Alexia iubeste viata si are nevoie de noi

7-07-2008 Sublinieri

alexia222.jpg

Alexia are 1 an si 5 luni si suferă de Neuroblastom toracic. Adică tumoră la nivelul cutiei toracice, stadiul IV.

S-a născut în 19 septembrie 2006 , iar in 8 septembrie 2007, i s-a făcut rău. Picioruşele ei nu mai voiau să se mişte. Părinţii au mers la spitalele din ţară, au mers la Galaţi, la Bucureşti, la Cluj. Alexia a trecut printr-o operaţie şi a făcut chimioterapie după care a urmat o altă operaţie.

Micuţa Alexia se poate face bine daca i se face un transpant allogen de măduvă. Pentru aceasta  e nevoie de 150.000 de Euro.

Părinţii speră că oamenii cu inima bună le vor întinde o mâna de ajutor sau vor pomeni numele Alexiei în rugăciunile lor sau vor spune si altor oameni care îşi pot deschide inima în faţa suferinţei  lor.

Au vorbit cu oamenii, au alergat, au spus tuturor. Şi speră, tot speră, că oamenii vor veni, vor vedea şi vor dori să dăruiască Alexiei măcar câte 10 RON, pentru salvarea ei. Si 10 RON cu 10 RON se aduna si dar din dar se face rai.

Puteţi ajuta cu donaţii in conturile:

RO18 RNCB 0144 0175 0719 0001 (LEI)

RO10 RNCB 0141 0175 0719 0004 (EURO)

COD SWIFT:RNCBROBUGL0(zero)

RO80 RNCB 0141 0175 0719 0005(USD)

COD SWIFT:RNCBROBUGL0(zero)

Banca Comerciala Romana-Sucursala Galati

Titular:Mihai Nela (mama)

email:m_nela_77@yahoo.com

Aici gasiti mai multe detalii: http://savealexia.blogspot.com


Categorii

Fratii mai mici ai lui Hristos

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “Alexia iubeste viata si are nevoie de noi

 1. Sa o ajutam cu toii pe Alexia! Este minunata. Am vazut filmuletul in care ea vorbeste atat de frumos si nici nu are 2 ani! O luptatoare.

  Ea are mare nevoie de noi toti! Doamne ajuta!

 2. Fiind medic,am un caz identic.
  Am insistat la Cass,ong-uri.ASAP,parlamentari.Doresc sa informez familia despre cum s-a rezolvat cazul nostru,pe email.Sint mai multe alternative,subfinantarea cronica a medicinii romanesti va pune copilul pe o lista de asteptare…luuuunga,cit o zi de post negru.
  Dar,poate ce bunul Dumnezeu a vrut sa gasesc acest site,imi ofer serviciile medicale.
  Sa fiti binecuvintati,fratilor!

 3. Pot oferi ajutor informational,actualizare medicala intr-un caz identic de care am avut onoarea sa ma ocup.
  Cred ca nu e hazard faptul ca am dat astazi peste acest site.
  Fiind persoana publica,imi permit sa va dau adresa mea de email:
  drsandazeic@yahoo.com.
  Sa aveti pace in mijlocul furtunii! Hristos e la cirma destinelor noastre,chiar daca…uneori doarme in corabie,El e tot acolo.

 4. Impresionant…. sunt alaturi de voi cu sufletul si cu gandul… va doresc multa putere pentru ca speranta exista! Sunt sigura ca Alexia va avea o viata minunata alaturi de cei ce o iubesc enorm… sa fim uniti! sa ajutam acesti copii!! cu cat de putin!!conteaza enorm…

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Recomandam