Darius Andrei se lupta cu o forma agresiva de cancer

7-03-2009 Sublinieri

darius.JPG

 Darius Andrei Nicola a fost diagnosticat, la doar un an, cu o forma agresiva de cancer – ganglioneuroblastom, stadiul II.

După o răceala cu simptome puternice, părinţii l-au dus pe micuţ la o radiografie. Acolo s-a văzut pentru prima oara ca este o tumoare. Din Orăştie, părinţii au plecat de urgenta la Cluj, unde Darius a fost operat. Rezultatul biopsiei a fost crunt – tumoarea era maligna.

Darius a început citostaticele. A făcut trei cure si mai are incă trei. Luna de luna, merge la tratamentul agresiv. Din păcate, asta e tot ce se poate face pentru el in România. “Acum ne-au trimis in străinătate pentru noi analize. Acelea ii vor ajuta pe medici sa prescrie un tratament, sa vadă daca mai sunt tumori in creştere in organismul lui, daca există riscul pe viitor de a apărea altele”, spune mama lui Darius.

Preţul pe care familia Nicola trebuie sa-l plătească pentru a ajunge cu Darius la Institutul Goustave Roussy, de langa Paris, le depaseste cu mult posibilităţile. Au dat tot ce au avut pe investigaţiile de pana acum. Si au nevoie de 5.500 de euro, pentru analizele prescrise de medici.

Daca vreţi sa-l ajutaţi pe Darius, faceţi o donaţie, cat de mica, intr-unul dintre conturile deschise la Banca San Paolo, sucursala Orăştie, pe numele tatalul băieţelului, Alin Nicola:

Cont RON: RO 74 WBAN 25 11 0000 61 800 181
Cont EURO: RO 54 WBAN 25 11 0220 61 800 181

Radio Color Orăştie, Consiliul Local al Copiilor si Tinerilor Orăştie si Şcoala Generala “Aurel Vlad” din Orăştie au lansat campania umanitara “Toti pentru Darius”. Tinerii din oraş au vândut jucării, felicitări si au stat ore in sir in strada, cu urne pentru donaţii.

De asemenea, sâmbăta, 7 martie 2009,  la ora 17.00, la Casa de Cultura din Orăştie,  Mircea Vintila, Alexandra Albu si corul de copii “Vlastarele Orastiei” vor sustine un concert umanitar, pentru Darius.

Mai multe detalii gasiti aici: La doar un an se lupta cu moartea


Categorii

Fratii mai mici ai lui Hristos

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “Darius Andrei se lupta cu o forma agresiva de cancer

  1. Pingback: Darius Andrei se lupta cu o forma agresiva de cancer | No Brainer Profits
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Recomandam