APEL DE AJUTOR GRABNIC

1

Mă numesc Vali (Vasilica) Constantinescu, locuiesc in Bucuresti, sunt mama a 4 copii – 3 băieţi şi o fată. In prezent sunt pensionara.

Theodor, primul meu copil a suferit in noaptea de 1-2 Octombrie 2008 un accident de motocicleta in Hanoi, Vietnam, unde era bursier masterand al Statului Roman, el fiind Inginer IT din 2005 in Romania, Politehnica Bucureşti, in Limba Franceza, Facultatea Génie Electrique. Accidentul i-a provocat un Traumatism Cranio –Cerebral grav, Hematom Sub-Dural Acut (TCC, HSDA). A fost operat cu succes de Dr. HA la Spitalul BENH VIEH VIET DUC, care i-a ridicat Osul Volet, i-a eliminat hematomul subdural. A stat in coma şapte zile. După aceasta si-a revenit si a stat pana la data de 20 Ianuarie 2009 fără osul volet propriu (bucata de craniu care a fost ridicata de la locul loviturii, procedura standard) care a fost păstrat la Banca de Os, la Facultatea de Medicina din Hanoi. În 20 Ianuarie 2009 a fost operat a doua oara pentru fixarea voletului osos propriu, in trei stifturi de titan. Dumnezeu mi-a auzit rugăciunile şi fiul meu nu are niciun fel de sechele mintale, la nivel cerebral nu a fost afectat absolut deloc. Băiatul meu este prefect normal. Numai, “tehnic”, am putea spune ca operația nu a reușit, în sensul că Osul Volet propriu, posibil cu osteomielită, trebuie înlocuit cu o proteză.

Continuarea articolului

UPDATE/ Maria Gadescu, o femeie paralizata ce o ingrijeste pe mama sa bolnava, are nevoie de ajutorul nostru!

Maria Gadescu 1

Am primit pe mail:

Buna ziua. Fac si eu un apel umanitar la dvs. daca puteti si doriti sa mi-l publicati.

Ma numesc Maria Gadescu, am 55 ani. La varsta de 35 de ani am paralizat de la brau in jos, in urma unui grav accident si am fost abandonata de sot. De atunci locuiesc cu mama (acum ea are 78 ani si e grav bolnava). Ne avem una pe alta… Am si un frate, dar nu au servici nici el, nici sotia. Au 2 copii, muncesc cu ziua, asa ca nu are cu ce m-ajuta, doar…. cu treaba prin curte, pentru ca atat eu cat si mama, nu putem sa bagam lemne in casa, sa aducem apa. El ne mai cumpara paine sau cate ceva de la magazin, daca mai cadem jos (se intampla uneori de ma rastorn cu carutul cand ma aplec sa iau cate ceva, sau cand mai fac curat), fratele vine si ma ridica de jos.
Continuarea articolului

APEL DE SUFLET de la NICOLETA ENCULESCU, o soră întru Hristos care de aproape 18 ani se luptă cu boala

Nicoleta Enculescu

Preacuvioşi şi Preacucernici Părinţi Profesori,

Preacucernici Părinți,

stimaţi Profesori,

dragi colegi, cunoştinţe şi prieteni, Doamne, ajută!

Vă cer iertare pentru îndrăzneala cu care vă trimit acest mesaj, pe care vă rog – dacă nu puteți dumneavoastră a ajuta – să-l trimiteți mai departe, tuturor cunoștințelor domniilor voastre care ar putea da o mână de ajutor creștinească. Vorbiți-le despre mine, despre necazurile prin care trec și despre proiectul meu și convingeți-i să facă o faptă bună, creștinească. Vă mulțumesc frumos!

Vă doresc toate cele bune, sănătate, pace şi bună sporire întru toate, bucurii binecuvântate!

Iată despre ce este vorba:

Mă numesc Nicoleta Enculescu, am 43 de ani, locuiesc în București, strada Călugăreni, nr.3, sector 3. Sunt licențiată în Filologie, specializarea Română – Franceză, promoția 1999, cu Studii Aprofundate în Etnologie și Foloclor, promoția 2002, precum și licențiată în Teologie Ortodoxă, specializarea Didactică Ortodoxă, promoția 2012, și masterată în Comunicare și comuniune eclezială în spațiul ortodox, promoția 2015.

Continuarea articolului

Calendar Ortodox

Carti

Recomandam