu nu pot trãi în Portugalia, în decadenta religioasã care este acolo. Intentia mea n-a fost sã rãmân acolo sub nicio fomã. M-am îndrãgostit, am avut o bursã pentru doctorat, am crezut cã va fi bine, dar acum nu înseamnã cã cei doi copii trebuie sã îndure asa ceva!”, a spus, plângând, Mara de Araujo.

Copiii nu vor la tatãl lor în Portugalia!

Ana, fetita Marei, s-a agãtat tot timpul interviului de gâtul mamei si ne-a spus cã nu vrea sã plece din Bârlad, de lângã mama si bunicii ei. “Nu vreau sã plec, nici vorbã”, a spus Ana, lipindu-se de mamã. “Acesti judecãtori români au semnat pur si simplu furtul cu acte a acestor doi copii ai mei. Abia acum sunt rãpiti acesti copii, nu eu i-am rãpit! Judecãtorii români i-au rãpit, prin decizia lor, i-au vândut mai bine zis puterilor strãine! În aceastã tarã trãim, în aceastã societate, în care România este îngenuncheatã. Suntem la fel ca pe vremea turcilor când plãteam tribut în copii! Acum plãtim tribut în copii, europenilor decadenti!”, a încheiat Mara de Araujo.

O mamă din Vaslui le cere autorităţilor să fie ajutată să-şi păstreze copiii lângă ea după ce fostul soţ a acuzat-o de răpire internaţională. Aceasta spune că bărbatul, care locuieşte în Portugalia, a semnat ca cei mici să rămână cu ea în România şi nu îşi explică de ce instanţele româneşti au decis acum ca aceştia să plece la el.

Mara are 45 de ani şi este profesoară de muzicologie. Acum 3 ani a decis să divorţeze de bărbatul cu care locuia în Portugalia şi cu care a făcut doi copii, Ana de 6 ani şi Ioachim de 3 ani şi jumătate.

Sătulă de comportamentul lui, dar şi de episoadele de agresivitate i-a spus că se întoarce în România cu tot cu copii şi a intentat divorţ. Bărbatul a depus şi el actele în Portugalia, acolo unde locuieşte. I-a spus că vrea să-şi ia şi copiii cu ea iar portughezul, spune femeia, a fost de acord.

Anul acesta în aprilie s-a trezit însă că este acuzată de răpire internaţională de copii. Atât ea cât şi fostul soţ s-au prezentat la proces iar Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au decis: Ana şi Ioachim trebuie să se întoarcă la tatăl lor în Portugalia.

Femeia a făcut recurs şi speră să-şi păstreze copiii lângă ea.

Despre cazul Mariei Fortu a scris si George Alexander:

Vreau să vă spun şi că unii dintre aceşti părinți au reuşit să ajungă în țară cu copiii lor, dar “Justiția” română i-a strivit fără milă, încălcându-le absolut toate drepturile, ignorând dovezile… Cel mai recent caz este al profesoarei Mara Fortu care a fost acuzată pe nedrept de “Răpire internațională de copii”! A primit sentință DEFINITIVĂ în acest caz! Copiii ei vor ajunge pe mâna pedofililor!

Oameni buni! Ce poate fi mai important decât copiii noştri?! Renunțăm la ei şi îi lăsăm pe mâna pedofililor?

Şi în Diasporă, şi Acasă, NE IAU COPIII!

***


Categorii

Confiscarea copiilor de catre stat, Justitie, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Video

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

15 Commentarii la ““Şi în Diasporă, şi Acasă, NE IAU COPIII!” Inca un caz dramatic de instrainare fortata a COPIILOR UNEI MAME ROMÂNCE. Justiția Română a decis impotriva MAREI FORȚU, obligand returnarea COPIILOR sai fostului sot din PORTUGALIA

