Salvata in mod minunat dintr-un accident, Andreea Bujor (22 ani) are nevoie de sprijin pentru a se recupera!

31-08-2011 Sublinieri

Am primit prin e-mail o scrisoare de la o mama indurerata, care ne cere ajutorul pentru fiica sa:

Buna ziua,
Ma numesc Elena Gheorghiu, salariata la Politia Locala Galati, sef fiindu-mi Dl Director General al Politiei Locale Cristian Gîsca, cea mai indicata persoana care ar putea da referinte despre mine, asigurandu-va ca nu sunt vreo escroaca care sa profite de bunatatea semenilor.

Va scrie o mama disperata, una din multele persoane care va cere ajutorul. Cazul meu nu e cu nimic mai grav sau special fata de a altor crestini, dar in acest moment nu mai stiu cui sa ma adresez si la ce porti sa mai bat.

In ajunul Craciunului, zi speciala, de mare bucurie pentru crestinii ortodocsi, asupra familiei mele s-a abatut o cumplita nenorocire, fiica cea mica in varsta de 22 ani pe nume Andreea se intorcea de la Bucuresti unde era studenta la Master Finante Banci anul 1, cu o masina. A suferit un accident extrem de grav, in urma caruia logodnicul ei (Daniel Nechita) a murit pe loc, iar ea a supravietuit ca prin minune, sansele ei de supravietuire fiind de 0%.

DUMNEZEU a vrut-o aici pe pamant, insa in urma acestei nefericite intamplari a ramas cu multe sechele, toata viata ei trebuind sa faca recuperare.

Timp de 70 zile am stat la capataiul ei la Spitalul Floreasca din Bucuresti, iar la serviciu am luat concediu neplatit, fapt care a facut ca toate micile economii sa se sfarseasca, ajungand la fundul sacului. Nu mai vreau sa amintesc cate datorii s-au adunat, doresc doar sa o pot ajuta pe Andreea sa se poata recupera, sa poata sa se bucure de a doua viata pe care Dumnezeu i-a dat-o. Tin sa mentionez, ca acum merge, desi un picior i-a ramas mai scurt cu 2-3 cm, a mai luat in greutate , insa problemele nu sunt nici pe departe rezolvate.

Atasat va trimit documentele care vorbesc de la sine si care dovedesc tragedia.

Va multumesc anticipat.

Cu deosebit respect si credinta in sufletul meu frant,
Elena Gheorghiu

Tel contact : 0722527703
Conturi deschise in acest scop la Banca Comerciala Romana:
in lei: RO85RNCB0775033037570001
in euro: RO58RNCB0775033037570002
in USD: RO31RNCB0775033037570003
Titular de cont : GHEORGHIU ELENA

DOAMNE AJUTA!

cerere_de_sponsorizare

ACT MECENAT

 


Categorii

Fratii mai mici ai lui Hristos

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “Salvata in mod minunat dintr-un accident, Andreea Bujor (22 ani) are nevoie de sprijin pentru a se recupera!

  1. o adresa mail pentru transfer prin paypal ar fi utila.
    merci

  2. Va multumesc din inima .
    Adresa mea de e-mail este : elenabujor73@yahoo.com .

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Recomandam