Tânărul VLAD CONSTANTINESCU (15 ani) poate fi salvat și cu ajutorul nostru!

Am primit un mesaj impresionant de la mama unui tânăr de 15 ani, bolnav foarte grav:

“Dragii mei, mă numesc Dana Constantinescu și sunt profesor de fizică la Liceul Elie Radu din Ploiești. Am un soț iubitor și un copil drag. În vara anului 2017, am primit vestea că băiatul meu ar avea cancer limfatic din cauza faptului că i se umflaseră ganglionii de la gât și inghinali. Diagnosticul l-am primit de la Spitalul Grigore Alexandrescu, doar în urma vizualizării ganglionilor. Ni s-a spus că băiatul nostru nu mai are mult de trăit și să îi facem operație. Am căutat și alte păreri, alți medici din România nu au știut ce să ne spună. Continuarea articolului

UPDATE: O nouă operație necesară pentru Theodor Constantinescu!

Am prezentat acum un an situația tânărului Theodor Constantinescu, accidentat care a suportat mai multe operații la nivelul craniului. A sensibilizat pe mulți, ceea ce a încurajat-o pe mama acestuia să ne mai scrie o dată, pentru încă o cerere de ajutor și sprijin:

Mă numesc Vasilica (Vali) Constantinescu, locuiesc in București, sunt mamă a 4 copii – 3 băieţi şi o fată. In prezent sunt pensionară.

Theodor, primul meu copil a suferit in noaptea de 1-2 Octombrie 2008 un accident de motocicleta in Hanoi –Vietnam, unde era bursier masterand al Statului Roman. Deja situația este cunoscuta de mulți dintre cititorii ziarului „Cuvânt Ortodox” pentru care aduc mii de mulțumiri pentru publicarea cazului medical, chiar de doua ori, cu un an in urmă.

Pana acum Theodor a suportat 3 operatii. Continuarea articolului

Nicoleta Enculescu (43 de ani), o profesoara de religie, cu multiple probleme de sanatate, ne cere ajutorul!

Sa ne indreptam cu rabdare si mila spre durerea unei surori de credinta foarte incercate, dupa indemnul Sfantului Apostol Pavel de a ne purta poverile unii altora:

Doamne, ajută, stimați Profesori, colegi, cunoștințe și prieteni!

Din nou apelez la dumneavoastră, cu o mare rușine în suflet, dar nu am altă cale de ales. Știu că v-am trimis mesaje și pentru susținerea eforturilor noastre, a câtorva persoane, pentru a le face o bucurie copiilor de la Casa ”Pinocchio” din localitatea Băbeni, județul Vâlcea. Însă acei copii chiar merită!

Dar nu despre ei doream să vă vorbesc acum!

Scriam, mai sus, că, deși îmi este rușine, totuși nu găsesc o altă cale și de aceea trimit acest mesaj. Am fost operată, în 2012 și în 2014, pentru triplă artrodeză subastragaliană, supraastragaliană și pentru fractură de astragal – membrul inferior stâng, afectat de pareză de SPI și SPE – nerv sciatic. În 2008, am fost operată pentru condromalacie rotuliană, plică sinovială – genunchiul drept. În 2010, am fost operată pentru Hernie de disc L5-S1, prin Nucleoplastie percutană. În 2005, am fost diagnosticată cu nodul tumoral hipofizar laterosellar stâng. În 1998, am avut un accident prin cădere de la același nivel, dar soldat cu Pareză de SPE și SPI – nerv sciatic, membrul inferior stâng și Hernie de disc. În 2015, am fost diagnosticată și cu coxartroză – șold drept.
Am mai fost diagnosticată, în 2016, și cu osteoporoză, la nivelul gleznei membrului inferior stâng, dar și la nivelul șoldului. Continuarea articolului