Salvati tanarul colindator la tuba! APEL PENTRU NICU PAVIL

18-12-2013 Sublinieri

colindatorul_la_tuba_600

Diagnosticat cu cancer la numai 20 ani, Nicu Pavil, tanarul din plan apropiat in imaginea de mai sus, ar putea colinda si la anul doar cu ajutorul vostru. In dorinta de a-l ajuta, zilele trecute au cantat alaturi de el toti colegii elevi si profesorii Liceului de Arta Botosani, instrumentisti ai Filarmonicii, actori ai Teatrului Mihai Eminescu.

Nicu Pavil a fost diagnosticat in luna octombrie a acestui an cu Neurinom acustico-vestibular stang, o tumora situată între centrul auzului şi creierul mic, care-i va afecta definitiv capacitatea de a percepe sunetele. Tocmai lui, care absolvise vara aceasta Liceul de Arta din Botosani… Sansele lui de salvare il reprezinta operatia ce va fi efectuata la International Neuroscience Intitute din Hanovra, Germania. Costul este de 40.650 de euro, la care se adauga si cheltuielile insotitorului.

Strangerea de fonduri pentru interventia chirurgicala este sustinuta de mai multe canale media inclusiv de postul de radio unde zilnic sunt ascultate colinde romanilor din toata tara. Pe langa prietenii de scena si de la scoala, un reportaj difuzat de mai multe ori in programele Radio Trinitas se alatura strangerii de fonduri pentru a salva viata tanarului colindator si colindul acestuia la tuba.

Sub titlul “Punguta cu 2 lei”, micii publicitari deveniti initiatorii campaniei de colectare sunt convinsi ca vor gasi 75.000 de romani sensibilizati de cunoscutul indemn al colindului “de Craciun fii mai bun” care sa le salveze prietenul.

Pavil Vasile Nicolae

Numerele de contact:

0751563609 mama(Rodica):

0755837153 tata(Nicu):0754427151.

Donatiile se pot face online folosind platforma https://secure.mobilpay.ro/buy-product/igfybt
sau direct in cont:

Pavil Vasile Nicolae
BCR : RON : RO09RNCB0312126445850001
EURO: RO79RNCB0312126445850002.

sursa: AdPlayers si http://nicupavil.blogspot.ro/


Categorii

Fratii mai mici ai lui Hristos

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Recomandam