Maria Baloş (6 ani) are nevoie de sprijinul nostru!

7-10-2010 Sublinieri

Maria este o fetita de 6 ani a carei boala daca nu este tratata, o apropie de moarte… In prezent este tratată cu citostatice şi alte medicamente, tratamentul fiind prescris pe termen lung. Tratamentul este atât de costisitor încât depăşeşte posibilităţile apropiatilor de ajutorare, motiv pentru care am apelat la dumneavoastră.

Maria locuieşte cu mama şi cu fraţii ei (Simion Marius – 16ani, Simona Loredana 14ani, Bety Rahela 10ani, Florinel Costel 8 ani ) în casa bunicii (care este, de fapt, o camera, restul s-a dărăpănat), neavând locuinţă proprie. Tatăl i-a părăsit demult. Singurul venit este reprezentat de alocaţiile copiilor şi pensia de însoţitor a mamei (pe care o primeşte doar de o lună).

Maria a fost diagnosticată cu Rabdomiosarcom embrionar mandibulă stangă în februarie 2010. Iniţial i-a apărut o tumefacţie la nivelul hemifeţei stângi – jumătatea inferioară, însoţită de edem la nivel gingival. În urma consultului stomatologic se decide extracţia molarului inferior, fetiţa prezentând o hemoragie marcată post extracţie, motiv pentru care este trimisa la Clinica de Chirurgie Maxilo- Facială. Se extirpă formaţiunea tumorala de la nivelul crestei alveolare inferioare stângi şi se efectueaza examen histopatologic (biopsie), care tranşeaza diagnosticul…

Din martie a început tratamentul chimioterapic, complicat între curele de citostatice cu intercurenţe respiratorii (chiar şi pneumonii), mucozită, infecţie cu Candida, sindrom de vărsătura si altele. În prezent, după multe cure, se preconizează evoluţie buna. Ultimul RMN efectuat în mai 2010 documentează scăderea aproape în totalitate a procesului de la nivelul părţilor moi adiacente hemimandibulei stângi cu persistenţa acestuia la nivelul unghiului mandibular şi parţial la nivelul ramurii orizontale.

Conturi deschise pentru Balos Maria la Banca Raiffeisen, Agentia BEGA din TIMISOARA:

RO97RZBR0000060007328743- pentru LEI –RON;

RO59RZBR0000060012800809 – pentru EURO

codul BIC este: RZBRROBU

Mai multe detalii: http://helpunfortunatechildren.webs.com


Categorii

Fratii mai mici ai lui Hristos

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “Maria Baloş (6 ani) are nevoie de sprijinul nostru!

  1. Cu multa incredere si speranta ,indraznesc sa va cer ajutorul pentru un copil in varsta de aproape trei ani care are foarte mare nevoie de o operatie in strainatate.Se numeste CRIVAT MARIUS CONSTANTIN ,si sufera se boala EBSTEIN .Provine dintr-o familie monoparentala si mai are un fratior geaman ,mama lor desi stia ca nu va avea nici un sprijin in viata de la cel care le este tata si care nu i-a recunoscut niciodata ,a ales sa ii nasca si desi avea si alta optiune si chiar i s-a recomandat sa ii dea spre adoptie a ales sa ii creasca singura.A reusit ,dar din pacate boala de care sufera MARIUS s-a agravat si trbuie sa fie operat se urgenta in GERMANIA. Plecarea va fi pedata de 27 noiembrie,iar operatia va fi suportata de casa de asigurari dar trebuie internare pentru mama lui .Suma nu este foarte mare ,dar din pacate imposibil de asigurat de mama, este de 2500 DE EURO. Fara aceasta suma ei nu vor putea ajunge la timp in GERMANIA. Apelez cu incredere la bunavointa dumneavoastra si sper din toata inima ca impreuna ii vom putea ajuta. Numarul de cont RO 20 RZBR 0000 060012917620 RAIFFEISEN BANK , CRIVAT MARIA ROMINA este numele mamai iar numarul de telefon la care o puteti contacta este 0745522828 . MULTUMIM DIN INIMA PE NTRU TIMPUL ACOTDAT

  2. Am adaugat codul BIC pentru persoanele care vor sa doneze din strainatate. Doamne, ajuta!

  3. Pingback: MARIA BALOS (8 ani) mai are, inca, nevoie de ajutorul nostru! - S.O.S.
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Recomandam