UN NOU APEL PENTRU DOAMNA PROFESOARA STEFANIA ALBU!

sa

S-o ajutăm pe dna prof. Ștefania Albu să învingă cancerul!

Credem că în fața cancerului gândurile încremenesc, cuvintele se retrag neputincioase, inimile se strâng înfricoșate în suferință. Și totuși ea, Ștefania Albu, se confruntă altfel cu cancerul, acest „împărat al tuturor bolilor”, care s-a insinuat tăcut și agresiv în făptura ei, dezvoltând multiple metastaze. De doi ani, Ștefania Albu stă în fața diagnosticului și a tratamentelor epuizante cu aceeași verticalitate cu care a stat în fața a generații de elevi, cu aceeași stăpânire de sine cu care a condus un liceu ploieștean, cu aceeași ascuțime a minții și dăruire a sufletului cu care a organizat catedra de matematică din școala ei… De doi ani, ea ne face să înțelegem că tocmai în suferință se poate redefini forța lăuntrică a unui om. Că aici începe o lecție profundă despre frumusețea vieții și bucuria clipei. O lecție din care am luat câteva notițe pe această pagină:

https://daruinddiniubire.wordpress.com/

Dar în cumpăna acestei încercări nu stă numai tăria ei. Stă și capacitatea noastră de a dărui, de a da speranță unui om neprețuit, care depinde acum de un tratament de ultimă generație la o clinică din Statele Unite ale Americii. Pentru a-și continua tratamentul până în decembrie, este nevoie de peste 20.000 USD.

Donațiile dumneavoastră sunt binevenite în contul deschis la BRD

pe numele Ștefania Albu

cu numărul RO09BRDE410SV42702914100.

Donații se pot face și direct cu cardul dumneavoastră, utilizând linkul:

Continuarea articolului

Un nou apel în ajutorul lui Theodor Constantinescu. Să fim și noi parte din minunea vindecării lui!

mana-de-ajutor

În data de 22.04.2016 am postat o  chemare de ajutor pentru Theodor Constantinescu, un tânăr ce a suferit mai multe intervenții chirurgicale la cap în urma unui accident de circulație. Apelul nostru a mobilizat multe suflete care au venit în ajutor!

http://www.cuvantul-ortodox.ro/Fratii-mai-mici-ai-lui-Hristos/2016/04/22/apel-de-ajutor-grabnic/

Pe data de 7 octombrie, Theodor Constantinescu a trecut cu bine de aceasta operație dificilă (inlaturare a osului volet), urmand ca peste 6-12 luni sa fie supus celei de-a doua intervenții chirurgicale, de introducere a unei proteze in locul osului volet topit. Am primit din partea mamei sale un e-mail in care ne prezinta situatia actuala si dificultatile MAJORE pe care le intampina in Vietnam (acolo unde s-a desfasurat operatia): Continuarea articolului

Nicoleta are nevoie de sprijin. S-o ajutăm!

102807

Cernamoriț Nicoleta Ionela, de 41 de ani, din Brăila, mamă a 2 copii (două fete de 10 și 16 ani), are nevoie de sprijinul nostru. În urmă cu aproximativ o lună și jumătate a fost operată la un sân, de unde i-a fost extrasă o formațiune tumorală cu un diametru de 5 cm, fiind apoi diagnosticată cu carcinom ductal invaziv (cancer mamar). Medicii de la Spitalul Sfânta Maria din București au stabilit că sânul afectat trebuie extirpat total și Nicoleta Cernomoriț a fost operată pentru a doua oară în urmă cu câteva zile. Continuarea articolului