Sa ne rugam pentru sanatatea micutului Vasile, de 11 ani, din Constanta!

15-01-2011 Sublinieri

O sora ne trimite urmatoarea scrisoare – rugaminte:

Din pacate, va trimit scrisoarea medicala a nepotelului meu, in varsta de 11 ani, diagnosticat inainte de Craciun cu leucemie si alte complicatii. Daca cunoasteti persoane care l-ar putea ajuta, va rog dati mesajul mai departe. Parintii lui sunt disperati pentru ca e singurul lor copil. Sa ne rugam pentru vindecarea lui!

multumesc mult!

Dumnezeu sa va rasplateasca insutit! Doamne-ajuta!

Nr cont: RO63BUCU1001030355012RON
ALPHA BANK CONSTANTA
TITULAR CONT: CRACIUN LIVIOARA

Dana Stefan

scrisoare medicala


  Categorii

  Fratii mai mici ai lui Hristos

  Etichete (taguri)


  Articolul urmator/anterior

  Comentarii

  6 Commentarii la “Sa ne rugam pentru sanatatea micutului Vasile, de 11 ani, din Constanta!

  1. Din pacate nu a ramas decat sa ne rugam pentru sufletul lui…micutul a decedat intre timp…Dumnezeu sa-l aiba in paza si sa-i ierte pacatele, cate a putut avea pana la 11 ani…Dumnezeu sa-l ierte !!!

  2. Dumnezeu sa-l ierte!

  3. ne pare rau sa auzim un lucru pe care nu trebuia sa….. dar lau tzinut 4 luni in romanai sa dupa acest timp au aflat ca au leucemi ce medici de kk dumnezteu sa te ierte mariuse nu te vom uita nicodata

  4. Poate cineva sa ma lamureasca de ce a fost nevoie sa moara acest copilas??? Eu una nu inteleg… Era un copil de 11 ani…sa ma ierte Dumnezeu, dar nu inteleg de ce l-a luat Dumenezeu la el… NU INTELEG! Ce pacate putea avea acest copil??? Iuli, te rog nu da vina pe parinti!! Nu au aflat parintii dupa 4 luni ca are leucemie…au aflat in decembrie cand l-au dus direct la Bucuresti… Poate nu au avut posibilitatea sa-l duca afara din tara…nu stiu, dar nu trebuie judecati… Acum trebuie ajutati sa fie in stare sa depaseasca un astfel de moment… Eu una, nu cred ca as putea suporta asa durere… Peste o ora este inmormantarea…sa ma ierte toata lumea, dar nu pot sa merg… Sunt alaturi de parinti cu gandul, cu sufletul…Sa-l ierte Dumnezeu si sa se odihneasca in pace!

  5. Odihnestete in pace micutule … “taurasule” 🙁

  6. imi pare rau ca s-a intampalt !! a fost un prieten super. .. condoleante…:| !! Dumnezeu sa il ierte !!

  Formular comentarii

  * Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

  Carti

  Recomandam