Salvatorul are nevoie de salvare!

Salvatorul 4

Am primit pe mail…

Buna ziua,

Ma numesc Alexandrina Boholt, va scriu in numele varului meu Crisan Codrut Dumitru, in varsta de 45 de ani care a fost diagnosticat in urma cu un an cu adenocarcinom pancreatic inoperabil. A urmat timp de 9 luni tratamentul conventional din tara noastra, cu chimioterapie, la Institutul Oncologic din Cluj, dar din pacate fara rezultate deoarece la aceasta data Computerul Tomograf si investigatiile de laborator au aratat extinderea bolii la ficat, unde prezinta metastaze insemnand ca a dezvoltat rezistenta la chimioterapie.

Cautand cu disperare alte metode de tratament am fost indrumati spre imunoterapie ca metoda inovatoare si datatoare de sperante pentru aceti bolnavi. Dupa cum se stie imunoterapia nu se practica la noi in tara si este foarte scumpa. Noi am luat legatura cu Prof. oncolog Reuven Or din Ierusalim care viziteaza periodic Romania si este dispus sa aplice tratamentul a carui costuri pot ajunge pana la 35.000-40.000 de euro.

Varul meu, Codrut, lucreaza la statia de ambulanta din orasul Medias, a participat la multe actiuni de salvare de vieti, iar acum salvatorul are nevoie de salvare… Avand in vedere faptul ca salariul lui este modest, intretine familia compusa din doi copii si sotia, nu isi permite sa achite o suma atat de mare pentru un tratament care ii poate oferi sansa la viata.

Deoarece boala este extrem de agresiva si cu o evolutie rapida, va rugam din tot  sufletul sa incercati sa ne sprijiniti financiar pentru a putea initia aceasta terapie cat mai rapid.

Va atasam cateva dintre documentele medicale doveditoare. Continuarea articolului

APEL DE AJUTOR GRABNIC

1

Mă numesc Vali (Vasilica) Constantinescu, locuiesc in Bucuresti, sunt mama a 4 copii – 3 băieţi şi o fată. In prezent sunt pensionara.

Theodor, primul meu copil a suferit in noaptea de 1-2 Octombrie 2008 un accident de motocicleta in Hanoi, Vietnam, unde era bursier masterand al Statului Roman, el fiind Inginer IT din 2005 in Romania, Politehnica Bucureşti, in Limba Franceza, Facultatea Génie Electrique. Accidentul i-a provocat un Traumatism Cranio –Cerebral grav, Hematom Sub-Dural Acut (TCC, HSDA). A fost operat cu succes de Dr. HA la Spitalul BENH VIEH VIET DUC, care i-a ridicat Osul Volet, i-a eliminat hematomul subdural. A stat in coma şapte zile. După aceasta si-a revenit si a stat pana la data de 20 Ianuarie 2009 fără osul volet propriu (bucata de craniu care a fost ridicata de la locul loviturii, procedura standard) care a fost păstrat la Banca de Os, la Facultatea de Medicina din Hanoi. În 20 Ianuarie 2009 a fost operat a doua oara pentru fixarea voletului osos propriu, in trei stifturi de titan. Dumnezeu mi-a auzit rugăciunile şi fiul meu nu are niciun fel de sechele mintale, la nivel cerebral nu a fost afectat absolut deloc. Băiatul meu este prefect normal. Numai, “tehnic”, am putea spune ca operația nu a reușit, în sensul că Osul Volet propriu, posibil cu osteomielită, trebuie înlocuit cu o proteză.

Continuarea articolului

UPDATE/ Maria Gadescu, o femeie paralizata ce o ingrijeste pe mama sa bolnava, are nevoie de ajutorul nostru!

Maria Gadescu 1

Am primit pe mail:

Buna ziua. Fac si eu un apel umanitar la dvs. daca puteti si doriti sa mi-l publicati.

Ma numesc Maria Gadescu, am 55 ani. La varsta de 35 de ani am paralizat de la brau in jos, in urma unui grav accident si am fost abandonata de sot. De atunci locuiesc cu mama (acum ea are 78 ani si e grav bolnava). Ne avem una pe alta… Am si un frate, dar nu au servici nici el, nici sotia. Au 2 copii, muncesc cu ziua, asa ca nu are cu ce m-ajuta, doar…. cu treaba prin curte, pentru ca atat eu cat si mama, nu putem sa bagam lemne in casa, sa aducem apa. El ne mai cumpara paine sau cate ceva de la magazin, daca mai cadem jos (se intampla uneori de ma rastorn cu carutul cand ma aplec sa iau cate ceva, sau cand mai fac curat), fratele vine si ma ridica de jos.
Continuarea articolului

Calendar Ortodox

Carti

Recomandam