UPDATE/ Maria Gadescu, o femeie paralizata ce o ingrijeste pe mama sa bolnava, are nevoie de ajutorul nostru!

29-02-2016 Sublinieri

Maria Gadescu 1

Am primit pe mail:

Buna ziua. Fac si eu un apel umanitar la dvs. daca puteti si doriti sa mi-l publicati.

Ma numesc Maria Gadescu, am 55 ani. La varsta de 35 de ani am paralizat de la brau in jos, in urma unui grav accident si am fost abandonata de sot. De atunci locuiesc cu mama (acum ea are 78 ani si e grav bolnava). Ne avem una pe alta… Am si un frate, dar nu au servici nici el, nici sotia. Au 2 copii, muncesc cu ziua, asa ca nu are cu ce m-ajuta, doar…. cu treaba prin curte, pentru ca atat eu cat si mama, nu putem sa bagam lemne in casa, sa aducem apa. El ne mai cumpara paine sau cate ceva de la magazin, daca mai cadem jos (se intampla uneori de ma rastorn cu carutul cand ma aplec sa iau cate ceva, sau cand mai fac curat), fratele vine si ma ridica de jos.

Mai departe Maria ne povesteste cum a reusit sa faca rost de lemne de iarna pe datorie, dar in prezent nu reuseste sa plateasca ceea ce datoreaza. E vorba de suma de 1700 ron. De asemenea, are dificultati in plata celorlalte facturi, avand in vedere ca toate veniturile acopera doar plata medicamentelor si a altor datorii facute in fiecare luna. Casa in care locuiesc este una veche si pentru Maria a fost un efort deosebit sa o adapteze la problemele sale.

Poate cineva cu suflet bun ma poate ajuta, cat de putin. Va implor si va multumesc anticipat.

Va dau si un nr. tel. 0761850753 (poate raspunde mai mult seara)

CONT BANCA RAIFFEISEN, TARGOVISTE
RO76RZBR0000060010412557 (LEI)

Sat Rancaciov, str. Principala, nr.633

Jud. Dambovita

UPDATE: De la publicarea acestui anunt umanitar pana in prezent, am aflat ca mama doamnei Maria a murit. Asa ca aceasta din urma a ramas singura si cu multe datorii, dar cel mai tare simte lipsa sprijinului sufletesc pe care il reprezenta mama sa.

Sa incercam sa o mangaiem cum putem, cu o vorba buna la telefon, cu un ajutor banesc sau cu o rugaciune…

Maria casa


Categorii

Fratii mai mici ai lui Hristos

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Recomandam