  1. Este al doilea caz in care judecatorii pronunta o hotarare de acest gen (al doilea caz din doua cazuri, ambele la fel de evidente in favoarea mamei), ceea ce arata ca au oamenii lor aici, iar acesti oameni sunt infiltrati in justitie. Altfel spus, aceasta mafie pedofila internationala are ramificatii si aici, in Romania, la cel mai inalt nivel. Nu trebuie sa fii nici Sherlock Holmes nici conspirationist ca sa deduci asta cand se pronunta astfel de hotarari efectiv absurde, care contrazic toate probele din dosar – si inca la ambele grade de jurisdictie. Daca nu as sti cate tertipuri se fac in dosare, cum se repartizeaza ele ‘aleatoriu’, cum sunt viciate in mod expres procedurile prin intermediul arhivarilor si grefierilor, cum fac judecatorii ‘drepti’ in fata comenzilor securistilor pronuntand hotarari naucitoare cu un cinism monumental…n-as mai povesti. Nu neg ca sunt printre ei si oameni de toata isprava, care chiar se straduiesc sa-si faca treaba si pt care am tot respectul, dar si ce presiuni sunt pe ei… Si pot sa mai spun ceva, din experienta mea: am vazut cu ochii mei (nu intotdeauna, dar de multe ori) cum functioneaza judecata divina in multe astfel de cazuri, am vazut cu ochii mei cum cei care au nedreptatit au sfarsit prin a se sinucide sau a pierde tot ce au luat cu japca sau cum li s-au imbolnavit copiii s.a.. Este uimitor sa constati cum acest ‘feed-back’ apare tot mai rapid in ultima vreme, ca si cum timpul s-a concentrat. De fapt asta poate ca e unul dintre cele mai ingrijoratoare semnale ca, da, timpul se cam scurge.

  2. Cine sunt cei doi judecatori? Cum putem afla mai multe informatii despre ticalosi?
    Cum bine observa Doroteea , in sistemul de justitie din Romania sunt infiltrate elemente ale mafiei pedofile – Sau ca asemenea decizii sa fie luate la presiuni din zona securistilor atat de opaca , impenetrabila si aparent incalcita – Tot de aici se fac si presiunile pentru deviatiile sodomiste , atacuri impotriva familiei si bisericii plus toata propaganda globalista.

  3. Cioros si Klaun sunt ocupati cu scamatoriile de campanie ! Nu mai pot dumnealor de niste copii de 3 ani care ajung pe mana pedofililor!

  4. @stef:

    Pai si care-i ideea cu aflarea numelor, linsarea lor verbala sau ce? E ceva putred in circuitul juridic, nu-mi pot da seama, insa nu e prima decizie de acest fel.

  5. @4 admin
    Date cum ar fi apartenenta la organizatii masonice , alte dosare la care au lucrat , ce fel de decizii au luat, legaturi in plan intern si international.
    “tatal” nu are conditii pentru a-i creste ,iar varsta copiilor este f. mica. Deasemenea copii trebuie sa ramana impreuna ,iar mama chiar are conditii pentru a-i creste. In plus exista un acord semnat al tatalui.

    Decizia nu respecta mai multe legi aflate in vigoare – legi interne si internationale – Deci acesti magistrati incalca legile fara sa-si puna problema ractiei publice – Eu il interpretez ca pe un atac impotriva familiei – a mamei si a celor doi copii. Este de fapt un ATAC impotriva cetatenilor romani!
    Daca este facut la presiuni , de catre CINE sunt facute acestea?

  6. erata@5:
    “fara sa-si puna problema reactiei publice”

  7. Rămâi fără grai! Nici nu îți poți închipui, ce interese au cele 2 instanțe pt a trimite copiii în străinătate!?! În mod normal ele n-au nicio treabă cu tatăl!!! Și mai ciudat- chiar și procurorii au cerut apel în favoarea mamei și copiilor!!! Ce nebuni de judecători sunt aceia?
    Este clar, avem nevoie grabnic de Legea răspunderii magistraților; nu se mai poate fără- ajunge!

  8. @stef:

    Iti inteleg indignarea, numai ca din pacate presiunile astea sunt ca microbii: nu ii vezi, dar efectele lor sunt devastatoare. Discrepanta dintre datele dosarului – asa cum sunt ele prezentate mediatic – si solutii, mai ales in lumina multiplelor scandaluri de pedofilie care tot ies la iveala, ridica in mod evident legitime suspiciuni (cum sa dai copiii unui tata gay care n-a contribuit cu nimic la cresterea lor, care a fost de acord cu plecarea lor, care de trei ani nu si-a vizitat copiii decat de doua ori si care apoi, brusc, e lovit de revelatia ca mama, cand a luat copiii cu acordul lui scris, a comis un act de rapire internationala?? Si toate astea fara sa audiezi martori. Nu are niciun sens aparent!). Problema este ca o astfel de investigatie (sunt presiuni? Daca da, de unde vin ele?) nu poate fi facuta decat de catre persoane avizate si foarte determinate – persoane care sunt sigura ca exista, lucreaza cu dedicatie si competenta intr-un cadru organizat si sunt probabil in alerta. Atata ca niciodata nu s-a dovedit a fi usor cand a fost vorba de acest subiect ‘delicat’. Un simplu exemplu (si nu e singurul):

