Apelul unei mame indurerate si povestea sfasietoare a copilului ei: TUDOR BUCULESCU

7-11-2014 Sublinieri

Tudor Buculescu 1

Am primit pe mail scrisoarea impresionanta a unei mamici incercate:

Buna ziua,

Sunt mamica lui Tudor, un baietel de 3 ani a carui soarta nu a fost usoara inca din prima zi de viata.

Dezvoltat normal intrauterin, Tudor a avut nesansa ca inconstienta unor medici sa-l nenoroceasca pe viata. Desi suntem din Pitesti, am urmarit sarcina si am ales sa nasc in Bucuresti pt a ne asigura ca totul va fi bine. Am nascut normal, tot asigurata de medic ca totul va fi bine. Doar ca problemele au urmat…

10468493_542653432506871_6976362516181083895_oTudor s-a luptat sa vina pe lume fara niciun ajutor, a fost asfixiat la nastere avand cordonul ombilical de doua ori infasurat in jurul gatului. A primit nota 1 la nastere. Au urmat zile grele in care lui Tudor i s-au dezvoltat tot felul de infectii, au urmat crize epileptice.

Am hotarat sa-l botezam, pentru ca nimeni nu-i dadea nicio sansa. Un dop de sticla i-a fost cristelnita, iar in timpul botezului Tudor a deschis pentru prima data ochisorii. La cateva ore dupa botez, ne-au anuntat ca l-au deconectat de la aparate.

Tudor sufera de paralizie cerebrala, microcefalie severa, avand creierasul nedezvoltat si plin de gaurele datorate asfixiei severe de la nastere. La trei anisori cat are acum nu sta in fundulet, nu vorbeste si nici macar capul nu il tine bine. Pana si masa este un chin, mananca numai pasat si cu mare greutate.

Am fost cu el peste tot unde am auzit, mergem la kinetoterapie, psiholog si logoped de cate doua ori pe zi, am incercat toate terapiile alternative de care am auzit. Costurile lunare depasesc 5 000 lei.

Am ajuns anul acesta in Turcia unde a suferit doua interventii chirurgicale la aparatul urinar, pentru ca si acolo am avut probleme. Toate aceste costuri de zeci de mii de euro le-am acoperit pana acum singuri, cu ajutorul celor dragi.

Tudor mai are nevoie acum de o interventie foarte complicata la solduri, care din cauza spasticitatii foarte accentuate s-au dislocat in asa fel incat au deformat si coloana. Problema este ca operatia costa intre 50 000 si 70 000 de dolari, o suma care, oricate eforturi am mai face, nu mai avem de unde sa o strangem.

Totodata, pentru ca soldurile sa nu se disloce la loc trebuie montata o pompa prin care ii voi administra medicamentul pentru ca acesta sa si faca efectul – pe gurita luat nu si face efectul. Si aceasta costa 20 000 de euro.

Pana acum am incercat sa ne descurcam singuri, considerand ca sunt alte cazuri mai grave. Numai ca de data aceasta va cerem ajutorul. Pe zi ce trece problema se agraveaza. Doctorul de la clinica din Turcia ne-a explicat ca vor fi sase operatii intr-una  fiind o operatie foarte dificila tinand cont de problemele lui neurologice. Apoi Tudor va sta 2 luni in aparat ghipsat.

Va rugam daca se poate sa ne dati o mana de ajutor. Stiu ca Dumnezeu il iubeste si asa cum i-a dat sansa la viata il va ajuta sa nu mai sufere.

Stiu ca intotdeauna, solutiile au venit “de undeva” . Tudor imi demonstreaza in fiecare zi ca miracolele exista. Viata lui este un miracol. De fiecare data cand un neurolog ii vede RMN ul si observa cat de grave sunt leziunile pe creieras ramane uimit pentru ca ar trebui sa fie leguma si totusi Tudor zambeste, e fericit, asa, cu toate durerile si toate neputintele care il incearca.

Tudor intelege tot si, chiar intelegand si suferind poate sa ierte si sa iubeasca. Traieste din iubire si pentru iubire. Iar pentru a iubi si a fi fericit nu ai nevoie nici de maini, nici de picioare, ci de o inima mare ca a lui. Este lucrul pe care l-am invatat de la el si care m-a facut sa lupt in continuare. Am invatat sa accept si sa traiesc cu durerea ca poate nu mi voi auzi copilul niciodata sau nu il voi vedea mergand. Nu pot insa sa traiesc cu durerea de a-l vedea suferind. Iar acum sufera, pentru ca solduletele il dor.  Sufera pentru ca singura lui placere, aceea de a merge la caluti si de a se plimba pe ei nu maj poate fi indeplinita, pentru ca nu mai poate deschide piciorusele… iar pentru a-l ajuta am nevoie de oameni cu inima mare, asa ca a lui, am nevoie de voi…

Povestea noastra in intregime, documentele medicale, conturile, precum si cateva poze cu ingerasul nostru le gasiti pe pagina lui de blog.

http://www.tudorbuculescu.ro/.

Pentru orice alte documente va mai sunt necesare va stau la dispozitie. Pe blog gasiti si contractul de sponsorizare catre Asociatia Tudor Stefan Buculescu, prin care puteti deduce din impozitul de profit acordat statului.

Va rugam din suflet daca ne puteti ajuta. Peste tot unde am apelat mi se spune ca boala lui nu se vindeca, ci doar se recupereaza si ca nu merita efortul…mi s-a spus chiar sa nu-i mai lungesc suferinta… Tudor este un luptator si sunt sigura ca intr-o zi va putea sa multumeasca tuturor celor care l-au ajutat.

Dumnezeu sa va dea putere in tot ce intreprindeti.

Cu stima, Andra Buculescu

Andra Buculescu (Mama): 0724 293 630 Tata: 0745 213 913

Mihai Buculescu (Tata): 0745 213 913

Conturi pentru donatii

Asociația Buculescu Tudor Stefan
CUI 31484369
Str. Gheorghe Doja, nr. 53
Pitesti, Argeș
BRD TOPOLOVENI.
Delegat Buculescu Mihai , As 972998, pol Pitesti ,exp. 28.03.2024
RON – RO51BRDE030SV31272610300
EUR – RO67BRDE030SV49926360300
USD – RO94BRDE030SV49926790300

Sucursala Unicredit Turian – str I. C. Brătianu , nr. 26, Pitești, Argeș
IBAN RO41BACX0000004017810001 – RON
Titular Buculescu Mihai

Sucursala ING – office Pitești, str I. C. Brătianu, bloc.  D6,  Pitești , Argeș
ING RO51INGB0000999900712846     – RON
Titular Buculescu Andra

Cont PayPal:
tudor.stefan.buculescu@gmail.com

Tudor si mama luihttps://www.facebook.com/tudorbuculescu


Categorii

Fratii mai mici ai lui Hristos

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “Apelul unei mame indurerate si povestea sfasietoare a copilului ei: TUDOR BUCULESCU

  1. Pingback: TUDOR STEFAN - AJUTĂ UN SEMEN
  2. Si Andrei Eduard are nevoie de ajutor. Poate nu la fel de urgent ca alti copii, fiindca viata nu ii este in pericol, dar este un sufletel care merita sa-si ia viata in maini si sa paseasca singur! Sa fim mai buni, in prag de sarbatoare!.
    Gasiti povestea lui aici!
    Doamne ajuta!
    http://pe-fuga.blogspot.ro/2014/12/edi-vrea-sa-faca-primii-pasi-catre-mos.html

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Recomandam