O profesoara tanara cu doi copii mici se lupta cu cancerul. Este nevoie de ajutor material

16-12-2015 Sublinieri

Are 33 de ani şi doi copii mici. Dar când şi-a văzut visul împlinit, acela de a avea o fetiţă, a aflat că suferă de cancer. Aşa că fiecare zi vine, pentru ea, ca o minune. Dar în lupta ei, are nevoie şi de bani. Ar ajuta-o un cărucior cu rotile, dar banii abia îi ajung pentru tratamente.

Crina e o mamă care mai prinde putere doar când îşi ia copiii în braţe. Îi îmbrăţişează plângând, cu dragoste şi durere.
Crina a aflat că are cancer la trei săptămâni după ce a născut-o pe Maria. N-a ştiut cum să fie fericită. De câte ori îşi lua în braţe bebeluşul, se bucura şi-apoi plângea.

Pentru Maria şi pentru Andrei, fiul mai mare, Crina a decis să lupte. Chimioterapie, operaţii, calmante, citostatice. De mai bine de un an, acolo se duc toţi banii. Şi toate gândurile ei se duc spre cer. La 33 de ani, Crina, profesoară de religie, se roagă să trăiască. Să nu îi mai fie greu să se ridice ca să ia o gură de aer. Să poată să se joace cu Maria şi să îl ducă pe Andrei până la şcoală. Băiatul e clasa a II-a. Dar suferinţa l-a maturizat prematur.bMama Crinei se ocupă acum de copii. Şi de ea, de fiecare dată când are nevoie.

La începutul anului, Crina a stat în Bucureşti câteva luni, pentru radioterapie. Tratamentul a costat 60 de mii de lei, iar din această sumă CAS a decontat 20 de mii de lei. Economiile familiei s-au terminat, iar familia Crinei cere acum ajutor celor care îl pot oferi. Cine doreşte, poate dona în contul afişat pe ecran pe numele Crina Florina Narcisa Cârcu. Orice sumă, cât de mică, le poate fi de ajutor.

CONTUL ÎN CARE PUTEȚI DONA BANI:

Donaţii în lei: RO26 BTRL 0050 1201 E968 80XX – deschis la Banca TransilvaniaCrina Florina Narcisa Cârcu


Categorii

Fratii mai mici ai lui Hristos

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “O profesoara tanara cu doi copii mici se lupta cu cancerul. Este nevoie de ajutor material

  1. Cum as putea sa aflu numarul de telefon al doamnei Narcisa Carcu?

  2. Un numar de telefon si un cont in euro daca poate sa-si faca.

  3. As dori sa iau legatura cu dna Crina Carcu telefonic. Ne puteti da un nr de telefon, va rog?

  4. sunand la redacia Antena 1 sant convins ca ei au adresa telefon si mult mai multe informati care va pot ajuta sa intrati in legatura cu ea

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Recomandam