    https://en.wikipedia.org/wiki/Elm_Guest_House_child_abuse_scandal#cite_note-1

    Citat (desi intreg materialul e stupefiant, cu atat mai mult cu cat incepe prin a sugera ca a fost vorba de o pista falsa, pt ca ulterior sa abunde de informatii care ridica parul in cap):

    `Prominent people who were claimed, without any proof, to have attended parties at Elm Guest House included the Liberal MP Sir Cyril Smith, the Conservative MP Sir Nicholas Fairbairn,[6] the Soviet spy Anthony Blunt, the former British diplomat Sir Peter Hayman, and the Foreign Office barrister Colin Peters, who was later jailed in 1989 for being part of a network which abused over a hundred boys.[4][7][8]’

    ??? Cum vine asta?? Mai departe (citat la intamplare):

    In 1983, Conservative MP Geoffrey Dickens compiled a dossier, telling his family it was “explosive” and would “blow the lid” on powerful and famous child abusers. The dossier was handed over to the then Home Secretary, Leon Brittan, who acknowledged receipt in a letter and suggested the police had been informed. The dossier was subsequently lost. The Observer revealed on 5 July 2014 that the Dickens dossier was just one of 114 potentially relevant files found to be missing by officials when they did their initial search.[16] The chairman of the Home Affairs Select Committee Keith Vaz said that files had been lost “on an industrial scale”.[34] In July 2014, Prime Minister David Cameron ordered an enquiry into the missing Dickens dossier,[35] and a subsequent inquiry by Peter Wanless and Richard Whittam QC failed to find the dossier or missing files.[36]

    sau

    `Barry Strevens, an ex-detective chief inspector for Cheshire police and former bodyguard to Margaret Thatcher, also claimed he warned her that another of her aides, Peter Morrison, allegedly held sex parties with under-age boys. Strevens said that, despite his passing on the allegations to Thatcher, she later promoted Morrison to the position of deputy chairman of the Conservative party.[48] Morrison died in 1995 aged 51 and has since been linked to alleged sex abuse at children’s homes in north Wales[48] and the alleged rape of a 14-year-old boy at Elm Guest House.[5] Three years after Morrison died, it was first reported in 1998 that he had been arrested for molesting underage boys during his career. He received a mere police caution and was never charged with any crime during his lifetime. In 2002, former Conservative minister Edwina Currie described Morrison as a “notable pederast”.[49]
    Former cabinet minister Norman Tebbit said in July 2014 that there “may well have been” a political cover-up of child sex abuse in the 1980s. Tebbit, who served in various ministerial roles under Margaret Thatcher in the 1980s, said that the culture at the time was to protect “the establishment”. He said that it was seen as “more important to protect the system than to delve too far into claims”. Tebbit stated that he felt this view was “wrong”.[34] Former Labour health minister Lord Warner said that powerful people in the 1980s targeted children’s homes that served as a “supply line” for paedophiles. He described the sexual abuse of children as a “power drive”. Warner said that insufficient action was taken to deal with child abuse in the 1980s because there was “disbelief in the public mind”.[50]

    sau

    Labour MP John Mann gave Scotland Yard detectives evidence in December 2014 relating to 22 political figures suspected of involvement in Westminster paedophile rings, including three serving MPs and three members of the House of Lords. The list of those alleged to have been involved in child sex abuse included fourteen Conservative politicians, five Labour politicians and three from other parties. Thirteen former ministers were among the list, of whom at least two were alleged to have assaulted young boys at “abuse parties” held at the Dolphin Square apartment block in central London. Mann said that some of his sources were highly placed officials within institutions, and that he believed the complexity of child abuse networks at the heart of government in the 1970s and 1980s had been seriously underestimated.[55][56][57]’

    samd … samd… (cap-coada tot textul asa o tine)

    Se vede deci cam cum stau lucrurile. Cred ca singurul lucru pe care il putem face este sa ne rugam ca adevarul sa iasa la iveala si Domnul sa ii sprijine, lumineze si ocroteasca pe investigatori. Din nou din fericire, mi se pare o perioada propice dezvaluirilor pt ca vad ca multe ies la iveala. In ce ne priveste, rugaciunea noastra cred ca e mai pretioasa si folositoare decat orice alte actiuni.

