Nicoleta Enculescu (43 de ani), o profesoara de religie, cu multiple probleme de sanatate, ne cere ajutorul!

Sa ne indreptam cu rabdare si mila spre durerea unei surori de credinta foarte incercate, dupa indemnul Sfantului Apostol Pavel de a ne purta poverile unii altora:

Doamne, ajută, stimați Profesori, colegi, cunoștințe și prieteni!

Din nou apelez la dumneavoastră, cu o mare rușine în suflet, dar nu am altă cale de ales. Știu că v-am trimis mesaje și pentru susținerea eforturilor noastre, a câtorva persoane, pentru a le face o bucurie copiilor de la Casa ”Pinocchio” din localitatea Băbeni, județul Vâlcea. Însă acei copii chiar merită!

Dar nu despre ei doream să vă vorbesc acum!

Scriam, mai sus, că, deși îmi este rușine, totuși nu găsesc o altă cale și de aceea trimit acest mesaj. Am fost operată, în 2012 și în 2014, pentru triplă artrodeză subastragaliană, supraastragaliană și pentru fractură de astragal – membrul inferior stâng, afectat de pareză de SPI și SPE – nerv sciatic. În 2008, am fost operată pentru condromalacie rotuliană, plică sinovială – genunchiul drept. În 2010, am fost operată pentru Hernie de disc L5-S1, prin Nucleoplastie percutană. În 2005, am fost diagnosticată cu nodul tumoral hipofizar laterosellar stâng. În 1998, am avut un accident prin cădere de la același nivel, dar soldat cu Pareză de SPE și SPI – nerv sciatic, membrul inferior stâng și Hernie de disc. În 2015, am fost diagnosticată și cu coxartroză – șold drept.
Am mai fost diagnosticată, în 2016, și cu osteoporoză, la nivelul gleznei membrului inferior stâng, dar și la nivelul șoldului. Continuarea articolului

UN NOU APEL PENTRU DOAMNA PROFESOARA STEFANIA ALBU!

sa

S-o ajutăm pe dna prof. Ștefania Albu să învingă cancerul!

Credem că în fața cancerului gândurile încremenesc, cuvintele se retrag neputincioase, inimile se strâng înfricoșate în suferință. Și totuși ea, Ștefania Albu, se confruntă altfel cu cancerul, acest „împărat al tuturor bolilor”, care s-a insinuat tăcut și agresiv în făptura ei, dezvoltând multiple metastaze. De doi ani, Ștefania Albu stă în fața diagnosticului și a tratamentelor epuizante cu aceeași verticalitate cu care a stat în fața a generații de elevi, cu aceeași stăpânire de sine cu care a condus un liceu ploieștean, cu aceeași ascuțime a minții și dăruire a sufletului cu care a organizat catedra de matematică din școala ei… De doi ani, ea ne face să înțelegem că tocmai în suferință se poate redefini forța lăuntrică a unui om. Că aici începe o lecție profundă despre frumusețea vieții și bucuria clipei. O lecție din care am luat câteva notițe pe această pagină:

https://daruinddiniubire.wordpress.com/

Dar în cumpăna acestei încercări nu stă numai tăria ei. Stă și capacitatea noastră de a dărui, de a da speranță unui om neprețuit, care depinde acum de un tratament de ultimă generație la o clinică din Statele Unite ale Americii. Pentru a-și continua tratamentul până în decembrie, este nevoie de peste 20.000 USD.

Donațiile dumneavoastră sunt binevenite în contul deschis la BRD

pe numele Ștefania Albu

cu numărul RO09BRDE410SV42702914100.

Donații se pot face și direct cu cardul dumneavoastră, utilizând linkul:

Continuarea articolului

Un nou apel în ajutorul lui Theodor Constantinescu. Să fim și noi parte din minunea vindecării lui!

mana-de-ajutor

În data de 22.04.2016 am postat o  chemare de ajutor pentru Theodor Constantinescu, un tânăr ce a suferit mai multe intervenții chirurgicale la cap în urma unui accident de circulație. Apelul nostru a mobilizat multe suflete care au venit în ajutor!

http://www.cuvantul-ortodox.ro/Fratii-mai-mici-ai-lui-Hristos/2016/04/22/apel-de-ajutor-grabnic/

Pe data de 7 octombrie, Theodor Constantinescu a trecut cu bine de aceasta operație dificilă (inlaturare a osului volet), urmand ca peste 6-12 luni sa fie supus celei de-a doua intervenții chirurgicale, de introducere a unei proteze in locul osului volet topit. Am primit din partea mamei sale un e-mail in care ne prezinta situatia actuala si dificultatile MAJORE pe care le intampina in Vietnam (acolo unde s-a desfasurat operatia): Continuarea articolului

Calendar Ortodox

Carti

Recomandam