  9. A inceput cenzura pe investigatia “pizzagate” – YouTube filtreaza , sterge acest cuvant si trimte mesaje de amenintare principalelor canale care dezbat periodic subiectul mafiei pedofile la nivel inalt.
    https://www.youtube.com/watch?v=FLpO-HAiSlc
    https://www.youtube.com/watch?v=mHSVBp4ePfc
    https://www.youtube.com/watch?v=I4hC0a_9ALA
    https://www.youtube.com/watch?v=oA2BocJLGb8

    Foarte important:
    https://www.youtube.com/watch?v=J0-QGu8lOO4

  10. George Alexander a fost singurul care s-a luptat pentru copiii rapiti de mafia pedofila, candideaza pe lista ANR pentru romanii din diaspora:

    https://bucovinaprofunda.wordpress.com/2016/12/02/de-ce-sustinem-alianta-noastra-romania-si-pe-marian-munteanu/

    Mi se pare ca acest argument nu-l luam in considerare, altfel ne-am fi mobilizat pentru aceste alegeri:
    “Dacă USR intră in Parlament vom avea mai mulți remuşi cernea și nicușori dani, plini de același avânt anti românesc, anti creştin și anti uman. Am văzut cum au dat peste cap usr-uniunea-soros-romaniasocietatea românească câteva ong-uri cu un singur om in Parlament. (A fost nevoie să ne inscriem noi cei 99%, din nou toți copiii la ora de religie. A fost nevoie să mobilizăm țara toată să strângem 3.5 milioane de semnături să ne rugăm de parlamentari să ne dea dreptul să demonstrăm că românii știu că familia se compune dintr-un bărbat și o femeie.)”

    Mila lui Dumnezeu!

  11. @stef
    Foarte bun materialul din ultima trimitere. Totusi, Nu sintde acord cu Carina cind neaga influenta satanica, oculta a cestor dezaxati, zicind ca in felul asta ar fi cumva dezincriminati, ca li s-ar atenua vina. E clar ca femeia vorbeste de pe pozitii atee, altfel ar sti ca participarea la ritualuri demonice si orice forma de demonism nu absolva pe nimeni de vina de a-i fidat drepturi diavolului si, mai rau decit atit, de a fi conlucrat cu el.
    Imi pare rau pentru ceea ce i se intimpla Marei. Imi vine greu sa cred ca si in Romania se foloseste pedo-sexualitatea criminala pentru santaje si presiuni, dar iata, se intimpla si la noi. Cit de jos au putut cobori unii oameni??
    Sa ne rugam pentru ea si pentru copilasii ei sa-i faca Dumnezeu dreptate.

  12. Tebuie ajutata aceasta femeie si e bine sa stim ca asa ceva se intampla, sa tinem minte aceasta veste. O sa trimit link ul unei cunostiinte din Portugalia poate cunoaste ceva din situatia asta, exista posibilitatea sa se cunoasca fiind din localitati apropiate.

  13. Nimeni nu poate sa ii insufle Custodelui Coroanei Romane sa se lupte pt. copii Romani luati de “protectia copiilor” din alte tari? Eu daca as fi in locul ei as vorbi cu regii , printii acelor tari pe acest subiect. Nu cred ca coroana al carui custode este se va stirbii, cred din contra ca va inflorii din otel in Platina cu diamante.
    La treaba Doamna noastra Principesa Margareta! Nimic nu e mai sfant decat sa te bati pentru sufletele romanilor micuti luati de langa parinti.
    Pedofilia =mai crima decat crima, luarea copiilor de langa parinti = o alta crima, crima sufletelor de copii.

  14. Pingback: PLATFORMA IMPREUNA cere presedintelui, premierului si liderilor Parlamentului implicarea in DRAMATICUL CAZ AL CAMELIEI SMICALA/ Un fenomen grav: tot mai multe cazuri definite de instantele românești "RAPIRE INTERNATIONALE DE MINORI" in urma ca
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare